Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ομιλία του Δημάρχου Σκοπέλου

Στην πλατεία της Γλώσσας θα μιλήσει την Τετάρτη 15 Αυγούστου, αμέσως μετά την Λειτουργία, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, για την πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος θα ξεκαθαρίσει με τοποθετήσεις του, όσα λέγονται και ακούγονται αυτό τον καιρό για το έργο της δημοτικής αρχής, αλλά θα θέσει και τους στόχους για το διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου του 2014.
Η επιλογή του χώρου και της ημερομηνίας έχει συμβολικό χαρακτήρα, αφού στις 15 Αυγούστου 2010 ο Γιώργος Μιχελής ανακοίνωσε στην πλατεία της Γλώσσας την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Σκοπέλου.

24 σχόλια:

  1. τι είπε τελικά?
    Καλος Δημαρχος, προγραμματικός, δημιουργικός αλλα και μόνος. Τι να κάνει η αυλή του? ο κόσμος δεν τους αποδέχετε άσχετα αν ο κ. Δήμαρχος είναι άμεμτος.
    Αντε καλό χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να είναι και όπως το λες. Εσύ όμως, εγώ, ο υπόλοιπος κόσμος, τί κάνουμε; Και ποιός ορίζει πως οι αιρετοί πρέπει να τρέχουν μέχρι εξόντωσης και όλοι οι άλλοι απλά να απαιτούμε και να κρίνουμε εκ του μακρόθεν;

      Διαγραφή
    2. Αιρετοί που τρέχουν μέχρι εξοντώσεως είναι πάντοτε ελάχιστοι.
      Σε κάθε δημοτική αρχή, πάντα.
      Στη συγκεκριμένη (δημοτική αρχή) όποιος δεν αναγνωρίσει την προσφορά του Γιώργου του Λαγουδάκη θα ήταν άδικος.

      Διαγραφή
    3. σε τι εχει προσφερει ακριβως?

      Διαγραφή
  2. Πράγματι είναι άμεμπτος και εύχομαι να θελήσει να είναι ξανά δήμαρχος της Σκοπέλου.
    Χρειάζεται τουλάχιστον ακόμα μια θητεία για να μπορέσει να βάλει σε τάξη το ατελείωτο μπάχαλο που βρήκε στο δήμο και να καταφέρει να αλλάξει κάποιες νοοτροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι πεπεισμένη ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος τρέχει μέχρι εξοντώσεως... και συμφωνώ για το σχόλιο περί του κ. Γιώργου Λαγουδάκη. Όμως, αναρωτηθήκαμε ποτέ, τί κάνουμε κι εμείς, οι πολίτες για τον δήμο μας? Δεν είμαστε πελάτες ενός δήμου... είμαστε μέλη του! Οφείλουμε και εμείς να λειτουργήσουμε με φιλότιμο και να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε, όχι μόνο επειδή οι καιροί είναι ζοφεροί αλλά επειδή έτσι είναι το σωστό. Παλιά υπήρχε η "προσωπική" εργασία. Η γιαγιά μου έβγαινε κι ασβέστωνε τα σκαλοπάτια, δεν περίμενε την κοινότητα να το κάνει... το λέω, γιατί μετά την ομιλία ένας γλωσσώτης κουτσομπόλεψε τον δήμαρχο ως... άχρηστο επειδή δεν είχε ασβεστώσει όλα τα σκαλιά της Γλώσσας! Και κάποιος άλλος, πριν λίγο καιρό, μάλιστα πρώην πάρεδρος του χωριού άκουσα να λέει κουτσομπολεύοντας πάντα... "άνθρακας ο χρυσός". Σήμερα όμως είδα τον δήμαρχο να πηγαίνει να κάθεται στο τραπέζι του πρώην πάρεδρου, στο καφενείο και να κουβεντιάζουν. Υποκριτές! Στο από πίσω συνέχεια... μηδέν ευθύτητα, μηδέν φιλότιμο... χαμός στο μπλα μπλα μπλα και μόλις εμφανιστεί ο δήμαρχος, τουπεκί!Το ανέφερε κιόλας αυτό ο κ. Μιχελής, σήμερα...Θάρρος και αγάπη μηδέν! Θράσος και μίσος, τίγκα. Αλλά τι να πεις?Μου έρχεται στο μυαλό κάτι από τον Σωκράτη,ότι "η φρόνηση κυβερνά την ορθή πράξη" και πιστεύω ακράδαντα πως αυτός ο δήμαρχος έχει φρόνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο Δήμαρχος έχει και φρόνηση και ήθος και ευγένεια ψυχής. Και ή που θα το καταλάβουμε και θα συμπορευτούμε μαζί του ή που θα αφεθούμε στη μίζερη μοίρα μας. Δεν μπορεί άνθρωποι από άλλα μέρη που τον γνώρισαν για κάποια λίγα χρόνια να τον εκτιμούν τόσο πολύ κι εμείς οι συμπατριώτες του να προσπαθούμε να στρεβλώνουμε τα πάντα γύρω απ' αυτόν. Κι ας πούμε πως από τη Σκόπελο ίσως δεν τον γνώρισε ακόμα καλά ο κόσμος,μα από τη Γλώσσα;

