Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Νέα βλάβη στο «Εξπρές Σκιάθος»

Νέα βλάβη και μάλιστα 15αύγουστο(!) για το «Εξπρές Σκιάθος» το οποίο αυτή την ώρα βρίσκεται στο λιμάνι της Σκιάθου και θα αναχωρήσει κενό επιβατών για τον Βόλο.

48 σχόλια:

  1. Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος και πάμε κατά διαβόλου.Τι άλλο να πούμε.Έρχονται και τα χειρότερα το Σεπτέμβρη.ΩΧ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ανησυχεις ερχετε ενα εταιρεια. θα την υποστηριξουμε ομως? ξερω και την τιμη των εισητηριων 20το ατομο 50 το αυτοκινητο.
      τι θα κανουμε?

      Διαγραφή
    2. Θα παθαινει βλαβη το 15 αυγουστο?

      Διαγραφή
  2. Εμ δεν ενωθηκαμε ποτε 3 νησια ειμαστε,να παρουμε ενα πλοιο να λυθει το προβλημα μας κ με τα δρομολογια κ με τις εξωφρενικες τιμες που επιβαλει το μονοπωλειο τους! καλημερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eμ...οπως ακριβως τα λες φιλε μου, ετσι ειναι...δυστυχως...

      Διαγραφή
  3. Ποια εταιρεία ; Η Aegean speed η ο παναγιωτοπουλος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἀγαπητέ Δήμαρχε
    ἀντί νά σβήνης κεράκια γιά τά δύο χρόνια ἀπό τήν ἀνακοίνωση περί καθόδου σου στίς ἐκλογες μήπως θα ἧταν πρέπον νά ἀσχοληθῆς μέ τήν ἀντικατάσταση τοῦ πλοίου πού ἐπαθε βλάβη;
    Εἳς ψηφοφόρος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι το λετε αυτο;Μηπως ειναι δικια του η εταιρεια (αντικατασταση πλοιου),και δεν το ξερουμε;Κουμαντο σε αυτα τα πραγματα κανουν οι εφοπλιστες,μεγαλομετοχοι κτλ.Και δευτερον δεν εσβησε κερακια αλλα εκανε εναν απολογισμο και εθεσε εαυτον στον κοσμο να του κανει οποια ερωτιση ηθελαν!Ασχετα εαν δυστηχως κανενας δεν μιλησε για τιποτα ουσιαστικο.Μονο στα καφενεια,στις ψησταριες και στον δρομο ξερουμε να λεμε τα παραπονα μας.Εκει μπροστα δημοσια, μας πιανει μουγγαμαρα!

      Διαγραφή
    2. έλα ντε! σιγά μην είχε και τούρτα! δεν ντρέπεσαι λίγο, όποιος κι αν είσαι " εις ψηφοφόρος"? Κ. Ρουσέτη μου, ακόμα και να τον δούν τον συγκεκριμένο δήμαρχο να σκουπίζει τους δρόμους, να ασβεστώνει τα σκαλιά μοναχός του, να αγοράζει στόλο που θα μετακινεί δωρεάν τον κόσμο για να λύσει το πρόβλημα των πλοίων και του ακριβού ναύλου, να αλλάζει τις λάμπες τις καμμένες, να σκοτώνει τα κουνούπια ένα ένα μιας και ακόμα και το φάρμακο της κουνουποκτονίας έπεσε θύμα των περικοπών του κράτους, να φυλάει τα δάση μέρα νύχτα και ό,τι άλλο, πάλι πρόβλημα θα έχουνε! Τυχαίο το κακοβούληδες?

      Διαγραφή
    3. + κακοβούλης
      + ψωνάρας
      είναι ο " Εἳς ψηφοφόρος "

      χαχαχα...

      Διαγραφή
    4. Πολυ υπεραμυνεσαι....κανεις δεν του ζητησε να μας κανει αερα. Ολο το Χειμωνα για τις συγκοινωνιες και για τα Πλοια ο λογος αλλα μηδεν το αποτελεσμα. Φετος ειμαστε χειροτερα απο ποτε,δηλαδη για κλαμματα και οχι μονο......

