Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ακριβό μου …πλοίο!

38 ευρώ καλείται να πληρώσει από σήμερα ο επιβάτης που θα θελήσει να ταξιδέψει με το «Εξπρές Πήγασος» από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου για Σκόπελο ή το αντίστροφο, αφού η εταιρία HSW αποφάσισε να αυξήσει το εισιτήριο κατά 1.5 ευρώ!
Ένα μεσαίο αυτοκίνητο για να κάνει την ίδια διαδρομή πρέπει ο ιδιοκτήτης του να καταβάλει 82 ευρώ.
Να σημειώσουμε ότι όσοι προτιμήσουν να ταξιδέψουν από Κύμη με τον «Αχιλλέα» θα πληρώσουν 24 ευρώ το άτομο και 56 ευρώ το αυτοκίνητο για την διαδρομή Κύμη - Σκόπελος.

8 σχόλια:

  1. Ε όχι ρε παιδιά απαράδεκτες τιμές! Είναι δυνατόν??

    Πριν κάνα μήνα που είχα τσεκάρει τιμές, ήταν 26,5 ευρώ το άτομο και 50 ευρώ το αυτοκίνητο (δε θυμάμαι βέβαια για ποιο πλοίο εμφάνιζε αποτελέσματα για το δρομολόγιο Άγιο Κωνσταντίνο - Σκόπελο.

    Δηλαδή για να έρθει ένα ζευγάρι στη Σκόπελο θέλει 316 ευρώ μετ επιστροφής με αυτοκίνητο!

    Και άντε εγώ που κατάγομαι από το νησί και έχω σπίτι εκεί να τα σκάσω και να έρθω, αυτοί που θα πληρώσουν και διαμονή αντιλαμβανόμαστε για τι κόστος μιλάμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκέψου τι πληρώνουν οι άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι κλπ. .τον χειμώνα.

      Διαγραφή
    2. Όντως όλοι σκέφτονται τους τουρίστες που αν θέλουν πληρώνουν μια φορά το χρόνο για να έρθουν στα νησιά. Τους μόνιμους κατοίκους τους σκέφτεται κανείς που πρέπει να ταξιδεύουν σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος ή για οποιαδήποτε εξέταση, ή για να τακτοποιήσουν υποθέσεις με δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π; Ούτε εμάς πια δεν κάνει εντύπωση γιατί έχει γίνει κατεστημένο.

      Διαγραφή
  2. Να δω πότε θα ξυπνήσουν οι δήμαρχοι των 3 νησιών να ιδρύσουν μία Ναυτιλιάκή Εταιρεία Λαϊκής βάσης όπως η Σκύρος.

    Άντε να δούμε πόσα χρόνια ακόμα πρέπει να περάσουν για να τα βρούνε μεταξύ τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έκαναν αλλά δεν τα υποστήριξαν οι κάτοικοι γιατί μόλις έριξε την τιμή πιο κάτω από τις κοινοπραξίας πήγαν όλοι με τα hellenic

      Διαγραφή
  3. Μετά τους TSAKAS LINES θα κάνουμε και εταιρία λαϊκής βάσης. Όλο και πιο πολύ Παναθηναϊκός μου θυμίζει αυτή η ιστορία. Ο Αλαφούζος μας λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την κίνηση που έκαναν στην Σκύρο να έχουν ένα δικό τους πλοίο έπρεπε τα τρία νησιά να την κάνουν χρόνια τώρα. Αλλά ακόμη δεν είναι αργά. Τι περιμένουν, τι είναι αυτό που δεν μπορούν να τα βρούν μεταξύ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έστω και μια ενοικίαση , αυτη την στιγμη υπάρχουν δεκάδες πλοία διαθεσιμα για ναύλωση επιτέλους ας γίνει κάτι με τους σκυριανους

    Πχ πωλείται το κεφαλλονια της στριντζης Κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.