Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Σχετικά με την κατ' επανάληψη δυσφήμιση της νήσου Σκοπέλου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Από το Γραφείου Τύπου της ΔΙΕΒΑ 2012 λάβαμε και αναδημοσιεύουμε, παρακάτω, επιστολή - απάντησή τους σε ανυπόληπτο blog, σχετικά με χθεσινή του ανάρτηση – προβοκάτσια, που σκοπό έχει να αμαυρώσει τα αθλητικά ιδεώδη, να σπιλώσει τους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στη Σκόπελο από 4-11 Αυγούστου τ.έ. και να δυσφημίσει, για ακόμα μια φορά, το νησί μας.
Ο Δήμος Σκοπέλου θα διαβιβάσει στον Εισαγγελέα, ώστε να προβεί στα νόμιμα, απαραίτητα στοιχεία με τα οποία κατ’ επανάληψη δυσφημίζεται το νησί της Σκοπέλου από το εν λόγω blog.

9 σχόλια:

  1. πρεπει επιτελους να σταματησει να δυσφημιζεται ετσι το νησι απο διαφορους ασχετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    (αν αυτος ο ασχετος δεν ενδιαφερεται για το νησι μας
    ειδικα σε αυτην την κρισιμη οικονομικη κατασταση
    και μειωση του τουρισμου λογω κρισης
    ενδιαφερομαστε εμεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δυσφήμιση που έχει υποστεί τον τελευταίο χρόνο το νησί της Σκοπέλου από τον εν λόγω (γνωστό - άγνωστο) κύριο επέφερε πολύ σημαντικά αρνητικά αποτελέσματα στον τομέα του Τουρισμού.

    Επιπροσθέτως, οι πληροφορίες που αναρτά είναι ψευδείς, μισές ή ακόμα και ανυπόστατες, και δυστυχώς λόγω αυτόματης αναπαραγωγής – αναδημοσίευσης σε άλλα blogs, μεταφέρονται λανθασμένες ειδήσεις, νέα και εν γένει πληροφοριακό υλικό για το νησί μας.

    Με την πρόσφατη μάλιστα, ημιτελή ανάρτησή του περί σημαίας κλπ, αναμοχλεύει κατασκευασμένα εθνικιστικά πάθη, που κάνουν κακό στο ίδιο μας το Κράτος - Έθνος και στις σχέσεις του με τη γείτονα χώρα.

    Αυτά, πρέπει να ειπωθούν στον Εισαγγελέα, ώστε να διαταχθεί ολοσχερής έλεγχος του ευτελούς αυτού blog, που κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να κλείσει πάραυτα.

    Άλλο πράγμα η Ελευθερία του Τύπου και άλλο πράγμα η Αναμόχλευση Παθών Μέσω του Τύπου, που υποκινεί το εθνικό μίσος, τη μισαλλοδοξία και τον διχασμό.

    (ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα το πρωι googlara "σκοπελος τουρκια".. Το μεγεθος της ζημιας ειναι ανυπολογυστο. Πραγματικα καποιος μπορει να νομισει οτι φοραμε φεσι.. Το μονο καθησυχαστικο γεγονος ειναι οτι τα blog που αναμεταδιδουν την "ειδηση" ,τρομαρα τους, ειναι τουλαχιστον αναξια προσοχης, ρατσιστικης φιλοσοφιας και( ή ) soft porn περιεχομενου. (με ενα αρλεκιν ξεχνιεμαι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επι τελους πρεπει να μπει ενα τελος στην μαζικη ψηφιακη ιδιωτεια !Ο καθε βλαξ μπορει ευκολα να κανει την τριχα τριχια ,γνωριζοντας οτι καποιοι αλλοι βλακες θα αναπαραγουν την ’’ειδηση’’ μεσω αλλων παρομοιων blogs ,θα δημιουργηθει θεμα ,θα αποκτησουν δημοσιοτητα οι ιδιοι,ΑΛΛΑ θα εχουν δηλητηριασει εναν κοσμο!Απομονωστε λοιπον τετοιους προβοκατορες για να παμε μπροστα κι ως νησι κι ως χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν δει κανείς το blog του συγκεκριμένου Σκοπελίτη, αμέσως θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για έναν ακαλαίσθητο, ανορθόγραφο, απαίδευτο τύπο ο οποίος πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα προσωπικότητας αφού η κακία είναι διάχυτη σε ό,τι γράφει. Τραγικό να πηγαίνεις για ύπνο με τη σκέψη πώς θα βλάψεις τους άλλους... Βέβαια, η προβληματική του συμπεριφορά είναι αντιληπτή από την κοινωνία, η οποία αργά ή γρήγορα κάτι τέτοια στοιχεία της τα περιθωριοποιεί... προσωπικά τον λυπάμαι... καλό είναι όμως να πάρει και το μάθημά του... έτσι ορίζει η νομοτέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το μπλογκ μόλις το δεις καταλαβαίνεις το ποιόν του ανθρώπου που το έχει. Γυμνά, σκανδαλοθηρικά, ανυπόστατη κριτική για την δημοτική αρχή. Ένας "αστείος" τύπος που δεν ξέρει στην ουσία τί του γίνεται αλλά είναι και συνειδητά κακιασμένος, αμόρφωτος και φυσικά, αγενής. Κόψτε του λίγο τη φόρα. Να μην παίζει με τη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, έλεγε η γιαγιά μου.
    Ηλία, για σένα το γράφω αυτό.
    Εσύ βέβαια, μόνο μια εβδομάδα πρόλαβες να χαρείς την
    την ΨΕΜΑΤΑΡΑ σου (← κάνε κλικ Ηλία μου).
    Σε πήρανε χαμπάρι τα blogs... χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.