      Διαγραφή
    5. Κ.Ρουσετη γνωριζουμε πολυ καλα οτι ο Δημαρχος δεν ειναι εφοπλιστης αλλα ειναι αυτος που κατευθηνη και βοηθα το νησι του σε αυτες τις δυσκολες καταστασεις.Θα μπορουσε να πιεση καποιος την εταιρεια που ευθυνετε για ολα αυτα και να ναυλωση καποια σκαφη να πανε οι ανθρωποι στην Σκιαθο και να προλαβουν τις πτησεις τους,και οχι να χρεωνετε ο καθενας απο αυτους 150 ευρω για να το κανουν.Και στο φιναλε η Σκοπελος και το νησι μας ειναι αυτο που θα πληρωση το τιμημα.Επρεπε να εισουν στο λιμανι της Γλωσσας εχθες να βλεπης και να φωτογραφιζης τον κοσμο μεσα στον ηλιο και με μωρα παιδια να περιμενουν να τους ενημερωση καποιος με ποιο τροπο και πως θα πανε στον προορισμο τους!!!!!!!!!οταν πανΕ!!!!!!! ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.....

      Διαγραφή
    6. προς 16 Αυγούστου 2012 3:02
      και αέρα να σου έκανε πάλι θα έλεγες. Κοίτα, την επόμενη φορά που θα εκλεγείς εσύ δήμαρχος, να πας να τα φτιάξεις, γιατί ο Μιχελής παρόλο τις προσπάθειες ακόμα δεν τα κατάφερε με τα πλοία. Κι απ' οσο ξέρω καθ' ότι Γλωσσώτης, ούτε οι προηγούμενοι, οι προπροηγούμενοι και οι προπροπροηγούμενοι! Τί να σημαίνει άραγε?

      Διαγραφή
    7. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΝΝΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ???? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ???ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ??? ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ????ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ.....

      Διαγραφή
  5. @ τόν ἕνα ψηφοφόρο (15 Αὐγούστου 2012 3:10 μ.μ.)
    Εἴσθε ἐκτός θέματος κύριε, ἥτοι: ἄσχετος.
    Σχετικά δὲ μέ τά κεράκια, ἕχει πολλά νά σβήση ἀκόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει...να του λεμε και συγχαρητηρια για τα οσα απετυχε !!!!!!

      Διαγραφή
    2. για τον Ανώνυμο 16 Αυγούστου 2012 3:04 π.μ. – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, φίλε μου, θα του πούμε του Μιχελή για όσα πέτυχε μέσα σ’ αυτούς τους 20 μήνες…
      μιας και ο άλλος συνυποψήφιός του στον δεύτερο γύρο των εκλογών -στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία- με τις δραματικές αλλαγές λόγω Καλλικράτη και οικονομικής κρίσης, δεν θα κατάφερνε, όχι ούτε τα μισά των μισών να πετύχει, αλλά τίποτα… μα ΤΙΠΟΤΑ σου λέω.

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΤΥΧΕ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ??????ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ...ΓΙΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ...ΟΚ ????????

      Διαγραφή
  6. μου δημιουργειται πλεον η βεβαιοτητα οτι καποιους τους ενδιαφερει ΜΟΝΟ το αν δικαιωθουν στις προβλεψεις τους για το τι δεν θα κανει ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ δημαρχος.η αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση,οχι μονο στα δημοτικα συμβουλια αλλα και στους απλους ψηφοφορους.θεωρω οτι πλεον ειναι πολιτελεια σε τετοιους καιρους να μην μπορουμε να παραμερισουμε τις διαφορες και να σκεφτουμε τι πρεπει ολοι μαζι να κανουμε για το νησι μας.το επιπεδο στην κριτικη που ασκουμε πλεον ειναι κατω του μηδενος,κατα συνεπεια παυει να ειναι κριτικη .αν μπορουμε να δουμε απο αποσταση τα οσα λεμε και γραφουμε θα ναγνωρισουμε την ελλειψη ενδιαφεροντος για την βελτιωση των πραγματων,την ελλειψη χιουμορ και φυσικα την επιθυμια να πανε ακομη χειροτερα τα πραγματα για να αποδειχθει οτι εχουμε δικιο. κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΠΑΜΑΙ Που εξακολουθουν καποιοι να υποστηριζουν αυτον που καταστρεψε το νησι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ καλε απο που εισαι ??? χαχαχα !!!

