Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Επιτρέπεται η αφισοκόλληση στη Σκόπελο και με την «βούλα» της ΔΗΚΕΣ!

«Δεν θα πιστεύετε τα μάτια σας» έγραφε η αφίσα που βρέθηκε μπροστά μας και φυσικά εμείς δεν πιστεύαμε τα δικά μας μάτια όταν βλέπαμε υπάλληλο της ΔΗΚΕΣ να τοποθετεί αφίσες στο πεζοδρόμιο της παραλίας Σκοπέλου.
Πριν από λίγο καιρό, ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου, αλλά και ο ίδιος ο αντιδήμαρχος μάς είχε πείσει ότι η αφισοκόλληση δεν θα επιτραπεί και συνάμα όποιος ρυπαίνει με αυτό τον τρόπο θα του βεβαιώνεται πρόστιμο, ενώ αμέσως υπάλληλοι του Δήμου θα κατεβάζουν τις αφίσες.
Παράλληλα εξακολουθούν να βρίσκονται αναρτημένα διαφημιστικά πανό στα κάγκελα της παιδικής χαράς, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι αρμόδιοι περνούν από 'κει επηρεασμένοι από...
το σλόγκαν της αφίσας «δεν πιστεύουν τα μάτια τους», νομίζοντας ότι πρόκειται περί οφθαλμαπάτης...
Πρόταση της εφημερίδας: Εφόσον δεν μπορεί ο Δήμος να τηρήσει το μέτρο της απαγόρευσης και αφού με την άδειά του (ΔΗΚΕΣ) καταστρατηγείται, να επιτραπεί η ελεύθερη αφισοκόλληση σε όλους...

25 σχόλια:

  1. Και να ζητησουν συγνωμη σε ολους εμας που ειχαμε ως τωρα σταματησει να αφισοκολουμε με αποτελεσμα φυσικα να εχουμε και απωλειες στους τζιρους μας. Ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε μας ρε φιλε που είχες και ΑΠΩΛΕΙΕΣ στους τζιρους σου ( καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω να φανταστω ??? ) επειδή δεν κολλησες καποια αηδία στους στυλους του λιμανιου!!!
      αντε παιξε μπαλα παραπερα...
      και που εισαι... ζητα απο τον προεδρο του λιμενικου ταμειου να σου ζητησει συγνωμη.
      αυτος δινει τις αδειες.

      Διαγραφή
    2. Χανεις το νοημα φιλε μπαλαδορε. Οταν η δημοτικη αρχη εξαγγελει και διαφημιζει ενα προγραμα-κανονισμο ειναι ντροπη της να κανει την παπια οταν αυτο καταστρατηγειται.Ο αθεμητος ανταγωνισμος δε, εχει να κανει με το να χρησιμοποιει καποιος παρανομα μεσα ωστε να δουλεψει καλητερα απο το αλλο. Εφοσον η αφισοκοληση ειναι παρανομη κατι τετοιο εχουμε και σε αυτη την περιπτωση, και λιγη σημασια εχει αν χανονται χιλια ή 10 ευρο.
      Ο προεδρος του λιμενικου ταμιου δινει αδειες αφισοκολησης; Αυτος ευθυνεται για ολο αυτο;; Αποκαλυπτικοτατη η παρατηρηση σου...

      Διαγραφή
  2. Όποιος επαγγελματίας θέλει, μπορεί να διαφημίσει την επιχείρησή του ή την πραμάτια του στα κάγκελα της παιδικής χαράς; Ή επιτρέπεται μόνο σε συγκεκριμένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην λέτε πολλά γιατί θα μας καταραστεί ο «Μάγος» μπρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
    Ζ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ δημοσιογράφε, συμφωνώ απολύτως με το σχόλιό σου όσον αφορά την αφισοκόλληση. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ το πανό ενός ΦΤΩΧΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ, που ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ είναι η παραγωγή που βγάζει απ΄τη γη που καλλιεργεί με αίμα και κόπο για να θρέψει την οικογένειά του. Υπάρχουν μεν κανόνες, δε λέω, που πρέπει να σεβόμαστε. Αλλά υπάρχουν και κάποιες εξαιρετικές καταστάσεις που μπορούμε να κάνουμε και τα στραβά μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι ρε παιδιά ο ΦΤΩΧΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ???????

      Διαγραφή
    2. φανταζομαι πως λές είρωνικά το ΦΤΩΧΟΣ ΓΕΩΡΟΓΟΣ και το ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

      Διαγραφή
  6. τι σας πειραζει ακριβως με τις αφησες.ερωτηση προς το blog και τους υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι αφίσες δεν μας πειράζουν, μας ενοχλεί το μπάχαλο της ασυνενοησίας της δημοτικής αρχής.
      Ο πρόσφατα ψηφισθείς κανονισμός καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου δεν επιτρέπει την αφισοκόλληση, ο αντιδήμαρχος είναι κατά της αφισοκόλλησης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΣ υπέρ της περιορισμένης(!), το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας δεν παίρνει θέση, ο κ. Πάνος δίνει άδεια αφισοκόλλησης στο δικό του πεζοδρόμιο, οι υπάλληλοι καθαριότητας «κατεβάζουν» ό,τι αυτοί νομίζουν και κάποιοι επαγγελματίες που θα ήθελαν να διαφημίσουν τις επιχειρήσεις τους με αφίσες δεν μπορούν να το κάνουν και αδικούνται...
      Οι επιλογές της σημερινής δημοτικής αρχής είναι απλές: Αφισορύπανση, περιορισμένη(!) αφισοκόλληση ή καθαρό αγαιοπελαγίτικο νησι;

      Διαγραφή
    2. Να τα μας. Εδω δεν εχουμε καταφερει να κατανοησουμε οτι οι αφισες, τα σκουπιδια εξω απο τους καδους, τα παρκαρισμενα σε σοκακια αμαξια, τα μηχανακια που σκουζουν στα στενα και οι φωτεινες καρακιτς επιγραφες μας μειωνουν ως τουριστικο προορισμο, θελουμε να τα αλλαξουμε κιολας. Υπαρχει σοβαρο προβλημα αντιληψης-παιδειας.

