Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

H NEL lines εγκαταλείπει τις Σποράδες;

Για δεύτερη φορά οι Βόρειες Σποράδες δέχονται πλήγμα από την εταιρία NEL Lines. Μετά την εξαφάνιση της «Αλκυόνης» και ενώ χθες η εταιρία ανακοίνωσε(κλικ) την έναρξη των δρομολογίων του «Παναγία Πάρου» από Άγιο Κωνσταντίνο στις 7 Ιουλίου -δρομολόγιο που έπρεπε να είχε ξεκινήσει 29 Ιουνίου- σήμερα ζήτησε νέα αναβολή(!) από το Σ.Α.Σ.
Όπως μας πληροφορεί ο φίλος του blog isalos freak το «Αλκυόνη» είναι αραγμένο στη Σαλαμίνα. Κάποιοι συμπεραίνουν(κλικ) από αυτό το γεγονός ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά φέτος.
Το «Παναγία Πάρου» σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε αναβολή μέχρι 14 Ιουλίου και μετά βλέπουμε!
Το ερώτημα που τίθεται αυτή την στιγμή είναι αν θα υπάρξουν αντιδράσεις γι΄αυτή την κατάσταση και -κυρίως- από ποιούς...

34 σχόλια:

  1. το πλοιο πουλαει ηδη εισητηρια μεσω www.nel.gr αλλα δεν το εχουν διασυνδεσει απο αμελεια τους στην πρωτη σελιδα τους.... πουλανε δρομολογια απο 07 ιουλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ πουλάει... Πως να πουλήσει με ανύπαρκτο δρομολόγιο...
      'Η ανενημέρωτος/η είσαι ή σκόπιμα παραπλανάς τον κόσμο...

      Διαγραφή
    2. Είναι αλήθεια ότι δεν πουλάει εισητήρια μέσω internet

      Διαγραφή
    3. Καλώντας κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο και ρωτώντας για δρομολόγια από και προς Αγ. Κων/νο και Βόλο , μας απάντησαν πως μέσα στο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων , υπάρχουν μόνο τα δρομολόγια της HELLENIC SEAWAYS. NEL LINES πουθενά!

      Διαγραφή
    4. Eίστε χρήσιμοι ανταποκριτές και σας ευχαριστούμε για τις πληροφορίες

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς , έχουν μάθει να πιέζουν αυτούς που ολόχρονα εξυπηρετούν τις Βορ. Σποράδες! Αυτοί είναι οι κακοί , αυτοί μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι , αυτοί καταστρέφουν τα νησιά και πολλά άλλα ακόμα τα ακούσματα! Αυτοί είναι όμως κύριοι , που βρίσκονται συνεχώς εδώ (HELLENIC SEAWAYS)! Έστω και μ΄ αυτά τα δρομολόγια που έχουν. Έστω και μ΄ αυτή την εξυπηρέτηση. Έστω και μ΄ αυτά τα σκάφη! Έχουν αποδείξει πως δεν είναι της αρπαχτής και μετά , ΄΄μην τον είδατε τον Παναή΄΄!Χρόνια τώρα. Σίγουρα έχουμε περάσει όλοι μας και χρυσές εποχές! Οι συνθήκες όμως έχουν αλλάξει κι όποιος δεν εναρμονίζεται πάνω σ΄ αυτές , η κατάληξη του αύριο , ίσως είναι επώδυνη για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι είναι "κύριοι και βρίσκονται εδώ" για να μας εξυπηρετούν. Με τόσο ακριβά εισητήρια , όλο και κάτι κερδίζουν και γι' αυτό είναι "εδώ"

