Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αναβίωση πανηγυριού στη Γλώσσα

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος των απανταχού Γλωσσωτών (έδρα Βόλος), σας προσκαλεί στην αναβίωση του παραδοσιακού πανηγυριού της Παναγίας, που θα γίνει στην ταβέρνα του «Μάστορα», στην πλατείας της Παναγίας Ελευθερώτριας, την Τετάρτη 15 Αυγούστου στις 9 μ.μ.
Ελάτε να διασκεδάσετε με μοναδικές νησιώτικες και λαϊκές νότες από το μουσικό συγκρότημα «Μουσικές περιπλανήσεις» του συμπατριώτη μας Μαρούλη Κωνσταντίνου και του οργανοπαίχτη Σαλπαδήμου Γιάννη.
Συμμετέχουν:
ΚΩΝ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ / ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ και ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ / ΚΙΘΑΡΑ και ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΤΙΝΑ ΖΑΝΤΙΩΤΗ / ΤΡΑΓΟΥΔΙ και ΚΡΟΥΣΤΑ
ΦΙΛΙΩ ΠΙΤΣΙΟΥ / ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΠΑΔΗΜΟΣ / ΒΙΟΛΙ και ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΛΗΡ. ΤΗΛ. 2424033910 – 6972873744 – 6974098499

6 σχόλια:

  1. o συμπατριώτη μας Μαρούλης Κωνσταντίνου και το συγκροτημα που εχει ειναι ολοι πολλοί καλοι. ολοι το βραδι στη πλατια της Παναγιας να γλεντισουμε και να ξεφαντοσουμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΥΓΥΡΙΟΥ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μας ακόμα και το καφενείο που υπήρχε είναι κλειστό αυγουστιάτικα!

      Διαγραφή
    2. και το καφενειο που ειναι κλειστο θα μπορουσε να αναβιωθη αυτο το πανυγυρι δινοντας ζωη στην κεντρικη πλατειο και τους κατοικους αυτου του χωριου.

      Διαγραφή
  3. ας μην τρελαθούμε θα ξανά ανοίξει ο άνθρωπος το μαγαζί για μια ημέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε-κυρια ανωνυμη, που ακριβως θα γινοταν το γλεντιι΄; στο καφενείο;; α ναι σωστα σε ΚΑΦΕΝΕΙΟ, και το εθιμο που ειναι εθιμο, καθε χρονο εδω και 10ετιες στην ελευθερότρια γίνεται το πανηγύρι.... μονο 2 χρονιες εγινε και στις δυο πλατείες.... απο οσο βλέπουν τα ματακια μου δηλαδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.