Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Έκθεσης ζωγραφικής του Άγγελου Ταχτσή

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΑΧΤΣΗ στην «ΜΙΚΡΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».
Ο Άγγελος Ταχτσής γεννήθηκε στις Σέρρες στις 22-2-1966. Αποφοίτησε από τη Σχολή Γραφικών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του...
τμήματος της Διακοσμητικής, με καθηγητές- καλλιτέχνες τους κ. Γρατσία, κ. Γκολφινόπουλο κ.ά., του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Ζει και εργάζεται στις Σέρρες. Ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική. Τα τελευταία χρόνια, λόγω συγγενικών δεσμών που έχει πλέον με τη Σκιάθο, διαμένει αρκετούς μήνες το χρόνο στη Σκιάθο.
Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις (Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Σκιάθου 2008, Πολυχώρος Τέχνης “Ελλήνων Αρχιπέλαγος”, Σκιάθος 2008, Μικρή Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού, Σκιάθος 2011) αλλά έχει στο ενεργητικό του και αρκετές ατομικές (Ξενοδοχείο «Ξενία» στις Σέρρες, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σερρών, Πολυχώρος Τέχνης “Ελλήνων Αρχιπέλαγος”, στη Σκιάθο 2009, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Σκιάθου «Μπούρτζι», 2011, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Σερρών, 2011).
Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 18 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτά με ελεύθερη είσοδο από τις 7.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.