      Διαγραφή
    2. Παρέχεις υπηρεσίες και ανταμείβεσαι γι΄ αυτό. Κάνει κανείς οτιδήποτε δίχως όφελος? Δίχως κέρδος? Όπως όλοι αυτοί που ασχολούνται με τον τουρισμό , προσπαθούν στο μικρό χρονικό διάστημα του καλοκαιριού , να έχουν κάποιο κέρδος για να καλύψουν τους υπόλοιπους μήνες του χειμώνα , κάπως έτσι πιστεύω κι αυτοί σκέφτονται και πράττουν . Γιατί πρέπει να τους κακολογούμε γι΄ αυτό? Όποια επιχείρηση δεν λειτουργεί με κερδοφορία , το φυσικό της επακόλουθο θα είναι να κλείσει. Κι αν υπάρξουν άλλοι που μπορούν να εξυπηρετήσουν, έχει καλώς. Αν δεν υπάρχουν όμως? Τι γίνεται? Και στην προκειμένη περίπτωση , το ζήτημα είναι λεπτό. Γιατί πολλά έχουμε δει στο παρελθόν. Πολλοί ΄΄μνηστήρες΄΄( εταιρίες ) στην ΄΄ποδιά της νύφης΄΄ ( Βορ. Σποράδες ) , πολλά έταξαν. Ποιος όμως κάθισε και κάθεται συνεχώς είναι το ζητούμενο...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4 Ιουλίου 2012 5:00 μ.μ.

    εχεις δικαιο πουλουσε ομως μεχρι χθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε αγοράσει εισιτήρια με επιστροφή Άγιο Κωνσταντίνο – Σκόπελο για Αύγουστο την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο το δρομολόγιο είναι τώρα εκτός online κρατήσεων και καθώς φαίνεται θα ακυρωθεί… Απαράδεκτοι…… Ελπίζω να επιστραφούν τα χρήματα το συντομότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επικοινωνήσαμε με το πρακτορείο που εξέδωσε τα εισιτήρια μας και επιβεβαίωσαν πως έχουν ενημερωθεί για ακύρωση του δρομολογίου εδώ και 2 μέρες!!! Υποστήριξαν πως είναι ευθύνη της NEL η ενημέρωση όσων επιβατών έχουν εισιτήρια για τα δρομολόγια των Σποράδων καθώς κατά την κράτηση δίδονται στοιχεία επικοινωνίας στην NEL. Φυσικά η NEL ουδέποτε προέβει σε ενημέρωση μας και επί της ουσίας αντιληφθήκαμε το θέμα εντελώς τύχαια όταν επιχειρήσαμε να εκδόσουμε ενα extra ατομικό εισιτήριο online! Ευτυχώς το πρακτορείο μας έβγαλε νέα εισιτήρια με Hellenic Seaways. Κυρίως για όσους μεταφέρουν αυτοκίνητο καλό είναι να δράσουν άμεσα προς αποφυγή προβλημάτων. Η έλλειψη επαγγελματισμού εκ μέρους της ΝEL είναι προφανής όχι μόνο για την ακύρωση του δρομολογίου, αλλά και για το γεγονός πως εκδίδουν ανακοίνωση για αναβολή των δρομολογίων μέχρι τις 7 Ιουλίου χθες ενώ έχουν αποφασίσει ακύρωση! Για τα ορμόδια κρατικά όργανα οποιοδήποτε σχόλιο είναι περιττό.. Φιλικά θα πρότεινα προς τους επαγγελματίες ξενοδόχους/ενοικιάζοντες δωματίων των Σποράδων να ενημερώσουν τους πελάτες τους για την ακύρωση, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ακυρώσεις σε μια ήδη δραματική σεζόν. Είναι το λιγότερο ντροπή για τους υπεύθυνους να κάνουν τα δυνατά τους για να αμαυρώνουν τον τουρισμό στις πανέμορφες Σποράδες.

      Διαγραφή
  5. Κρίμα! Κρίμα και σ΄ αυτούς που έκαναν τις προσπάθειες να φέρουν αυτή την εταιρεία στις Σποράδες και να την κρατήσουν! Κρίμα που και η HELLENIC SEAWAYS δεν βρίσκεται εκεί που της αξίζει! Γιατί , ΈΧΕΙ κάνει πολλά και ΈΧΕΙ συνεισφέρει στην αναβάθμιση των νησιών μας! Άσχετα αν πολλοί δεν θέλουν να το δουν και να το πουν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού συμφωνήσ πως είναι πραγματικά ντροπή αυτό που γίνεται ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποια ενημέρωση για το δρομολόγιο απο Θεσσαλονιλκη για Σκόπελο νη τη NEL η με καποια άλλη εταιρία..Γιατί εχω αποφασίσει εδω και 1 μήνα οτιθα επισκεφτώ ο νησί 20 - 26 Αυγουστου και δυστυχώς ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει με το πλοιο..

