Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Μιχελή με κυβερνητικά στελέχη

Πριν από λίγο τελείωσε η τελευταία από τις 3 διαδοχικές συναντήσεις με υπουργούς που είχε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής. Στις 12 το μεσημέρι συναντήθηκε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη, με τον οποίο συζήτησε θέματα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου και ειδικότερα την επιχορήγηση του Συνεταιρισμού για την μετεγκατάσταση αυτού.
Λίγο αργότερα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη από τον οποίο ζήτησε την άμεση υπογραφή της ΚΥΑ που σχετίζεται με την διευθέτηση της ένταξης στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου της μοναδικής υπαλλήλου του πρώην Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου. Ο υπουργός διαβεβαίωσε τον...
Δήμαρχο ότι η ΚΥΑ θα υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα ώστε να ξεκινήσει η αυτόνομη λειτουργία των 3 νέων δημοτικών λιμενικών ταμείων.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα της επανέναρξης καταβολών της ΣΑΤΑ στους Δήμους.
Τέλος στις 4 το απόγευμα ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στα οικονομικά του Δήμου, κυρίως το θέμα της διευθέτησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε προμηθευτές και το θέμα της επιστροφής στο Δήμο παρακρατηθέντων επιχορηγήσεων προηγουμένων ετών.
Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε τις συναντήσεις ως εποικοδομητικές.

2 σχόλια:

  1. Μ' ένα σμπάρο 3 τρυγόνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει και άλλους σμπάρους και θα τελειώσουν τα τρυγόνια μόνο παπαγαλάκια θα πετούν χα χα χα .......

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.