      Διαγραφή
  4. Aut viam inveniam aut faciam
    Αννίβας, 247 - 183 π.Χ., Καρχηδόνιος στρατηλάτης
    μτφρ: ή θα τον βρούμε το δρόμο ή θα τον φτιάξουμε
    (προσπαθώντας να διασχίσει τις Άλπεις περί το 212 π.Χ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονάχα ο ουρανός βρέχει χωρίς να χρειάζεται η συμμετοχή κανενός...κι αυτό...όταν εκείνος το αποφασίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμενετε να ακουσετε τις δηλωσεις που εκανε και μετα τον παινευεται τον Κ.Μιχελη,οπως αυτος εχει δικαιωμα να απολογειται δημοσιως μπροστα στον δημοτες της ιδιεταιρηστου πατριδας, ετσι και οι δημοτες της Σκοπελου εχου το δικαιωμα να πουν την γνωμητους για τον κυριο Δημαρχο και τους συνεργατες που εχει διπλατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να έχει λόγο, ούτε να χρειάζεται, να απολογηθεί ο Δήμαρχος. Υποδείξατε μας έναν, έστω, πιο άξιο, τουλάχιστο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Και αν δεν απατώμαι η επιλογή του χώρου είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν αποκλείστηκε κανείς από τους δημότες της χώρας της Σκοπέλου να είναι παρόντες. Αλήθεια πόσοι παρευρέθηκαν στην ομιλία του; Γιατί αλήθεια το δρόμο μας,που αναφέρεται πιο πάνω σχολιαστής, να θέλουμε πάντα κάποιος άλλος να τον βρίσκει ή να τον φτιάχνει; Κι εμείς; Τί νόημα έχει το πέρασμά μας απ' αυτόν τον τόπο;

      Διαγραφή
    2. @ ΤΕΝ - 16 Αυγούστου 2012 12:23 μ.μ.

      Από ότι άκουσα, ο δήμαρχος θα κάνει τον ίδιο απολογισμό και στις άλλες δύο κοινότητες, Κλήματος και Σκοπέλου.
      Σε μια από αυτές θα έχεις την ευκαιρία να του τα πεις «πρόσωπο με πρόσωπο».

      Διαγραφή
    3. μάθε πρώτα να γράφεις και μετά σχολίασε τον συγκεκριμένο δήμαρχο....

      Διαγραφή
  7. Αν δεν απατωμαι την οχταετια 1982-1990 δημαρχος ηταν στην Σκοπελο ηταν καποιος που λεγοταν ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΡΟΒΙΑΣ και το τιτανιο εργο που αφησε στους υπολοιπους που τον διαδεχτηκαν ηταν κολοσιαιω,θυμηθειτε Κ.Υ Σκοπελου ελικοδρομιο σταδιο σκοπελου και πολα αλλα που χρειαζεται ωρες να γραφουμε και να συζηταμε.Οσο για υφος και ηθος και διορατικοτητα του ιδιου και των συμβουλων που υπηρετησαν διπλατου και τις δυο τετραετιες αυτο το εγραψε η ιστορια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΝ, δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά είναι ετεροχρονισμένη η τοποθέτησή σου. Μας πας πολλά χρόνια πίσω, από 22-30, δεν βγάζει πουθενά. Για την ιστορία καλά είναι να τα θυμόμαστε.
      Τότε όμως ήταν άλλες οι εποχές, άλλες οι ανάγκες και άλλες οι απαιτήσεις.
      Τώρα τι κάνουμε, με τα νέα δεδομένα…