    ΥΓ Νομίζω πως οι ξενοδοχοι πρεπει να κινηθουν άμεσα γιατι δεν είναι δυαντον να μην ξέρουμε σήμερα αρχές Ιουλίου με ποιο τροπο θα φτάσουμε στο νησι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον η NEL αποσύρει την δρομολόγηση του ΑΛΚΥΩΝΗ, δρομολόγια από Θεσ/νικη , δεν θα γίνουν. Άρα ο μόνος δρόμος για τη Σκόπελο , θα είναι ο Βόλος.

      Διαγραφή
  7. Η μόνη ευκαιρία της ΝΕΛ είναι να αντικαταστήσει το ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ με έναν από τους ΚΕΝΤΕΡΗΔΕΣ άμεσα. Αν δεν έχει σκοπό να ρθει στη γραμμή, τότε ας μη παίζει με τις ημερομηνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το θέμα δεν είναι , πως δεν μπορεί να φέρει το ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ επειδή έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα . Άρα να έχει την ευχέρεια να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο της πλοίο. Αλλού είναι το θέμα...

      Διαγραφή
  8. - Ah! Skopelos what a beautiful island!
    - That is true ...if you ever manage to get there.

    και η κοροϊδία πάει σύννεφο...
    Κάποιος είπε πως δεν είχαν ικανοποιητικές κρατήσεις και γι αυτό δεν το βάζουν. Σιγά μην κάνω κράτηση για κάτι που δεν ξέρω αν θα ταξιδέψει. και σιγά μην δώσω έναν σκασμό λεφτά.
    Το καλοκαίρι τα (όποια)έσοδα χάθηκαν απο τον ξένο τουρισμό και μάλλον θα χάθούν και για του χρόνου. Πόσοι τουρίστες διάλεξαν τελικά την Σκιάθο ή κάποιο άλλο νησί της Ελλάδας επειδή δεν μπορούσαν να κανονίσουν απο νωρίς τα εισιτήρια τους. Πόσοι δεν επισκέφτηκαν το νησί μας επειδή δεν ταιριάζουν τα δρομολόγια και αναγκάζονται να χάσουν μέρες(και οχι ώρες) μεταξύ αεροδρομίων-λιμανιών και ενδιάμεσων σταθμών. Πως να έρθει ο άλλος να παντρευτεί στο πολυδιαφημισμένο για αυτόν τον λόγο νησί μας όταν κανονίζει χωρίς τον ...ακτοπλόο. Και μιλάμε για ένα είδος τουρισμού που μπορεί αποφέρει τα περισσότερα "κέρδη" απο οποιοδήποτε άλλο. (θρησκευτικό, συνεδριακό, κοινωνικό, οικολογικό, all inclusive κλπ)
    Και πόσοι απο αυτούς θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στους φίλους τους κ.ο.κ.
    Ακόμα και αν λάβουμε μέρος σε όλες τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις με το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο περίπτερο, αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση θα είμαστε κάθε χρόνου και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δρομολόγια για Σκόπελο απο Αγ.Κωνσταντίνο είτε με πλοίο είτε με Flycat είναι απαγορευτικά για όποιον θέλει να επισκεφθεί το νησί. Πρώτον γιατί είναι πανάκριβα και δεύτερον γιατί αν θέλεις να πάρεις το Flycat το δρομολόγιο είναι στις 5 το απόγευμα (ενώ παληά είτε πρωϊ στις 10) οπότε χάνεις 1 μέρα, η δε επιστροφή είναι στις 8.45 το πρωϊ (παληά είχε και απόγευμα )οπότε πάλι χάνεις μία μέρα. Αρα πηγαίνεις στο πολύ όμορφο νησί ομολογουμένως αλλά χάνεις 2 μέρες από τις διακοπές σου!!!! Δεν νομίζω πολλοί να προτιμήσουν αυτή τη λύση για τις διακοπές τους. Απορώ τι κάνουν οι ιθύνοντες του νησιού για αυτήν την κατάσταση.

