Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Aνακοίνωση του ΠΑΜΕ-ΟΤΑ Μαγνησίας

Η κατάσταση που βιώνουμε στους χώρους δουλειάς αλλά και στα σπίτια μας απαιτεί οργάνωση και αγώνα! Η νέα συγκυβέρνηση προχωράει με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση των μέτρων υπέρ των μονοπωλίων. Έχει για συμπαραστάτη την «υπεύθυνη αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση των υπόλοιπων κομμάτων της Ε.Ε. Όλοι μαζί αποδέχονται επί της ουσίας την ανάγκη να βγουν αλώβητοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, στηρίζουν τις ιδιωτικοποιήσεις και την επιχειρηματική λειτουργία σε δήμους, υπηρεσίες, υγεία, πρόνοια, παιδεία. Χαιρέτισαν όλοι μαζί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις αποφάσεις της τελευταίες Συνόδου Κορυφής, όπου ουσιαστικά αποφασίστηκε ένα νέο μνημόνιο ενάντια στους λαούς. Καλλιεργούν κλίμα αναμονής την ώρα που ο λαός θα πρέπει να οργανώνει την αντεπίθεσή του.
Πιστοί στη γραμμή της ενσωμάτωσης και του...
ξεπουλήματος των εργατικών δικαιωμάτων, στέκονται οι παρατάξεις των ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και στο σύλλογό μας. Η συμμαχία που σχημάτισαν ώστε με πραξικοπηματικό τρόπο να πετάξουν έξω από το προεδρείο τη ΔΑΣ – ΟΤΑ και να καταλάβουν τις θέσεις μοιράζοντάς τες μεταξύ τους σε ένα πραγματικό αλισβερίσι, συνεχίζεται. Πλέον ακόμα και οι ίδιοι αναφέρονται ως «η πλειοψηφούσα παράταξη» και με τη στάση τους αποδεικνύουν ότι η κολεγιά για το προεδρείο είχε ως κύριο στόχο να μείνει ο σύλλογος σε αχρηστία, στη γραμμή του συμβιβασμού, παρακλάδι των διοικήσεων των δήμων και όχι αποκούμπι για τους εργαζόμενους.
Καθημερινά είναι ξεκάθαρο ποιοι βρίσκονται μπροστά για τα προβλήματα που συναντάμε στους χώρους, με συνέπεια να στοχοποιούνται από τη δημοτική αρχή Βόλου, αλλά και από τις άλλες δημοτικές αρχές του Νομού μας. Από την άλλη είναι επίσης ξεκάθαρη η στάση των ξεπουλημένων παρατάξεων του συλλόγου μας.
Το ΠΑΜΕ – ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους των δήμων του Νομού Μαγνησίας να παλέψουν:
  • Ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή που έρχεται.
  • Να λυθεί άμεσα το ζήτημα με τους παιδικούς σταθμούς.
  • Να λυθεί τώρα το ζήτημα με τις συμβασιούχες καθαρίστριες που κινδυνεύουν να πεταχτούν στην ανεργία.
  • Μέτρα προστασίας για τους άνεργους.
  • Καμία ιδιωτικοποίηση – καμία απόλυση. Έξω οι εργολάβοι από τους δήμους
  • Καμία επιχειρηματική – ανταποδοτική λειτουργία των υπηρεσιών των δήμων.
Να δώσουμε απάντηση στην προσπάθεια των παρατάξεων των ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ που αρνιούνται μέχρι και τη συνεδρίαση του Δ.Σ., ενώ έχει ξεσπάσει αυτή η θύελλα, ώστε να κρατήσουν τους εργαζόμενους στην άκρη.

11 σχόλια:

  1. Καλά ρε παιδιά όταν εμείς θέλαμε να σας ψηφίσουμε εσεις μας λέγατε μας αρέσει να πετάμε πέτρες τώρα πάλι μετά από τις εκλογές και αφού καταφέρατε να μαζέψετε το κόμα 4% σε περίοδο κρίσης τώρα τι θέλετε τέλος πάντων? τώρα νοιζόσαστε για το καλό της εργατιάς? ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον Ανώνυμο 7 Ιουλίου 2012 4:30 μ. μ.

      Φίλε μου λάθος κατάλαβες αν νομίζεις πως το ΠΑΜΕ - ΟΤΑ Μαγνησίας νοιάζεται για "το καλό της εργατιάς" .

      Για τα συμφέροντα των υπαλλήλων των Δήμων του Νομού Μαγνησιας νοιάζεται .

      Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 7-7-2012 ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΤΙ ΑΡΕΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ,ΤΟ ΑΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΥΝ ΣΑΦΩΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΕΙΝΩΜΑΣΤΕ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ-ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΥΣΙΑ Η ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΤΕΣ ΝΙΚΕΣ Κ.Τ.Λ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΩΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Των εργαζομένων αγαπητέ ΧΙΤΑΝΟ και όχι των λουφατζίδων και των δήθεν αδικημένων.Ο εργαζόμενος έχει δικαιώματα αλλά έχει και υποχρεώσεις που αυτές τις έχει ξεχάσει.
    Στη ΔΑΣ-ΟΤΑ έχω εκλεγεί δεύτερη στο νησί της Σκοπέλου,ως δημοτική υπάλληλος,για το πως βαδίσουν και τι πρόκειται να κάνουν άγνοια. Αν λοιπόν αυτό σημαίνει ότι συμμετέχω για να υπερασπιστώ τα δίκαια των συναδέλφων χωρίς να ξέρω καν πως κινούνται, έγώ που με στήριξαν οι συνάδελφοι και τους ευχαριστώ,τι πρέπει να κάνω.Να αποδεχτώ το κατεστημένο,την ψευτιά των ημέτερων και υμέτερων.Τελικά ίσως δεν ανήκω πουθενά,ανήκω στην αλήθεια, όπως η θεωρώ σωστή και όχι στα κυκλώματα απ όπου και αν προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας εργαζόμενος δεν λουφάρει και για τα λεφτά που παίρνουμε εργοζόμαστε πολύ σκληρά.

      Διαγραφή
    2. Επειδή 9/7/12 8:51 εργάζεσαι πολύ σκληρά και έχεις κουραστεί, να καθήσεις στο σπίτι σου να ξεκουραστείς και όχι να ξεκουράζεσαι στη δουλειά σου, όπως κάνουν οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι. Να πάρουν υπαλλήλους καινούριους, ξεκούραστους και να μην γκρινιάζουν για το χαμηλό μισθό. Εσένα που σού τσεκούρωσαν το μισθό σού κακοφαίνεται, εγώ όμως που είμαι στην ανεργία και δεν τα βγάζω πέρα, ο πενιχρός μισθός θα είναι βάλσαμο.

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν γράφεις επώνυμα,για να σου πω εγώ πόσο σκληρά δουλεύεις.Οταν δηλώνεις κάτι να ξέρεις και να το υπερασπίζεσαι και να βάζεις και την υπογραφή σου.
      Οσο για τα λεφτά,υπάρχει κόσμος που δεν έχει ούτε ψωμί να φάει.Τα ρουσφέτια,οι ψηφοθηρικές τακτικές,οι διορισμοί χωρίς αξιοκρατία,η σπατάλη του δημοσίου χρήματος,η γιγάντωση του δημοσίου για να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία,η έλλειψη επενδύσεων και η στήριξη των μικρομεσαίων,των αγροτών,των εργατών κ.λ.π μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
      Κεκτημένα και αγώνες ετών γκρεμίστηκαν μέσα σε μια νύκτα.Μην μου λες λοιπόν ότι δουλεύεις σκληρά...και δεν αμοίβεσαι.

      Διαγραφή
    4. Δουλεύω πολύ σκληρά (δεν έχω κουραστεί να δουλεύω)) και πάλι ο πενιχρός μισθός μου δεν φτάνει να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου,αυτή είναι μια πραγματικότητα όχι μόνο για μένα αλλά και για πολλούς άλλους σκληρά εργαζόμενους,ολά τα αλλά που μου λέτε εσείς παραπάνω τα ακούω βερεσέ.

      Διαγραφή
  4. παμε και κκε τελος τα αστεια.ντροπη και μονο που πιανετε στο στομα σας τα δικαιοματα των εργαζομενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα αυτοί ψηφούσαν μνημόνια, αυτοί έφεραν τρόικες, αυτοί βάζουν φόρους και χαράτσια, αυτοί κάβους συντάξεις, αυτοί θα ξεπουλήσουν το νερό, το ρεύμα, τους σιδηρόδρομους, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, την πεδία, την υγεία, αυτοί φταίνε που μετατρέπουν τους Έλληνες σε ραγιάδες σε αύριο χωρίς μέλλον και προοπτική, αυτοί λένε τα ψέματα στις εκλογές για να πάρουν ψήφους με μεγάλα ποσοστά , αυτοί περνούν τις μίζες, αυτοί φταιν που δεν έχει τουρισμό η Ελλάδα γιατί κλείνει τα λιμάνια (ειδές μόλις τέλειωσαν οι απεργίες γεμίσαμε κόσμο), επίσης αυτοί φταίνε που κλείνουν οι επιχειρήσεις και στη σκόπελο αυτός ο χειμώνας μάλλον θα βρεις τις μισές. Βρε δεν πας να κάνεις καμία βουτιά γιατί σε βάρεσε η ζεστή , και που είσαι, για τη ζεστή τώρα μετάξι μας πάλι το ΚΚΕ φταίει.

      Διαγραφή
  5. 4% θα ειναι το ταβανι σου απο εδω και περα.
    ευχαριστω για τι διευκολινση.ολα τα παραπανω ειναι η προπαγανδα σου,που επεσε και σε πλακωσε.και το ξερεις πολυ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.