      Διαγραφή
    2. Για την ιστορία λοιπόν τότε, 1982-1990, αυτόν "που λεγόταν ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΡΟΒΙΑΣ" τον παρακαλούσαν να κάνει έργα -δεν σου τα έχουν πει καλά TEN, ρώτα: παιδικός σταθμός-Μαρία Κυπριωτάκη-Περάκη- κι εκείνος έβαζε εμπόδια μέχρι και για τη λειτουργία των έργων- ξαναρώτα: Κ.Υ. Σκοπέλου-υδροδότηση...Τόοοοοσο τιτάνιο ήταν το έργο του. Και στο φινάλε η μαγκιά δεν είναι όταν υπάρχουν τα φράγκα μα όταν δεν υπάρχει μία και από πάνω κληρονομείς και αμαρτίες....

      Διαγραφή
    3. ΤΕΝ, όταν λες "στάδιο" τι ακριβώς εννοείς;

      Το Κλειστό Γυμναστήριο;

      Αυτό ήταν έργο του Υφυπουργείου Αθλητισμού, και να θυμίσουμε εδώ στους αναγνώστες πως μεσολάβησε η κυρία Πετραλιά για να κατασκευαστεί ο τύπος μεγαλύτερου μεγέθους, από αυτόν που είχε κατ’ αρχήν εγκριθεί.

      Έτσι, για την ιστορία, δηλαδή.

      Διαγραφή
    4. Για τότε που δινόντουσαν τα λεφτά με το «τσουβάλι» μας μιλάς καημένε ΤΕΝ;

      Διαγραφή
    5. Αν δεν απατομαι ο Κυριος Μιχελης εξελεγη δημαρχος το 2010το νοεμβριο μετα την εισβολη του Δ.Ν.Τ στην Ελλαδα που ειχε πραγματοποιηθει τελος ανοιξης του 2010,και στο προγραματου προεκλογικος διατιμπανοιζε συνεργασιες οραματα στρατηγικες και οι κυκλοι που ηταν προσκυμενοι σε αυτον αφηναν να ενοηθει οτι εχει τοσες πολες γνωριμιες που η σκοπελος θα βυθιστει στα πακετα αναπτυξεως και αντι για αναπτυξη βλεπουμε την καταντια που επικρατει σημερα.και το ολο στορυ μας γυριζει στην λαικη επιτιχια του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ το 2001-2002 μονο λογια ησουν τιποτα πιο περα μονο λογια μονο θεωρια μονο λογια που χαθηκαν στην πορεια.-

      Διαγραφή
  8. Από τον Αύγουστο του 2010 (που ανακοίνωσε υποψηφιότητα), μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 που τον εξέλεξαν οι κάτοικοι της Σκοπέλου, και μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 που ανέλαβε την τύχη του δήμου Σκοπέλου στα χέρια του, αλλά και μέχρι σήμερα που σχολιάζουμε όλοι εδώ, έχουν έρθει τα πάνω κάτω, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά παγκοσμίως.

    Ευτυχώς που αυτά τα χέρια είναι καθαρά και τίμια, αλλά συνάμα σταθερά, διαφορετικά ο δήμος Σκοπέλου θα είχε βουλιάξει στ' αλήθεια.

    Το δικό σου στόρυ ΤΕΝ είναι, δυστυχώς, το στόρυ ενός ανθρώπου "εγκλωβισμένου" σε μνήμες του παρελθόντος, που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα την πραγματικότητα. Βγες από το καβούκι σου και δες τι συμβαίνει όχι μόνο γύρω σου, αλλά σε όλη την Ελλαδίτσα μας.