      Διαγραφή
    2. Κάθε πρωί υπάρχει το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ από Αγ. Κων/νο για Σκόπελο στις 11.00 ( άφιξη στη Σκόπελο στις 15.20 ) και απόγευμα το Cat στις 17.00 ( με άφιξη στις 20.15 ), με επιστροφές αυτών , πρωινές το Cat ( 08.05 ) και απογευματινές το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ( 17.15 ) προς Αγ. Κων/νο. Οι εποχές είναι δύσκολες για πληθώρα δρομολογίων και η εταιρεία προφανώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει με τα λιγότερα λειτουργικά έξοδα , πρωί και απόγευμα με τα σκάφη που διαθέτει. Και δεν πιστεύω να είναι στο χέρι κανενός ιθύνοντα να αλλάξει την κατάσταση. Ο κάθε επιχειρηματίας πλέον , κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για την ύπαρξη και την βιωσιμότητα της δουλειάς του...

      Διαγραφή
  9. Οι πράκτορες της εταιρίας γιατί δεν μας ενημερώνουν υπεύθυνα? Μόνο για τα μεγάλα λόγια είναι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί κανείς δεν αναφέρει τα δρομολόγια του ΑΧΙΛΛΕΑ μέσω Κύμης για Σκόπελο και Αλόννησο, το οποία είναι Τρίτη - Πέμπτη και Σάββατο; Το δε κόστος είναι σχεδόν το μισό απ'ότι από Αγ.Κωνσταντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα το ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ. Απλά απ ότι ακούγεται και γράφεται φεύγει για Ισπανία μαζί με το ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ. Γι΄ αυτό και δεν υπάρχουν διαθέσιμα τα δρομολόγιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σωστά γράφεις φίλε! Αυτό ακούγεται σήμερα στην πιάτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η NEL εξακολουθεί να μην έχει ενημερώσει τους επιβάτες που έχουν ήδη εκδόσει εισιτήρια με το Παναγία Πάρου για Σποράδες για την ακύρωση του δρομολογίου... Μάλλον η εταίρια το συνηθίζει αν κρίνουμε από την ακόλουθη ανάρτηση: http://http://troktiko.blogspot.co.uk/2010/06/nel-lines.html. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ακουγεται κατι για αντικατασταση με τον κεντερη ΙΙ .. για να δουμε ... απαραδεκτη η κατασταση αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και μια αύξηση στα εισιτήρια του ΠΗΓΑΣΟΥ από Άγιο για να δέσει το γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φευγουν με ενοικιαση.. οντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. h HSW ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ!!! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΛ ...

    ΕΝΩ ΤΟ ΝΑΥΛΟΛΟΓΙΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ + 2 ΕΥΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ
    ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

    ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ
    ΠΑΩ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ και πολλοί άλλοι φίλε μου... Όσο οι διοικήσεις των Σποράδων, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι δεν αντιληφθούν ότι η ακτοπλοική σύνδεση των νησιών τους δε μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Κρήτης θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Οι γραμμές της Κρήτης έχουν μεγάλη ζήτηση και στο χώρο δραστηριοποιούνται πολλές ναυτιλιακές. Δεν ειναί προφανώς μόνο ο ανταγωνισμός που ρίχνει τις τιμές εκεί όπως αφελέστατα πιστεύουν κάποιοι, αλλά κυρίως η ζήτηση που δεν περιορίζεται μόνο σε απλά επιβατηγά οχήματα και ατομικά εισιτήρια.. Σίγουρα όσοι έχουν τύχει στον Πειραιά έχουν γίνει μάρτυρες πόσες νταλίκες με τρόφιμα ξεφορτώνονται από τα καράβια της Κρήτης καθημερινά ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.. Αυτά είναι έσοδα για την κάθε ναυτιλιακή που σε συνδιασμό με τον έντονο ανταγωνισμό και την υψηλή ζήτηση κατά την τουριστική σεζόν επιτρέπουν να κυμαίνονται οι τιμές στα επίπεδα που κυμαίνονται. Καλώς ή κακώς η απαράμμιλη φυσική ομορφιά των Σποράδων δεν αρκεί από μόνη της για να προσελκυθούν μεγάλες μάζες επισκεπτών που να δικαιολογήσουν δεύτερο πλοίο στη γραμμή και καλύτερες τιμές στα εισιτήρια και γιάυτό δε φταίει καμία ναυτιλιακή άλλα σαφώς άλλοι παράγοντες που δεν είναι της παρούσης......

