Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Έκλεβαν νερό με περίσσιο θράσος

Τουριστικές μονάδες στη Σκόπελο έκλεβαν μεγάλες ποσότητες νερού από τη ΔΕΥΑΣ, όπως διαπίστωσε συνεργείο της δημοτικής επιχείρησης, το οποίο ανακάλυψε παράνομη παροχή, που είχε συνδεθεί με τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης.
Η παράνομη αυτή υδροληψία στοιχειοθετεί το αδίκημα της κλοπής και έτσι μία περίπτωση έχει αποσταλεί ήδη στον Εισαγγελέα, ενώ, οσονούπω, ακολουθεί και δεύτερη, νομοταγούς, όπως μας τον χαρακτήρισαν, επιχειρηματία.
Όπως μας ανέφερε καλά πληροφορημένη πηγή, ερευνώνται και άλλες επιχειρήσεις, που ενώ τους έχει αφαιρεθεί ο υδρομετρητής λόγω οφειλών, αυτές εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά μέσα στο καλοκαίρι και να χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες νερού για τους πελάτες τους.
Για κάθε μία περίπτωση δημιουργείται φάκελος με όλα τα στοιχεία, ο οποίος θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα.

30 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σπύρο σεξπηρικό το ερώτημά σου. Το ένα μάτι να κλαίει και το άλλο να χαίρεται...

      Διαγραφή
    2. γιατί άραγε δεν βάζεις το όνομά σου να ξέρω ποιος με κατέταξε στους "Σαιξπηρικούς" ?

      Διαγραφή
  2. Θα μαθουμε ομως κ τα ονοματακια τους;Αρκετα δεν την ειχαν βγαλει καθαρη λογω γνωριμιων κ ψηφων;Για αυτο φουνταρησε η ΔΕΥΑΣ.Εδω θα σε παραδεχτω κ.Μιχελη και κ.Φαδακη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστο σε βρεισκω...αλλα πιστευω αν οχι ο δημαρχος ο κυριος Φαδακης θα το κανει γιατι εχει το θαρος,και ειναι ο μονος που θα ξεβρωμισει την ΔΕΥΑΣ!!!

      Διαγραφή
  3. κ Φαδάκη μην μασάς σπάσε αυγά προχώρα. Επιτέλους κάτι λειτουργεί σωστά σε αυτό το κράτος γιατί κάποιοι δεν μάσησαν τα λόγια τους και κάνουν πράξη την ισονομία και ισοπολιτεία .
    Τι άλλο από συγχαρητήρια δεν σε αγγίζει η λάσπη τους κάνε την δουλειά σου όπως πρέπει και μη φοβάσαι τίποτα, εμείς ξέρουμε ποίος είσαι . Από τέτοιους πολιτικούς έχει ανάγκη ο τόπος για να ξεβρομίσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονοματα τωρα. Να μαθουμε ποιος ειναι τι σε αυτο τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ΔΕΥΑΣ βρωμάει όσο και ο βιολογικός τώρα με τους 40 βαθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Φαδάκη μη φοβάσαι κανέναν έχεις μαζί σου όλους εμάς που πληρώνουμε κανονικά το νερό!Στείλε τους όλους στον εισαγγελέα και μη μασάς οτι θα τους κλείσεις τις επιχειρήσεις.Οι ίδιοι επέλεξαν να μην πληρώσουν το νερό και να χρησιμοποιήσουν αλλού τα χρηματά τους.Δεν φταίμε τίποτε εμείς που πληρώνουμε να μείνουμε χωρίς νερό, όταν η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα απο τα αντλιοστάσια και όπως ακούω αυτό δεν θα αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ αβάντα εδω αυτός ο Φαδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δει πολλους εσυ να τολμανε να κανουν αυτα που παλευει να κανει και σου φαινεται υπερβολη ε; Ή μηπως ζηλευουμε λιγο...

      Διαγραφή
    2. Μπορει ο κυριος αυτος που λεει για την αβαντα του Φαδακη,να ειναι καποιος απο αυτους που κλεβανε το νερο η καποιος που εθελοτυφλουσε τοσα χρονια!!Μιχελη κ Φαδακη μην μας απογοητευσετε.Το μαχαιρι ως το κοκκαλο!!Θελουμε ονοματα.

      Διαγραφή
    3. Θα έρθουν και αυτά , υπομονή θέλει και περίσσιο θάρρος...............