      Διαγραφή
    2. το αστειο που ειναι στο σχολιο αυτο ?

      Διαγραφή
    3. χαχαχχαχαχχαχαχαχαχχα αλήθεια από πού είσαι εσύ αρε παιδάκι μ'?

      Διαγραφή
    4. έχω την εντύπωση ότι ο Ανώνυμος 16 Αυγούστου 2012 11:30 π.μ. μόλις προσγειώθηκε από κάποιον άλλο πλανήτη...

      ή

      έφτασε ναυαγός με τη χειροποίητη βάρκα του από τον Πλανήτη (λιμανάκι στην Κυρά Παναγιά) που είχε ναυαγήσει εκεί πριν πολλά χρόνια και γιαυτό έχασε επεισόδια.

      χαχαχαχαχα...

      Διαγραφή
    5. Μαλλον σας εθιξε το σχολιο γι'αυτο εχετε ριξει το επιπεδο τοσο χαμηλα και πραγματικα τωρα καταλαβαινω γιατι καθε χρονο το νησι παει απο το κακο στο χειροτερο και γι αυτο την πληρωνουν οι νεοι,τσιπα δεν εχετε?ΑΛΛΑ τι να πει κανεις οταν ολα τα βλεπετε για πλακα...οι νεοι τι σας ΦΤΑΙνε?????

      Διαγραφή
    6. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΙΟΣ ΡΟΒΟΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ????? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΡΟΥΒΑΔΑ......ΑΧ, ΚΑΛΕ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ !!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. προς 16-8-2012 11.30.παρακαλω καντε το λιγο λιανο.ποιος ειναι ο υποστηριζομενος που κατεστρεψε το νησι μας.και με ποιες συγκεκριμενες του πραξεις η παραλειψεις το καταφερε.απεναντιας εγω νομιζω οτι δεν βοηθαμε καθολου τα πραγματα,περιοριζομαστε στην εκτονοση μας και τιποτε πιο περα απο αυτην.περιμενω απαντηση-εξηγηση,για να ειμαι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απαντηση προσ 16/8 2:43 .Ειμααι 17 χρονων και δυστυχως βλεπω τη Σκοπελο να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο σε ολουσ τουσ τομεισ.που ειναι τοσεσ υποσχεσεισ του κ. δημαρχου.αν δενν ευθυνονται οι αρχεσ του τοπου ποιοσ ευθυνεται.?..εχω μαθει στη ζωη μου χωρισ να εχω πολλεσ εμπειρεσ και γνωσεισ, να αναλαμβανω τις ευθυνεσ μου,πραγμα που δεν βλεπω απο τουσ μεγαλυτερουσ και ντρεπομαι...ειναι ανεπιτρεπτα αυτα που συμβαινουν στο νησι,ιδιωσ αυτη την περιοδο...ΜΟΝΟ στη Σκοπελο συμαβαινουν αυτα 9α παρακαλουσα λοιπον αν πραγματικαα ενδιαφερονται για τον τοπο μασ να αναλαβουνν πιο ωριμα τις ευθυνεσ τουσ καιι να παψουν να λειτουργουν με το συμφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιό σχολείο πήγες παλικάρι μου και έμαθες να γράφεις έτσι;
      Για τα υπόλοιπα περί ανάληψης ευθυνών και τα όσα συμβαίνουν υπό την ανοχή της αστυνομίας που το μόνο που κάνει είναι να κόβει κλήσεις και να κλείνει τα μπαρ που περιμένουν να δουλέψουν μέσα στη σεζόν, μαζί σου.

      Διαγραφή
    2. Λυπαμαι που δεν σας αρεσει ετσι οπωσ γραφω,αλλα ετσι με εμαθαν....ισωσ εσεισ ειστε μορφωμενοσ-η.

