Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Γ.Σ. για το μέλλον του Α.Ο. Σκοπέλου

Μία και μοναδική Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Ο. Σκοπέλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου στην οποία έχουν κληθεί να παρευρεθούν ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής και οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Θέμα της συνέλευσης θα είναι οι οικονομικές ανάγκες της ομάδας για μετακινήσεις στο Βόλο, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μιλώντας με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κοχύλη για το θέμα μάς είπε: «Δεν μπορούν οι λίγοι να βάζουν συνέχεια χρήματα για την ομάδα...
Χωρίς την οικονομική βοήθεια του Δήμου Σκοπέλου η ομάδα δυστυχώς δεν θα μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό στη νεολαία του νησιού μας... Ελπίζουμε ο δήμαρχος και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι να έρθουν στη συνέλευση και να πάρουν θέση.»

7 σχόλια:

  1. Ο Α.Ο. καλά θα ήταν να ασχοληθεί και με τα άλλα τμήματα που έχει, στίβο, πάλη , βόλεϋ , μπάσκετ,κτλ.
    Αγαπητοί κύριοι το ποδόσφαιρο δεν είναι το μοναδικό άθλημα του Α.Ο. και οι πολίτες της Σκοπέλου δεν έχουν καμία όρεξη να πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά στα δελφίνια για να πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα μέρος στο πρωτάθλημα ενηλίκων . Το επιχείρημά σας δεν είναι πιστικό «με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό στη νεολαία του νησιού μας... » η νεολαία διψά και για τα άλλα αθλήματα που εσείς καταποντίζετε σε βάρος του ποδοσφαίρου .
    Και για να μην βιαστείτε να λιθοβολήσετε ......
    Με τα λεφτά που ξοδεύονται στα εισιτήρια δέκα ομάδες 5χ5 θα μπορούσαν να υπάρχουν με παιδιά από τις γειτονίες και να έχουμε δικό μας πρωτάθλημα παίδων, με ακαδημίες δυνατές. Και δώρο στο τέλος της χρονιάς όλα τα παιδιά στον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου .
    Τρίτωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.Τριτωνα να έρθετε να τα πείτε στην γενική συνέλευση την κυριακή στο δημαρχειο στις 8 το βράδυ. Ωραίες οι απόψεις, καλό είναι να βρισκόμαστε και να συζητάμε τα προβλήματα.
      ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Τρίτωνα ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου πιστεύω να είσαι παρών στην Γ.Σ. να τις αναπτύξεις αναλυτικότερα και μακάρι να βρεθούν άτομα με το ίδιο σκεπτικό να αναλάβουν την Διοίκηση του Α.Ο.οδηγώντας τον σωστά για το καλό της νεολαίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα κάνετε μου φαίνεται, τι καλείτε τον κόσμο να έρθει και να κάνει? και ποιες ιδέες να σας πει ο Τρύφωνας ο Μήτσος η ο Κίτσος , αφού το θέμα σας είναι ένα και μοναδικό (το λέει και η ανακοίνωση), λεφτά για να παίξετε μπάλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή άμα βγει ένα Δ.Σ. και κάνει πράξη αυτά που πιστεύει ο Τρίτωνας εσένα σε αφήνει αδιάφορο ή θα βοηθήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φυσικα δεν υπαρχει

    μονο ποδοσφαιρο.

    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ
    ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ

    ΤΑ Ν Α Ρ Κ Ω Τ Ι Κ Α .

    ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χρειαζεται να δημιουργουμε κοντρες με αφορμη τον αθλητισμο,ο αθλητισμος πρεπει να ενωνει,ολα τα τμηματα ειναι χρησιμο να υπαρχουνε και να προσφερουνε το δικαιωμα της επιλογης στους νεους και τις νεες του νησιου μας.Ας γινει λοιπον μια προσπαθεια εστω και στη δυσκολη αυτη εποχη που ζουμε να μεινει ζωντανος αλλα και να αναγεννηθει ο αθλητισμος,θα ειναι προς οφελος ολων μας και κυριος των παιδιων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.