Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση σε δυσφημιστικό δημοσίευμα με τίτλο «Μπόμπες στη Σκιάθο»

Πριν δυο μέρες η ιστοσελίδα www.enikos.gr δημοσίευσε το άρθρο με τίτλο ''ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ'', το οποίο δυσφημεί το νησί μας για νοθεία στα αλκοολούχα ποτά. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση του Ομίλου Επιχειρηματιών Σκιάθου στο εν λόγω άρθρο.
«Εκ μέρους του Ομίλου Επιχειρηματιών Σκιάθου, όπου αυτή την στιγμή αριθμεί περίπου 250 εγγεγραμμένα μέλη, διαβάσαμε το άρθρο σας με τίτλο «Μπόμπες στη Σκιάθο» http://www.enikos.gr/society/76759,Mpompes_sth_Skia8o.html.
Σύμφωνα με το δημοσίευμά σας αφήνεται να εννοηθεί ότι υπάρχει πλήθος μαγαζιών με νοθευμένα ποτά. Επίσης κάνετε μία πολύ σοβαρή καταγγελία ότι...
υπάρχουν κυκλώματα που ελέγχουν την διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών στο νησί μας. Η καταγγελία αυτή έχει αναπαραχθεί από εκατοντάδες άλλα sites και blogs με αποτέλεσμα την δυσφήμιση του νησιού μας, που με τόσο κόπο οι επιχειρηματίες του νησιού έχουν πείσει όλα αυτά τα χρόνια για το αντίθετο. Για τους παραπάνω λόγους θα θέλαμε είτε να κατονομάσετε τα συγκεκριμένα μαγαζιά και σε περίπτωση που δεν έχετε στοιχεία για τα παραπάνω να ανακαλέσετε το άρθρο σας.»

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή εσείς από αυτό το μπλογκ μάθατε οτι έχει γεμίσει η αγορά μπόμπες? Τί σας πέιραξε περισσότερο, οτι τα παιδιά πίνουν στα μπαρ ακατάλληλα ποτά ή οτι σας θίχτηκε η υπόληψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eμένα με πειράζει -επίσης- που τα ΠΑΙΔΙΑ πίνουν ποτά στα μπαρ.
      Υπάρχει ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ εισόδου σε νυχτερινά μαγαζιά, που δυστυχώς ούτε αυτό εφαρμόζεται.

      Διαγραφή
  2. οι μπομπες κυκλοφορουν σ ολον τον κοσμο και αυτο το ξερουν ολοι μικροι μεγαλοι.θα ηταν υπεροχο το κρατος μας και καθε κρατος να εχει τον τροπο να μας προστατευει απο τις μπομπες,αλλα δυστυχως δεν γινεται αυτο. επομενως εμεις πρεπει να εχουμε το νου μας και εμεις εχουμε την ευθυνη και για τα παιδια μας. ειναι πολυ σοβαρο το θεμα και θα επρεπε πολυ σοβαρα να μας απασχολησει . πρτοτεινω ομως να μας απασχολησειταυτοχρονα και ο αλκοολισμος που ποροσωπικα πιστευω οτι σε λιγο αν οχι ηδη απειλει οσο και τα ναρκωτικα.εχει ομως δικιο και ο κυριος που βαζει θεμα δισφημισης της σκιαθου, αν βρεθηκαν μπομπες μονο σε καποια μαγαζια και οχι σε ολα.και ισως θα πρεπει να ονομαζονται τα μαγαζια που εχουν μπομπες γιατι ετσι αποτρεπονται να εχουν μπομπες αλλα και ταυτοχρονα προστατευονται και οι πολιτες μικροι και μεγαλοι.αληθεια ξερει ο μαγαζατορας οτι αγορασε μπομπες η ειναι και αυτος θυμα.αν το ξερει τοτε θα επρεπε να υπαρχει νομος που του κλεινει ΑΜΕΣΩΣ το μαγαζι.ισως αυτο πρεπει ως πολιτες να κανουμε. να πιεσουμε την πολιτεια να ψηφισει αυτο ακριβως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστό πως τα νοθευμένα αλκοολούχα ποτά προκαλούν ΤΥΦΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν η αγορά ενός μπουκαλιού π.χ. ουίσκι από 12 ευρώ πήγε στα 18 ευρώ με το ΦΠΑ και το κέρδος στο μπαρ πάει περίπου 1 στα 3 ποτά, τότε πολλά μαγαζιά αγοράζουν ποτά δευτέρα ή τρίτα (τύπου LIDL αυτά χωρίς την τάπα από πάνω με 10 ευρώ) ώστε να κερδίζουν, αφού ούτος ή άλλος οι τουρίστες με 8 και 9 ευρώ το ποτό πίνουν μόνο ένα. αυτό έκανε και σε μένα εντύπωση, πως όλα τα μπαράκια αραδιάζουν τα σφηνάκια τεκίλας για κέρασμα ενώ η αγορά της έχει 22 ευρώ. Καλό είναι να έρχονται τουρίστες να κάνουν τις διακοπές τους να πίνουν τα ποτά τους αλλά να μην τους σκοτώνουμε κιόλας από μπόμπες και τροχαία ατυχήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.