      Διαγραφή
  19. Οι Σποραδες παντα ειχαν προβλημα ειδικα απο Αγ. Κωνσταντινο.
    Δηλαδη ολοι οι κατοικοι Αθηνων και γενικά Νοτιου Ελλάδας παντα αντιμετωπίζαμε προβλημα.
    Ειδικα αμα θελαμε να μεταφερουμε και το αμαξι μας.
    Ακομα θυμαμαι κατι λιστες αναμονης που εχω φαει και να μου τηλ κυριολεκτικα τελευταια στιγμη οτι ειναι ΟΚ.
    Θυμαμαι και 1 καλοκαιρι να ταξιδευουμε με τα κοκκινα καραβια της highspeed (αυτα με τη vodafone στο πλαι) αλλα τα εισητηρια να ειναι ΑΝΕΚ γιατι τα ειχε επινοικιασει.
    Τα τελευταια 3-4 καλοκαιρια παντα 1 δρομολογιο ειχαν.

    Ειναι πραγματικα κριμα γιατι και η Σκοπελος αλλα και η Σκιαθος ειναι μακραν απο τα πιο ομορφα νησια με τις καλυτερες χρυσαφενιες παραλιες, με ατελειωτο πρασινο και με εντονη νυχτερινη ζωη (Σκιαθος).

    Αποψη μου ειναι οτι κανονικά θα επρεπε να φευγει και απο την Ραφηνα καραβι για τις Σποραδες.-

    υ.γ. Τουλαχιστον ειχαν την καλη προθεση και μας ενημερωσαν με sms απο την NEL και θα πληρωσουμε τη μικρη διαφορα για την λιγο ακριβοτερη Hellenic Seaways.

    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν ενημέρωθηκαν κάποιοι επιβάτες, εγώ προσωπικά δεν ενημερώθηκα απο τη ΝΕΛ παρότι είχαν στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης, δεν μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, έστω στην ιστοσελίδα τους.

      Διαγραφή
  20. Αλκυόνη οριστικά τέλος πριν καν αρχίσουν τα δρομολόγια σύμφωνα με τον "Αγγελιοφόρο". http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=4&artid=145385

    Αντιγράφω: «Οπως εξήγησε στον «Α» ο υπεύθυνος εμπορικής διεύθυνσης της NEL Line, Φίλιππος Σιμενάκης, δεν τέλειωσαν οι επισκευές στο πλοίο, με αποτέλεσμα να μην καταστεί αξιόπλοο. Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, στην απόφαση της εταιρίας συνέβαλε και η τρομακτική μείωση της επιβατικής κίνησης που παρατηρείται από τις αρχές του καλοκαιριού.»

    Μας δουλεύουν κανονικά. Ανακοίνωσαν δρομολόγιο για τον Ιούνιο χωρίς να έχουν αξιόπλοο σκάφος; Και τώρα διαπίστωσαν την κάμψη της κίνησης; Εγώ πιστεύω ότι με μια σωστή προώθηση/διαφήμιση το δρομολόγιο θα γινόταν πολύ δημοφιλές, τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλα πλοία από Θεσσαλονίκη εκτός από αυτά τα 2 με προορισμό το βόρειο & ανατολικό Αιγαίο.

    Ντροπή στη ΝΕΛ για τον εμπαιγμό και τον καιροσκοπισμό -διότι έτσι χαρακτηρίζεται η ενέργειά τους "λέω και ξελέω"- και ντροπή στους φορείς εδώ στη Θεσσαλονίκη που δεν έκαναν τίποτα φανερό για να πιέσουν ώστε να μην είναι το λιμάνι της ουσιαστικά άγονη γραμμή.

    Ραντεβού μέσω Βόλου και φέτος για όσους γενναίους Βορειοελλαδίτες αποφασίσουν να κατέβουν στις όμορφες -και δυσπρόσιτες- Σποράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.