    Θεωρώ πως σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση για τη χώρα μας, είναι η καλύτερη επιλογή δημάρχου που μας έτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aν οπως γραφεις κυριε 3.14-19-8-12 το δικομου στορυ ειναι εγκλωβισμενο στο παρελθον ειναι γιατι το παρων δεν εχει να επιδειξη κατι το σοβαρο και το αξιοπιστο.Και οπως πολυ καλα το λες θεωρεις οτι ειναι οτι καλυτερο ο Κ.Μιχελης για την Σκοπελο ειναι δικησου θεωρια γιατι εγω θεωρω το αντιθετο και πιστεψεμε με την δικημου θεωρια συμπρατουν πολλες δεκαδες Σκοπελιτων που εχουν απογοητευτει απο την κατασταση που επικρατει στην Σκοπελο,και μπορω να σου λεω απο τωρα εως αυριο το πρωι περι χαλι μαυρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα ΤΕΝ, στις επόμενες εκλογές να βάλετε υποψήφιοι, εσύ κι οι φίλοι σου. Μάλιστα οι εποχές σε δυο χρόνια από τώρα θα είναι πολύ καλύτερες διότι όπως βλέπεις, υπάρχει προοπτική για πολύ ανάπτυξη στη χώρα μας, υπάρχουν δουλειές, έχουμε κυβέρνηση εξαιρετική που προασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών της και του τόπου, δεν θα υπάρχουν πια πουθενά λαμόγια, δηλαδή θα είναι όλα ιδανικά. Γιατί αυτή τη στιγμή, ξεροκέφαλε ΤΕΝ ΤΕΝ, που παραπάνω σου το ξαναλένε άλλοι, αλλά πού να καταλάβεις ως ρουβάς κι απαίδευτος που είσαι, η χώρα στην οποία ζεις, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Κάθε μέρα κόβουνε από παντού κι απ' όλους! Σε λίγο δεν θάχουμε ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΡΕΕΕΕΕ! Καταλαβαίνεις, ναι ή ου? Κι ο δικός σου υποψήφιος να είχε βγει, πάλι άδεια θαταν τα ταμεία. Και θα ήτανε πισθάγκωνα δεμένος ως προς τα έργα. Καλά βρε άνθρωπε, τί έχεις μες το κεφάλι σου? ΔΕΝ ΠΉΡΕΣ ΧΑΜΠΆΡΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ?ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ? ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΕΕΕΕΕΣ? Βρες μου εσύ λοιπόν, έναν πραγματικά άμεμπτο προηγούμενο, γιατί αν υπήρχε, δεν θα έτρεχε τώρα ο νυν δήμαρχος να περισώσει τα πράγματα όπως μπορεί ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Άσχετε!
      Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και σκάσε κι εσύ κι οι υπόλοιποι και μάθετε επιτέλους να είσαστε μέλη της κοινωνίας κι όχι πελάτες. Άντε μπράβο. ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, Ε, ΝΑΙ, ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΣ Ο ΜΙΧΕΛΗΣ!

      Διαγραφή
    2. Η δικημου παρεα το μονο σιγουρο ειναι οτι στις επομενες εκλογες θα συστρατευθει σε μια τιτανια προσπαθεια για ελευθερωσου την Σκοπελο απο τους δηθεν τους επιεικος ψευτες και τους υποταγμενους στην κεντρικη δοιηκηση.Η δικημου παρεα και εγω επειδη καθε αλλο παρα απεδευτοι ειμαστε-ειμαι και αυτο το εχει δειξει η πορειαμας στα πρωσοπικαμας θεματα αλλα και στις κοινωνικοπολιτικες επαλξεις τοπικες και εθνικες,η δικημου παρεα οταν αποτυνχανει σε κατι δεν λεει φταιει η κατασταση απο παλια αλλα αντρικια λεει αποτυχαμε φευγουμε αυτο ειναι προτερημα των ρουβων και οχι των κακοβουλων.Η δικημου παρεα το 1987 με ενα αχαλινωτο οραμα για πολιτισμο-αθλητισμο υπερπηδηξε εμποδια της κεντρικης δοιηκησης και εφερε την {{θρησκεια που λεγεται αθλητισμος}} 25 χρονια μετα καπιος-καπιοι λενε δεν μπορουν να σιγονταρουν τον αθλητισμο διοτι δεν υπαρχουν ποροι η δουλεια του ηγετη σε μια κοινωνια δεν ειναι να διατιμπανιζει για ολα φταινε οι αλλοι εγω τι να κανω τωρα αν δεν μπορεις να κανει κατι βγαινει και λεει ανοιχτα και απροκαλυπτα απετυχα ειμαι λιγος-μικρος για τετοια μεγαλα εμποδια αυτο κανουν οι ρουβοι! Η δικημου παρεα και εγω ποτε δεν προσκυνησαμε- αποδεχτηκαμε κεντρικους τυρανους αντιθετος τους πολεμουμε για το καλο οχι των επομενων εκλογων οπως εσεις και η παρεασου αλλα για το καλο των επομενων γενεων,εδω βεβαια μπαινει το θεμα D.N.A που διακατεχει καποιες ομαδες ανθρωπων αλλες ομαδες εχουν D.N.A προσυνημενου χατζιαβατη που αρκουνται στο να καβανζτωνωνται και να περναν καλα αυτοι και οι ομοιητους και αλλες ομαδες εχουν D.N.A αγωνιστη οραματιστη για το κοινο συμφερων της κοινωνιας,εσυ απο την δευτερη ομαδα εξαιρεισαι και πιανεις την πρωτη ομαδα!Οσο για το αν πεφτει πολυ ο Μιχελης αυτο ασε το εχει κρινει ηδη η ιστορια και απο οτι φαινεται οσο και να υπεραμυνεται των πραξεωντου αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ.Οσο για το αν ειμαι ασχετος εγω και ασχετοι η παρεαμου αυτο πιστεψεμε ο λαος της ΣΚΟΠΕΛΟΥ εχει την ακριβωσ αντιθετη γνωμη,ενα πραγμα καταλαβα απο το κειμενοσου εχετε-εχεις πανικοβληθει ερχονται και αλλα περιμενε.