      Διαγραφή
    3. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.ΕΙΝΑΙ ,.ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΤΕ.ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ??????

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι ζήτημα κατηγορίας αλλά μιας απλής παρατήρησης. Δεν έπεσα να τον φάω τον νεαρό.
      Αν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα ας χρησιμοποιήσει πριν υποβάλλει το σχόλιό του κάποιον ορθογράφο, τόσοι υπάρχουν.
      Ας μην πάθουν πρόβλημα και τα ματάκια μας.
      Στην ουσία του σχολίου του δίκιο του έδωσα του ανθρώπου!

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΑ...ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΥΩΠΙΑ Η ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ.......

      Διαγραφή
    6. Ορθογράφος ηλεκτρονικός που είναι και τσάμπα άνθρωπέ μου, έλεος!
      Η ειρωνεία πάντα υπήρξε ίδιον των ημιμαθών ...

      Διαγραφή
    7. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΙΡΩΝΕΣ,ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ κ.τ.λ.ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ.....

      Διαγραφή
    8. Το να επιτίθεσαι βάζοντας λόγια που ούτε έχω πει ούτε και τα πιστεύω είναι φαιδρό.
      Ούτε τέλειος είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω.
      Το αντικείμενο για το οποίο έγραψα το γνωρίζω πολύ καλά και για αυτό το λόγο έκανα μια παρατήρηση με σκοπό την βελτίωση του συνομιλητή μου και τίποτε άλλο. Ούτε εξυπνακισμούς κάνω, ούτε συμπλέγματα ανωτερώτητας έχω.
      Αν σε πείραξε το "ημιμαθής" και το "είρωνας" τότε να σου πω ότι αν μου μιλήσεις για χωράφια τότε θα το βουλώσω γιατί είμαι όχι απλά ημιμαθής αλλά ΑΣΧΕΤΟΣ και δε θα με πειράξει καθόλου να μου το πούνε από τη στιγμή που είναι αληθές.
      Σκέψου το λίγο σε παρακαλώ και μη δυσφορείς.

      Διαγραφή
    9. Τοτε θα ηθελα αν εχεις την καλοσυνη να διορθωσεις το παραπανω κειμενο.

      Διαγραφή
  10. Διαπιστωνω επισησ οτι σαν μεγαλυτεροσ θα επρεπε να ενθαρρυνεισ τουσ νεουσ που εκφραζουν την γνωμη τουσ και οχι να τουσ αποθαρρυνεισ!γι αυτο λενε οτι υπαρχουν πολλοι κακοι ανθρωποι. κριμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λες τη γνώμη σου με την καρδιά σου και γράψε όπως θες. Μη σε σταματάει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. με την καρδιά σου όμως! την οποία να ρωτάς δυο και τρεις φορές πριν καθίσεις στο πληκτρολόγιο! (βλέπεις δεν μπορώ να σου πω πριν πιάσεις το μολύβι!!!) Δέξου αυτό ως συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο. Έτσι,ρωτώντας την καρδιά σου και μεγαλώνοντας, θα μάθεις να αποκτάς συνείδηση, που τόσο λείπει από τους ανθρώπους.

      Διαγραφή
    3. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΗΡΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΙΞΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΜΙΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΣΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ.......

