Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Οικολογική καταστροφή στο Παλούκι από παράνομη υλοτόμηση ασυνείδητων

Παλούκι / Περιοχή Natura / 4 Αυγούστου 2012
Για οικολογική καταστροφή στο Παλούκι, εντός της ζώνης Natura, μας πληροφορούσε το μήνυμα που λάβαμε το πρωί το οποίο μεταξύ άλλων γράφει: «Κόβει δένδρα πολλών ετών και μοσχοπουλάει τα ξύλα... Για να διαπιστώσεις αυτά που σου γράφω δεν έχεις παρά να πας μια βόλτα προς τα μοναστήρια... Μετά την Αγία Άννα στο δεξί σου χέρι θα συναντήσεις ένα μαντρί, αν μπεις πίσω από 'κει, θα πέσει η ψυχή σου στο πάτωμα από την βιβλική καταστροφή... Η κατακαημένη η φύση θα κάνει αιώνες να ξαναζωντανέψει...»
Παλούκι / Περιοχή Natura / 4 Αυγούστου 2012
Η εφημερίδα επικοινώνησε αμέσως με τον προϊστάμενο του Δασαρχείου κ. Αθ. Παπαγιάννη, ο οποίος μας είπε: «Το γνωρίζουμε το θέμα, έχουμε όλες τις πληροφορίες και κάνουμε έρευνες... Προσπαθούμε να τον πιάσουμε επ' αυτοφώρω. Δυστυχώς δεν υπάρχουν δασοφύλακες να φυλάξουν το δάσος...»(!).
Παλούκι / Περιοχή Natura / 4 Αυγούστου 2012

46 σχόλια:

  1. ντροπη βρε παιδια η απαντηση του δασαριου ειναι τοσο φτωχη που πραγματικα επρεπε να ντρεπόταν που απαντησε ετσι τι τουσ πληρώνουμε τοτε. αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι;;; Το δασαρχειο σκοπελου δεν μπορει να κανει κατι; Απιστευτο. Μηπως ειναι οπως η αστυνομια και η καποτε πολεοδομια του νησιου;; Δηλαδη τελειως αχρηστες υπηρεσιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ πως θα τον πιάσουν επ αυτοφόρω...??? Στήνοντας καρτέρι στις 06 το πρωί...? Θα πάνε οι υπάλληλοι τέτοιες ώρες που προφανώς δρά ο ανεγκέφαλος να τον πιάσουν....?? Αν είναι δυνατόν...σαν να μας λέτε ότι ¨δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο...ξεχάστε το...!!

      Διαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ?????? ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ????
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ....

    ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου δηλώνει στο blog της εφημερίδας (δηλαδή ΔΗΜΟΣΙΑ) πως γνωρίζει το θέμα και διενεργεί έρευνες, θα τον πιάσει τον μάγκα, που θα του πάει.

      Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να μιλήσουμε περισσότερο εμείς, όσο ειδικοί κι αν είμαστε.
      Και ξέρεις κάτι Ανώνυμε 2 Αυγούστου 2012 11:12 μ.μ.; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ. Εσύ δεν ξέρουμε τι είσαι. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει στην τελική. Ο κύριος, που όλοι ξέρουμε, μα δεν μιλάμε, θα πιαστεί, γι' αυτό δεν ανησυχούμε.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! ΕΥΓΕ ...

      Διαγραφή
  5. ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΟΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ΔΑΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ
    ΚΑΝΕΙΣ Κ Η ΒΟΣΚΗΣΙΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ?????????/
    ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΗΣΗ Κ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΕΜΕΝΟΥ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ???????

    ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΙΝ 10000πχ ΕΜΕΙΣ ??????/

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ
    ΤΕΧΝ. ΓΕΟΠΩΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 2.8.12 ΣΤΙΣ 11.12 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ??????ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????? ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΑΚΙ, ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΗΘΕΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...

      Διαγραφή
  7. αντι να τα βαζουμε μεταξυ μας θα ειναι καλυτερα να προσπαθησουμε να σταματησουμε το κακο. απ οτι διαβαζω,καταλαβαινω οτι καποιοι γνωριζουν. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ εύκολο και βολικό να ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο στους άλλους. Το ίδιο υπεύθυνοι με τον δράστη είμαστε και όσοι από εμάς γνωρίζουν ποιος είναι και δεν τον καταγγέλλουν ώστε να σταματήσει αυτό το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧPΗΜΑΤΟΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να μπει κορδελα της αστυνομιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εφ'όσον οι εκτάσεις στο Παλούκι είναι ιδιωτικές και δεν έχουν γνώση και ευθύνη οι ιδιοκτήτες, πέρα απο τις περιβαλλοντικές παραβάσεις συντελούνται και άλλες.
    Επιφυλάσσομαι για τα νόμιμα μόλις μάθω περισσότερες πληροφορίες επι του θέματος.
    Βιργίλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΘΥΝΗ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙΑ!ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ??? ΕΕΕ ΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ...

      ΤΕΣΠΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ...

      Διαγραφή
  12. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Κ ΕΔΩ .

    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ???

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ Κ ΤΟ ....ΠΑΛΟΥΚΙ

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός για τον δορυφορικό έλεγχο αλλά έτσι δεν μπορείς να τον πιάσεις επ'αυτοφόρω. Μονο να διαπιστώσεις την ζημιά κατόπιν εορτής.
      Αν γίνει μήνυση και δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες ή δεν πιαστεί ο δράστης επ'αυτοφόρω ο μηνυτής κινδυνεύει και αυτός με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.
      Για να μην λέω μπαρούφες ας μας διαφωτίσει ενας δικηγόρος..

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ Κ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΑΣΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΗ ΔΑΣΙΚΗ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ, Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΧΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ...

      ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Η ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ "ΚΑΡΤΕΡΙ" ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΠΑΥΤΟΦΩΡΟ ...

      Διαγραφή
  13. Αν αυτός ο ανθρωπος κόβει τα δέντρα για να τα πουλήσει ως ξύλα για θέρμανση δεν είναι δεμένοι στο ίδιο έγκλημα και αυτοί που τα αγοράζουν? Αν εμείς όλοι δεν έχουμε συνείδηση, γιατί περιμένουμε να έχει άυτό που συνήθως ονομάζουμε "κράτος" , εμείς δηλαδή και πάλι?
    Με αγάπη
    Νανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που ξέρουν αυτοι που αγοράζουν απο που προέρχονται?
      Πολλοί δεν ξεχωρίζουν την ελιά απο το πεύκο..

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΝΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΟΣΟΙ Τ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??? ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ...

      Διαγραφή
    3. Για μισο λεπτο ρε παιδια.. Ξυλα πουλαει, δε πουλαει πρεζα. Να μην αγοραζω ξυλα;; Πως μπορω να ξερω οτι ειναι απο παρανομη υλοτομευση; Μη τα ισσοπεδωνεις ολα Νανα.

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΥΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!

      Διαγραφή
  14. ειναι πολυ ευκολο να καταλαβουμε και να ξεχωρισουμε τα
    αγρια και δασικα ξυλα απο τα ξυλα των καλιεργειων
    ενα βασικο στοιχειο ειναι η τιμη τουσ καθωσ αυτοι που
    εκμεταλευωνται τα δασικα ξυλα που ειναι καλυτερησ ποιοτητασ καυσιμα τα πουλαν ακριβοτερα
    αν εμεισ οι ιδιοι δεν μαθουμε να μην κοβουμε τα δασικα,οπωσ
    να μην πεταμε σκουπιδια οπουδηποτε η να μην παρκαρουμε
    οπου θελουμε τοτε καμια αρχη δεν μπορει να μασ βαλει σε καλουπια γιατι κατ ουσια ετσι τελικα θελουμε να πορευομαστε και να ζουμε
    ορφανοσ νικοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικο σε ευχαριστω για την απαντηση. Αρα δεν υπαρχει δικαιολογια και για τον αγοραστή.. Νανα sorry

      Διαγραφή
    2. ΚΟΒΟΥΜΕ ΔΑΣΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ!!!!

      ΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΙΠΕΙ, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ!!!

      Διαγραφή
  15. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΚΟΒΗΣ ΔΕΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.... ΣΥΜΦΟΝΩ.... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.... ΣΥΜΦΟΝΩ.... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΗΜΟΣ, ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ, ΚΤΛ ) ΧΩΡΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..... ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ... ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ (…), ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όνομα και επώνυμο αποκλείεται να γράψω... Αν είστε σίγουρος/η γι΄αυτό το όνομα που μου γράφετε τηλεφωνήστε στον Δασάρχη.
      Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ανώνυμη καταγγελία δεν έχει καμμία αξία.

      Διαγραφή
  17. Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    Αγαπητοι φιλοι
    εχετε δικιο οτι με το δορυφορικο συστημα δεν πιανεται
    ο υπαιτιος της συγκεκριμενης περιπτωσης.

