Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

4o Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης

Το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Φ.Υ.Κ.Ε, της Επιστημονικής Εταιρείας Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί στις Βόρειες Σποράδες (Σκόπελο, Αλόννησο, Σκιάθο), από 5 - 8 Οκτωβρίου σε συνεργασία με άλλες Επιστημονικές Ελληνικές και Διεθνείς Εταιρείες, τα Πανεπιστήμια της χώρας μας, τα Νοσοκομεία τόσο της Θεσσαλίας όσο και της λοιπής Ελλάδας, τα Κέντρα Υγείας Σκοπέλου και Σκιάθου, το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου και άλλα Κ.Υ., αλλά και σε συνεργασία με άλλες Υπηρεσίες Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης της Ελλάδας. Μέλη της Ε.Φ.Υ.Κ.Ε. που βρίσκονται στο Εξωτερικό, στην Κύπρο και στη Γαλλία, αποτελούν εισηγητές του φετινού Συνεδρίου με ενδιαφέροντα θέματα.
Το θεματολόγιο του Συνεδρίου απαρτίζεται από δεκατέσσερα ενδιαφέροντα στρογγυλά τραπέζια τα οποία περιλαμβάνουν βασικές εισηγήσεις, καθώς επίσης και δορυφορικές βραχείες ομιλίες, σχετικές με το θέμα του εκάστοτε στρογγυλού τραπεζιού.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να αναζητήσετε στο site www.efyke.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.