      Διαγραφή
  11. προς 17 χρονων.μπραβο σου που εκφραζεις τη γνωμη σου. μπραβο σου που παρακολουθεις τα οσα γινονται στο νησι σου.να ξερεις οτι παντα εσυ εχεις δικιο σε περιπτωση διαφωνιας.αλλα αυτο δεν φτανει δυστυχως.ουτε φτανει μονο η καρδια,χρειαζεται και η σκεψη.ο συνδυασμος καρδια -σκεψη ειναι που μας κανει να παραγουμε εργο.ειναι δυσκολο να πετυχουμε την ενεργοποιηση και των δυο.δεν το μαθαινουμε στο σχολειο.ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος.θελει χρονο και καθε φορα θα προσπαθουμε πλησιαζοντας το καλυτερο.ομως ας μη το βαζουμε κατω .ας προσπαθησουμε.η διαδικασια ειναι γοητευτικη και το αποτελεσμα μας ελευθερωνει.ας μη στεκομαστε στην κριτικη για την κριτικη.ας το βασανισουμε λιγο παραπανω.δεν φταινε παντα ΟΙ ΑΡΧΕΣ για οτι συμβαινει και για οτι δεν συμβαινει.ειναι πολυ ευκολο να το λεμε αυτο,και καταστροφικο να το πιστευουμε.και φυσικα δεν λυνει κανενα προβλημα.προσωπικα δεν θα ηθελα να ειμαι αρχη του τοπου σημερα.ειναι πολυ δυσκολοι καιροι και δεν υποστηριζω αυτην την αρχη του τοπου που αλλωστε ουτε ψηφισα.παρακολουθω απο καποια αποσταση τα δρωμενα και μη δρωμενα στο νησι αλλα οσο και να σκεφτομαι δεν εχω να προτεινω λυσεις και γιαυτο προτεινω ολοι μαζι να σκεφτομαστε. πως το βλεπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 17χρονη.Συμφωνω με ολα οσα λετε 17/8 4:59 Εννοειται πως δεν ευθυνονται μονο οι ΑΡΧΕΣ αλλα οταν αναλαμβανουν αυτη την ευθυνη εχουν την υποχρεωση να εκτελεσουν ολα τα εργα που υποσχεθηκαν και στουσ νεουσ αλλα και στουσ μεγαλυτερουσ που τον ψηφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΤΥΧΕ????ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάλι από ποιοοοοο π.λ.α.ν.ή.τ.η. μας ήρθες ???

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ?????ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ??????ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΥΣ.ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ,ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑ.ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΣΥ ??????????ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ????????

      Διαγραφή
  14. προς 17 ετων,17-8-2012 1.46 . συμφωνω απολυτως με την θεση σου.πραγματι οταν καποιος υποσχεται προεκλογικα οτι θα κανει καποια πραγματα πρεπει και να τα κανει,η να εξηγησει γιατι δεν τα κανει.αυτο μεχρι τωρα δεν το ειδαμε ουτε το ακουσαμε τοσο σε δημους οσο και σε κυβερνησεις.ειδικα σε κυβερνητικο επιπεδο εχουν ξεπερασει και τα πλεον ανεκτα ορια,δηλαδη δεν μας υπολογιζουν καθολου.εμεις οι μεγαλυτεροι τα καναμε σαν τα μουτρα μας και προσωπικα ζηταω συγνωμη και χαιρομαι που καποιοι 17χρονοι σκεφτονται οπως εσυ και τους απασχολει το τι συμβαινει.ισως η δικη σου γενια να τα κανει καλυτερα.παρτε τα πραγματα στα χερια σας μπεστε εσεις στον δημο και αλλαξτε τα ολα.μην περιμενετε απο μας.εμεις εχουμε μεταλλαχτει.δεν εχουμε τις αρχες πλεον που ειχαμε οταν ειχαμε την δικη σου ηλικια.δεν ξερω πως εγινε αυτο και ποτε,αλλα ξαφνικα ,οταν σταματησα την κριτικη στους αλλους και ειδα εμενα και τους δικους μου τρομαξα.δεν εχουμε ΑΙΔΩ και χωρις αυτην δεν ειμαστε κοινωνικα οντα.τωρα πως καταφερνουμε και επιβιωνουμε πολιτικα μεχρι σημερα ειναι ανεξηγητο.αυτα γενικα.ειδικα για το συγκεκριμενο νομιζω θα ηταν καλη ιδεα εσυ και καποιοι αλλοι ισως της γενιας σου,ανεξαρτητα αν ψηφισατε η οχι τον συγκεκριμενο δημαρχο μπορειτε να τον συναντησετε στο γραφειο του η και οπουδηποτε αλλου και να τον ρωτησετε γιατι δεν κανει αυτα που υποσχεθηκε.ελπιζω να το κανετε και ελπιζω να σας απαντησει με ειλικρινεια.μπορει κατι να αρχισει να αλλαζει με σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.