      Διαγραφή
  7. Γιατι δενβαζουν μια επιγραφή σε ποιά μερη απαγορευεται η αφισοκολληση για να ξερουμε!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τοποθετηθούν 5 ή περισσότεροι μεγάλοι πίνακες ανακοινώσεων σε επίκαιρα σημεία και να σταματήσει εκεί το θέμα με τις διαφημίσεις. Τι έγινε αυτός στο Ξενία?
    Ας επιτρέπεται η αφισοκόλληση για εκδηλώσεις/εκθέσεις έπειτα απο άδεια του Δήμου. Με την προϋπόθεση όμως πως μετά το πέρας κάθε εκδήλωσης ο διοργανωτής θα είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό αλλιώς να επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρωτιέμαι... Πόσα χρόνια έχετε να περάσετε απο την παραλία της Μηλιάς, την Περιβολιού, το Λουτράκι, το Σχολείο της Γλώσσας....και αρκετά άλλα μέρη που αδυνατώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή...Γιατί σε εκείνα τα μέρη η αφισοκόλληση καλά κρατεί και όχι μόνο.. Γνωστό εστιατόριο του νησιού έχει γεμίσει τους δρόμους και τις παραλίες με ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ διαφημιστικές μη έχοντας καμία νόμιμη άδεια για αυτή την πράξη. και αναρωτιέμαι λοιπόν... Πότε θα πάψουν να γίνονται εξαιρέσεις? γιατί να μην υπάρχει συγκεκριμένος χώρος διαφήμισης για όλους και να επωφελούνται μόνο ορισμένοι που δεν τους πειράζει κανείς, λες και είναι οι μόνοι επαγγελματίες στο νησί.
    Καιρός να λάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους!!!! Φτάνει η αφισορύπανση και οι πινακίδες στη μέση της παραλίας!!!!!! Επιτέλους κάντε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτωχοί αγρότες ναι φίλε μου υπάρχουν και μάλιστα πολλοί.Υπάρχουν όμως και κάτι ΛΑΜΟΓΙΑ που το παίζουν αγρότες και έχουν καταχρασθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από επιδοτήσεις χωρίς να έχουν καμμία σχέση με το αγροτικό επάγγελμα. Πώς θα τα δικαιολογήσουν τώρα που το ΣΔΟΕ θα τους κάνει φίλο και φτερό?Αύριο θα βαρέσουν οι καμπάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 28/7/2012 6:48μμ.
      Οι φτωχοί αγρότες είναι ταπεινοί και δεν έχουν το θράσος να κρεμάνε τα ονόματά τους για να διαφημίσουν την πραμάτια τους και να οικονομήσουν λίγα χρήματα πάρα πάνω. Τέτοιες συμπεριφορές τις παρουσιάζουν επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι αχόρταγοι.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ για την διαφήμηση.
      Ο αχόρταγος.

      Διαγραφή
    3. Προς 28/7/12 6:48 μ.μ.
      Ανέφερες ότι το ΣΔΟΕ θα τους κάνει φίλο και φτερό. Φοβάμαι, ότι και να κινηθεί το ΣΔΟΕ (αν υπάρχει και αν έχει το απαιτούμενο προσωπικό) θα πιάσει ο λόγος σου. Θα τον κάνουν φίλο (λόγω μεγάλης οικονομικής επιφάνειας) και όχι φύλλο και φτερό λόγω ατασταλειών. (Δεν γνωρίζω τίποτε για την υπόθεση, αλλά επειδή ζω στην Ελλάδα ξέρω ότι μόνο οι φουκαράδες πληρώνουν και ποτέ αυτοί που έχουν τον τρόπο τους. Άμα ξέρεις και μπορείς, λαδώνεις και γλιστράει η υπόθεση).

      Διαγραφή
  11. Ο κ. Αθ. Γρυπιώτης επικοινώνησε με την εφημερίδα και δήλωσε ότι έχει άδεια (!) για την ανάρτηση των 2 πανό στην παιδική χαρά.
    «Αν ο Δήμος θέλει να τα βγάλω δεν έχει παρά να μου το πει...» είπε κλείνοντας ο κ. Γρυπιώτης, ο οποίος ταυτόχρονα ευχαρίστησε και την εφημερίδα για την διαφήμιση που του έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση - τρανή απόδειξη οτι ο καθένας σε αυτό το νησί κάνει οτι θέλει χωρίς να υποστεί καμία συνέπεια. Με τις υγείες μας!!!

      Διαγραφή
    2. Προς εφημ. Βόρειες Σποράδες
      Εδώ ταιριάζει η παροιμία: κερατάς και ζημιωμένος.
      (Κάνεις αγώνα να έχει το νησί μιά ευπρεπή εικόνα και ακούς και τις καραμπόλες) Άκουσες και ένα ευχαριστώ... Πες μου, το περίμενες;

      Διαγραφή
  12. Δεν αφήνετε τα φτυάρια για το θάψιμο και δεν πιάνετε τις τσάπες μπας και πάει αυτός ο τόπος μπροστά; Όποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ το τηλέφωνό μου είναι 6947402221.

    Θανάσης Γρυπιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς πήγατε μπροστά κρατώντας τσάπες: Μέχρι που ανακαλύψατε τις επιδοτήσεις, γνωρίζατε τί είναι η τσάπα:

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.