Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Άφθονο γέλιο και θερμό χειροκρότημα

Με μεγάλη επιτυχία, που σκόρπισε άφθονο γέλιο και ανταμείφθηκε με θερμό χειροκρότημα, παρουσιάστηκε από την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Γλώσσας Σκοπέλου, στο πλαίσιο την καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου, η θεατρική παράσταση με τίτλο «Κβιντιάσματα, Χουλουμανισμοί, Έρωτες και Μπαντίκια» και θέμα την καθημερινότητα σε ένα καφενείο, την αγανάκτηση απέναντι στο άδικο, τον έρωτα, τον μετανάστη, με ξεκαρδιστικές ατάκες και κουτσομπολιά που γινόντουσαν στη ρούγα, στη γειτονιά, στην αυλή σε τοπική νησιώτικη ντοπιολαλιά και απολαυστικά κείμενα της Αγγέλας Κίρμπα.
Στο τέλος της παράστασης, την οποία...
παρακολούθησαν πολλοί θεατές, προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα και ακολούθησε γλέντι και χορός.
Έπαιξαν: Μαίρη Διαμάντη, Ιωάννης Σκιάθιτης, Ευαγγελία Τακτίκου, Βασιλική Τακτίκου, Νέστορας Αγόρος, Βιργινία Σιδέρη, Δημήτρης Καρβέλης, Κερασία Ρήγα, Γεώργιος Μαριδάκης, Όλγα Μαριδάκη, Κωσταντίνα Αγγελέτου, Αλεξάνδρα Γεωργίου, Βαγγέλης Χριστακάκος, Κων. Κρίτσαλος, Διαμαντής Σταματίου, Μαρία Σπύρου, Ηρώ Κωσταντίνου, Δημήτρης Σταμούλης.
Συμμετείχαν: Γιώργος Μιχελής, Ειρήνη Σιδέρη, Μονεμβασία Θεολόγου, Χρήστος Κρίτσαλος, Νεκτάριος Ρήγας

7 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης!!Ενα μήνα σχεδόν κάθε μέρα με πολλές ώρες δουλειάς,βγάλανε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.Και φυσικά ο Πολιτιστικός σύλλογος πάντα κοντά στα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε χρόνο τα ίδια Παντελή μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ανώνυμε ..............Γιώργο με λένε!!Αλλά ποιά είναι τα ίδια;

      Διαγραφή
  3. Ράνια Παναγιώτου-Χρήστου4 Αυγούστου 2012 στις 1:32 π.μ.

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί πράγματι δούλεψαν σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα αλλά είμαι σίγουρη πως το έκαναν με πολύ αγάπη. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη κα Αγγέλλα Κίρμπα που για ακόμη μια φορά η αγάπη της για το χωριό μας - της την έκανε να μας χαρίσει αυτές τις απίστευτες στιγμές γέλιου που τόσο έχουμε όλοι μας ανάγκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς σκοπελο τι κανατε φετος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειχα την τυχη να παρακολουθησω την παρασταση δυστυχως.ειμαι σκοπελιτης και δεν καταφερα να ερθω στη γλωσσα.ομως εαν καταφερατε να κανετε να γελασουν και να περασουν καλα καποιοι ανθρωποι τοτε σας πρεπουν συγχαρητηρια και μπραβο.σε αρνητικες,αποριπτικες κριτικες ευχομαι να μην δινετε σημασια και οποιου δεν του αρεσει θα τον παρακαλουσα να κανει αυτος κατι καλυτερο.προτεινω να ερθετε στην σκοπελο και η σκοπελος σε σας.και εδω καποιοι καλοι ανθρωποι ετοιμασαν μια παρασταση ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και αξιζει να την δειτε και οσοι απο εσας δεν την ειδαν.μπραβο και μονο που ασχοληθηκατε, πολυ δε περισσοτερο που τα καταφερατε,ελπιζω οτι προπαντων το ευχαριστηθηκατε εσεις.περιμενω να ξαναπαιξετε στη γλωσα η στη σκοπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Γλώσσας συνεχίζει την παράδοση των καλοκαιρινών δρώμενων, πάντα με επιτυχία. Ωραία ιδέα να παιχθεί το έργο και στην Σκόπελο για να το δουν όσοι δεν κατάφεραν να πάνε στην Γλώσσα! Η Αγγέλλα Κίρμπα, πηγαίο ταλέντο και ξέχειλη από αγάπη, έκανε πάλι το θαύμα της! Τα παιδιά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, ωραιότατοι! Δεν ήμουν παρούσα, είδα το video, έσκασα στα γέλια, και χάρηκα που το νέο Δ.Σ. του συλλόγου έχει τον ενθουσιασμό και το μεράκι που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.