      Διαγραφή
  10. TEN είσαι ό,τι νάναι! Γελάω πολύ για την τιτάνια προσπάθεια που θα κάνετε, να την κάνετε παιδιά γιατί το dna το δικό σας κατάγεται από του Τιτάνες, προφανώς! Αν είστε και του ΚΚΕ θα πάτε μπροστά. Δεν ανησυχώ πια. Θα κοιμηθώ ήσυχος. Όσο για τη γνώμη του ντόπιου λαού, άστο, άστο. Δεν κάνει. Σσσσσσσσσσσσσ, θα σ' ακούσουν! όσο δε για τους καβατζωμένους, να κοιτάξεις λίγο γύρω σου να δεις ποιοι καβατζώθηκαν από όσους "υπηρέτησαν" τον Δήμο! Τους βλέπεις κάθε μέρα. Και ναι, απαίδευτοι είσαστε και το αποδεικνύει η νοοτροπία σου η δογματική κι η φανατίλα σου. Αθλητισμό είπες? Έτσι σας κάνει ο αθλητισμός? Αυτή τη νοοτροπία σου διδάσκει? Τί λες τώρα? Και τί έκανες εσύ και το παρεάκι σου για να διαμαρτυρηθείτε για το "ΠΝΕΥΜΑ" των Ολυμπιακών Αγώνων, όταν παράλληλα στην Συρία σφάζονταν κατά την διάρκειά τους? Βγήκε κανείς εκεί από τους "θρησκευόμενους αθλητές" στην τοπική σου κοινωνία να κάνει μια δήλωση, να γράψει κάτι, κάπου, να μιλήσει
    για την ανυπαρξία της εκεχειρίας? Ρουβοί και κακόβουλοι σε ένα τσουβάλι! Δεν αποδεχθήκατε κεντρικούς τυράννους, όοοοοχι, αλλά μέσα στη Βουλή είσαστε, αν και δεν την ασπάζεστε! Και τί να κάνουν οι δήμαρχοι σήμερα απανταχού της χώρας, εεε? όταν δεν υπάρχει σάλιο? γιατί να πουν ότι απέτυχαν προσωπικά? Άλλωστε, αν ήσουν σωστός Mr TEN, αντί να σε πιάνει το γνωστό αμόκ του φανατισμένου, κάνε κλικ και βόηθα αλλιώς τον τόπο σου και τον δήμο σου. Υπάρχουν και πράγματα που δεν χρειάζονται κονδύλια. Συνεργάσου για το κοινό καλό, και άσε την αγάπη που κρύβεις μέσα σου
    να σπάσει τον τεράστιο εγωισμό σου, γιατί, ναι, ω ναι!έρχονται μαύρες μέρεεεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.