Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Παιδί για όλες τις δουλειές

Παιδί για όλες τις δουλειές αυτοχαρακτηρίζεται ο Κώστας Γεράκης, αφού αυτό τον καιρό φροντίζει για τις θέσεις που θα δέσουν τα σκάφη και για την εν γένει εξυπηρέτησή τους. Ο Κώστας ακόμα και σκουπίδια μαζεύει για να είναι το λιμάνι όσο γίνεται ευπρεπές.
Χθες ο πρόεδρος του ΝΟΑΘ Βύρων Μπέλλος του έδωσε δημόσια συγχαρητήρια για...
τη βοήθεια που παρείχε στα σκάφη των ιστιοπλόων κατά τη διεξαγωγή της ΔΙΕΒΑ 2012

9 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια του δινω και εγω του κ. γερακη.αυτο το πο λυ απλο πραγμα θα μπορουσαμε ολοι να το κανουμε για μας. για να μη βλεπουμε εμεις τα σκουπιδια και κατ επεκταση και οι τουριστες.δεν μας κοστιζει τιποτε.βεβαια και αυτο που πολυ συχνα ακουω ειναι οτι εμεις οι απλοι πολιτες δεν πρεπει να καθαριζουμε διοτι στερουμε απο καποιους την δουλεια τους,τοτε με αυτη τη λογικη θα πρεπει να ριχνουμε σκουπιδια παντου-οχι στους καδους- κ.λ.π. για να βρουν δουλεια και καποιοι ανεργοι .αυτο προς προβληματισμο. και παλι συγχαρητηρια για την συγκεκριμενη του δραση στον κ.γερακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε πολυ καλα τα λες. αληθεια , ως τωρα νομιζα οτι η ανεργια αντιμετωπιζεται με την αναπτυξη της οικονομιας και οτι εχουμε αυξηση της ανεργιας οτον εχουμε υφαιση της οικονομιας ,ακριβως αυτο που βιωνουμε σημερα εδω και σε ολη την ευρωπη. τωρα ακουω και εγω τα ιδια ,οτι δηλαδη αν καθαρισω μια παραλια παιρνω η στερω την δουλεια απο καποιον αλλο,και οτι αν π.χ.βοηθησω στο να λυθει καποιο πρακτικο προβλημα απο αυτα που καποτε τα αντιμετωπιζε ο δημος η το σχολειο η ......,υποκαθιστω το κρατος η τον δημο η βουλωνω τρυπες του συστηματος και οτι αυτο δημιουργει ανεργια . μην τρελαθουμε τελειως.και εγω συγχαιρω τον κ.γερακη.ΜΠΡΑΒΟ.και μακαρι να φροντιζαμε να μην πεταμε οπου ναναι τα σκουπιδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κώστας "καθαρίζει" και για το Λιμεναρχείο. Ξέρει το λιμάνι καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Του αξίζουν οι έπαινοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "παιδί" για όλες τις δουλείες, παρέχει τις υπηρεσίες του και εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ώρο, του αξίζουν συγχαρητήρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ώρα που κάποιοι κάνουν θόρυβο με τα πιο ασήμαντα πράγματα, ο Κωστής είναι η βιτρίνα του λιμανιού μας και κάνει αθόρυβα το πιο ουσιαστικό έργο. Πάντα πρόθυμος, χαμογελαστός, καθαρός και εξυπηρετικότατος, καταρρίπτει την δικαιολογία "δεν μπορούμε γιατί δεν έχουμε προσωπικό". Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν τον Κωστή. Γιατί από "Κωστήδες" έχουμε έλλειψη. Από μεγάλα, μορφωμένα κεφάλια με τίτλους και γαλόνια, χορτάσαμε και αποτέλεσμα δεν είδαμε. Μπράβο Κωστή και πάλι μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ!!!ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΛΑ Ν ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΟΡΥΒΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:35μ.μ. "Από μεγάλα, μορφωμένα κεφάλια με τίτλους και γαλόνια, χορτάσαμε και αποτέλεσμα δεν είδαμε." Δεν κατάλαβα τον υπαινιγμό.... μήπως θες να μας εξηγήσεις τί εννοείς? Αλλά όχι έτσι απλά... λαϊκίστικα... να είσαι σαφής, και να μας δώσεις παραδείγματα και επιχειρήματα και προτάσεις, αφού όμως πρώτα έχεις ενημερωθεί πάρα πολύ καλά, μα πάρα πολύ καλά για τους τιτλούχους και τους γαλονάτους!
    Όσο για τον Κώστα, όντως, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ???? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΤΛΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ??? ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ?????

      Διαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΓΕΡΑΚΗ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο Κ. ΓΕΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.