    αποτελει ομως αποτρεπτικο παραγοντα την συνεχιση της
    αποψιλωσης των δασικων εκτασεων χρονο με τον χρονο.
    η μεθοδος σαλαμι πευκο -πευκο κατοπιν καλλιεργεια
    σιταριου -ελιες κ τελος κτισιμο.
    ξεχασα την φωτια. η ΠΑΡΝΗΘΑ στα καμμενα φυτευσαν
    αννεμογενητριες.
    βασικος εγκληματιας ειναι η δασικη πολιτικη του
    κρατους κ οχι ο συμπολιτης μας που εκανε λαθρουλοτομια.
    το δασος του νησιου ειναι ετοιμο για αυταναφλεξη
    αποτι λενε απο τις δασολογικες σχολες των Πανεπιστημιων ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Κ θεσσαλονικης εγκριτοι καθηγητες.
    τι περιμενουμε??
    ο αμμεσος καθαρισμος του θα προσφερει
    δεκαδες θεσεις εργασιας .
    συγχρονως τα υπολλειματα κλαρια -χορτα μετατρεπονται
    σε πελετς
    κ εχομαι ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

    ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ.

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ .

    Εχοντας ζησει την καταστροφη του πρασινου της ΑΤΤΙΚΗΣ
    δεν θελω να δω κ της ΣΚΟΠΕΛΟΥ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ) ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟ :( ΕΤΣΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! ΑΜ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ :)

      ΚΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΗΣ ΚΑΥΣΙΜΗΣ ΥΛΗΣ :(

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.?
      ποια δαση ειναι ιδιωτικα ρε παιδια?
      θα τρελαθουμε τελειως, κατα ενενηντα τοις εκατο ειναι δημοσια.

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ????? ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΣΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ! ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

      Διαγραφή
    5. μια διευκρίνηση, Δασολογικές Σχολές είναι του Α.Π.Θ στη Θεσσαλονικη και Δ.Π.Θ στην Ορεστιαδα. Η Θεσσαλία δεν εχει ...

      Διαγραφή
    6. Πάρα πολύ σωστά!
      Υπάρχουν μόνο δυο (δυστυχώς) Δασολογικές Σχολές σε όλη την Ελλάδα...
      Στο Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκης και στην Ορεστιάδα...
      Όσο για τα δάση της Σκοπέλου ισχύει το παρακάτω (ας πούμε αξιοπερίεργο και ασυνήθιστο σε σχέση με τα δάση της υπόλοιπης χώρας...)
      Το 90% είναι ιδιωτικά και δια κατεχόμενα, ενώ μόνο το 10% ανήκει στο δημόσιο!
      Ρωτήστε τους ειδικούς να σας το επιβεβαιώσουν.

      Με εκτίμηση
      Ε.Ρ.

      Διαγραφή
    7. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ 40 % ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ 1 ΣΤΑ 3 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ, ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ !!!

      Διαγραφή
  18. Υπάρχει στη Σκόπελο έμπορος καύσιμης ύλης; Ή όποιος θέλει βουτάει το αλισοπρίονο και κόβει όπου του καπνίσει; Εγώ νόμιζα ότι όποιος καίει ξύλα, κλαδεύει τα κτήματά του και εξυπηρετείται και από θέρμανση. Ο έμπορος αυτός είναι δηλωμένος υλοτόμος στην εφορεία; Ρε, πού ζούμε; Να κόβεις ό,τι και όπου λάχει, και να εμπορεύεσαι παρανόμως κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ...

      Διαγραφή
    2. Κάποιος που δεν είχε πολύ δουλειά το χειμώνα γιατί έχει πέσει η οικοδομική δραστηριότητα, πήρε τα φορτηγά του και τα μηχανήματά του πήγε στο καμένο στον Αγνώντα γέμιζε φορτηγά και τα έστελνε στην Αθήνα. Γίνετε να δοθεί τέτοια άδεια;

      Διαγραφή
    3. ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ) ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΞΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

      Διαγραφή
  19. Σας παρακαλω
    προσεξτε τι γραφετε

    Ο ΣΟΙΜΠΛΕ παραθεριζει στην ΣΚΟΠΕΛΟ

    ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ κανονικα σε ολλα τα μαγαζια?

    ξερει οτι το 25% των δασων της ΕΛΛΑΔΑΣ πηγε για κυσοξυλα στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ απο το 1940 εως το 1944?

    εμεις συνεχιζουμε την καταστροφη η την ανεχωμαστε.

    ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΑΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ, ΑΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΛΠ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΕΕ ΚΑΙ????!!!! ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???? ΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ "ΕΛΑΑΑΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ" ....

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝ
    ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ
    ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ Κ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .
    ΓΙΑ ΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ?

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ
    ΣΥΝΘΗΚΕΣ .
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ Κ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ
    ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΄.
    ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.
    Η-ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΒΕΙ
    ΜΟΙΡΑΙΑ .ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΟΡΘΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΤΟΥ
    ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ?
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ .ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ
    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ 6977583404

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν είναι κατάρα..αλλά λένε πώς όταν κάνεις ένα μεγάλο κακό στην ζωή σου,θα το πληρώσεις με το ίδοιο νόμισμα!!! Έλπίζω αυτός πού το έκανε να έχει τα πόδια του για όλη την υπόλοιπη ζωή του..αν δεν τα έχει μην αναρωτηθεί γιατί τα έχασε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.