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΔΕΥΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ . Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κόστος του νερού είναι ανταποδοτικό Κύριε και όχι για τη τσέπη. Και κάτι ακόμα σε λίγο δεν θα το έχουμε, τελιόνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

      Διαγραφή
    2. "Δεν πουλουν το νερο αλλα το προσφερουν στους πελατες τους" Χα..!! Ο ξενοδοχος τρελαθηκε!!!: Με το δωματιο προσφερουμε και ντουζακι δωρο.!!ΚΑΙ οσο νερο μπορειτε να πιειτε ΕΝΤΕΛΩΣ Δωρεαν!

      Διαγραφή
  9. Περίσσιο θάρρος χμμμμμ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα σε ολους τους φιλους.
    εχω να κανω μια ερωτιση κυριος πρως τους υπευθηνους
    της ΔΕΥΑΣ.
    Στην περιοχη ΚΑΜΙΝΙΑ υπαρχουν 3 γεωτρησεις εαν δεν κανω λαθος,το νερο ειναι ποσιμο απο αφτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριμα που δεν πειρα μια απαντηση απο κανεναν...
      αλλα εχω να πως εαν παει καποιος προς τα εκει απο τη βρυση και πανο και δει καποια πραγματα που γυναν και γυνονται ισως τοτε θα εχουμε πολλους που θα κανουν την ιδια ερωτιση με εμενα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  11. Απο τις πλατειες θα τα παρετε τα λεφτα...?Αλλα εκει μαλλον δεν εχει ΦΑΔΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατυχες το σχόλιό σου αφού στη ΔΕΥΑ χρωστάνε 400.000 ευρώ τα οποία δεν μπορεί να εισπράξει .

      Διαγραφή
    2. Αν χρωστάνε φίλε μου δεν έχουν νερό για κάνε μια βόλτα να δεις πόσα ρολόγια κομμένα έχει στην αποθήκη .Και είναι 340 από 680 που το παρέλαβε η καινούρια διοίκηση .

      Διαγραφή
  12. ΤΑ ΠΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παλιότερα είχαν πιάσει έναν υπάλληλο που έκλεβε νερό αλλά με περρίσια κάλυψη την σκαπούλαρε, το δίκιο του εργάτη υπερισχύει ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΤΡΗΠΑΝΟ
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ???
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??
    ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΛΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ????????

    ΑΝΑΝΙΑ Θ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω είπαμε ο καθένας τα δικά του, συμφωνήσαμε όλοι πως η κατάσταση πρέπει να λυθεί και μόλις πέρασαν μόλις κάποιες μέρες, το θέμα ξεχάστηκε! Και κάποιοι "κύριοι" εξακολουθούν να λειτουργούν απροβλημάτιστα τις επιχειρήσεις τους. Και το περισσιο θράσσος τελικά δεν το έχουν οι Αρχες αλλα αυτοί οι ξενοδόχοι,που όχι απλά συνεχίζουν να μην πληρώνουν αλλά επαινούν τους εαυτούς τους που καταφέρνουν να κοροιδεύον την ΔΕΥΑΣ και να μην τους "πειράζει" κανείς. Και ναι αυτοί οι "κύριοι" δεν είναι απλά ξενοδόχοι αλλά κατέχουν τίτλους που απλά δεν ασχολήθηκε κανείς να δει πώς και γιατί. Ισως επειδή ο απλός κόσμος του τόπου να κουράστηκε να ασχολήθεί άλλο με ανθρώπους που ζουν για τίτλους και εξουσίες, τις οποίες δεν πήραν επ ουδενί με την αξία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για ελεγξτε και κάποιους που επειδή η ΔΕΥΑΣ τους εκοψε την πασροχή νερού,αυτοί βρήκαν λυση και ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ?????????? μήπως έχουν την εντύπωση πως δεν τους ξέρουμε ποιοι είναι? Ολο το νησί τους ξέρει, ας πάψουν να νομίζουν πως είναι κάποιοι...
    Και το θέμα ΔΕ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ!!! Οχι για ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικα εγινε τιποτα ή τσαμπα παλι τα ειπαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακαρι να ηξερα αν τελικα σε αυτο το θεμα βρεθηκε μια λυση.. Τα συζητησαμε το 2012 και τελος? Γνωριζω πως εξακολουθουν πολλοι να λετουργούν ανεξέλεγκτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.