Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Του χρόνου ακόμα καλύτερα..!

Μετά τον επιτυχημένο ποδηλατικό γύρο Γλώσσας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου, η πρόεδρος της Κοινότητας κα Ελλισάβετ Παπαχρήστου έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:
«Έκλεισε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο 1ος ποδηλατικός γύρος που πραγματοποιήθηκε στις 30/6/2012 στη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας.
Ο ενθουσιασμός τόσο των ξένων ποδηλατοδρόμων όσο και των ντόπιων συμμετεχόντων ήταν πάνω από τα αναμενόμενα. Αυτό μας...
υποχρεώνει όλους τους υπευθύνους να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα το καθιερώσουμε ως θεσμό. Πρώτον, για την προσέλκυση τουριστών που ασχολούνται μ’ αυτό το σπορ, μας υποσχέθηκε ο κ. Αμυράς ότι θα χαρτογραφηθεί η διαδρομή αυτή στον χάρτη των ποδηλατοδρόμων της Ελλάδας και ότι τη βρήκε την διαδρομή αυτή ανάμεσα στις χιλιάδες ποδηλατοδρομίες που έχει κάνει σε όλη τη χώρα, ως την ομορφότερη, είπε ότι από τους 50.000.000 Γερμανούς τα 10.000.000 επιλέγουν προορισμούς, όπου μπορούν να ποδηλατήσουν.
Δεύτερον, αφού έχουμε τόσο ιδανικά, φυσικά προσόντα να προωθήσουμε τους νέους, τα παιδιά μας να ασχοληθούν και να ωφεληθούν από τα’ αποτελέσματα αυτού του αθλήματος και τρίτον, να αναδείξουμε αυτές τις περιοχές που πραγματικά αξίζουν. Από τη συγκεκριμένη διαδρομή και τον τερματισμό μαγεύτηκαν Αθηναίοι και ντόπιοι που πολλοί πήγαιναν για πρώτη φορά στο σημείο αυτό.
Για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης ασχολήθηκαν αρκετά άτομα με την εθελοντική τους προσφορά, είτε ήταν οικονομική στήριξη είτε ηθική, είτε προσφορά εργασίας.(Δεν επιβαρύναμε τον Δήμο ούτε 1 ευρώ). Οφείλω να τους ευχαριστήσω όλους, η πράξη τους αυτή είναι ένα φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης και συνεργασίας τις κρίσιμες στιγμές που περνά ο λαός μας.
Αναφέρω μερικά ονόματα :
Ιασώ Θεσσαλίας 250 ευρώ
Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου 200 ευρώ
Σύλλογος Απανταχού Γλωσσωτών 100 ευρώ
Εταιρία περιβάλλοντος 100 ευρώ
Ξενοδοχείο ADRINA 100 ευρώ
Σκοτίδας Β. Παναγιώτης 100 ευρώ
Μακρής Θ. Θωμάς 100 ευρώ
Μοναχάκης Γ. Διονυσίου 100 ευρώ
Τα δωμάτια για την διαμονή των εξ Αθήνας προερχομένων, προσφέρανε οι εξής :
Παναγιώτου Αναστασία
Ορφανού Κερασία
Κωνσταντάκης Μπάμπης.
Ευχαριστώ κι όλους όσους συμπαραστάθηκαν πάντα, αφανείς πρωτεργάτες.
Φέτος ήταν δοκιμαστική η προσπάθεια. Είμαι σίγουρη ότι του χρόνου όλα θα ’ναι πιο οργανωμένα αφού έχουμε την φετινή εμπειρία το αποτέλεσμα θα ‘ναι πολύ καλύτερο και ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.
Η Πρόεδρος Δημ. Κοιν. Γλώσσας
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ»

48 σχόλια:

  1. Μήπως ξεχάσατε κυρια Παπαχρήστου να ευχαριστήσετε και τον Πολιτιστικό σύλλογο Γλώσσας;;;;;Εκτός και αν ήταν απών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας από ότι ξέρουμε ήταν συνδιοργανωτής της ποδηλατοδρομίας παρόλο ότι δεν αναφέρεται πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καπέλωμα και το μέγα έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι άφησαν να κάνουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου τελικά? Απλά να πάνε να συμφάγουν στο τραπέζι που έγινε την πρώτη βραδιά της άφιξης της αποστολής? Γιατί απ΄ ότι ακούστηκε , τίποτα τελικά δεν ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας! Τι γίνεται σ΄ αυτό το χωριό τελικά, θα μας πει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα δεν ντεπομαστε λιγο,θα μπουν και οι φιλοξενουμενοι που ειχαμε και θα δουν αυτα τα σχολεια,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.ετσι θα φερουμε και αλλο κοσμο στο νησι μας;Καποιοι θελουν να μειωσουν τον Πολιτιστικο Συλλογο Γλωσσας γιατι τι τους εκανε;Αν θελουν καρεκλες ας κανουν υπομονη μεχρι τις εκλογες και αν τους ψυφισει ο κοσμος ας τις παρουν.Γιατι τοσο μιζερια και κακοβολια;

      Διαγραφή
  5. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways ή τα συνεργαζόμενα γραφεία της, δεν έκαναν καμία έκπτωση στους επισκέπτες ποδηλάτες , για να μειωθεί λιγάκι το κόστος της εκδήλωσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS , έκανε χορηγία -50% στα εισιτήρια από Αγ. Κων/νο για Σκόπελο και επιστροφή τους από Σκόπελο για Αγ. Κων/νο με το πλοίο της ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ( κόστος προσφοράς 584 ευρώ ) . Επίσης, η εταιρεία ΑΛΚΥΩΝ TRAVEL έκανε δωρεά (2) εισιτήρια μετακίνησης Αθήνα - Αγ. Κων/νο ( λεωφορείο ), καθώς επίσης και το δικό μου πρακτορείο έκανε δωρεά (2) εισιτήρια μετακίνησης από Αγ. Κών/νο - Αθήνα ( λεωφορείο ) .
      Νίκος Τριανταφύλλου

      Διαγραφή
    2. Οταν θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους χορηγούς,τότε είμαστε υποχρεωμένοι να τους πούμε ΟΛΟΥΣ!!Και ειδικά κάποιους που είναι παρών πάντοτε όπως η HELLENIC SEAWAYS!!!
      Μπράβο Νίκο που το ανέφερες!!

      Διαγραφή
    3. Οπως επιλεκτικα εγιναν οι ερωτησεις για τις χορηγιες,ετσι επιλεκτικα εγινε και η αναφορα για αυτους.ΚΥΡΙΑ Παπαχρηστου εαν εχετε το θαρρος μπορητε να μας διαψευσετε.

      Διαγραφή
    4. Πιστεύω πως δεν ήταν εσκεμμένη η παράλειψη της εταιρείας απ΄ τους χορηγούς! Προσωπικά , μου κοινοποιήθηκε επιστολή της κας Παπαχρήστου , που αφορούσε ευχαριστίες της προς την εταιρεία HELLENIC SEAWAYS για την ευγενική προσφορά και βοήθειά τους!
      Νίκος Τριανταφύλλου .

      Διαγραφή
  6. Ο πρώτος που αξίζει συγχαρητήρια αλλά και ευχαριστώ είναι ο πολιτιστικός σύλλογος Γλώσσας γιατί συνέβαλλέ και οικονομικά αλλά και προσωπικά σε ολη αυτή την διοργάνωση.Ας μην ξεχνάμε οτι οι χορηγίες μαζεύτικαν εις βάρος του συλλόγου και να μην ξεχνάμε και τις μεταφορές που κάναμε με τα φορτηγά την συμβολή μας στο γεύμα τους ας μην ξεχνάμε και τις γυναίκες κυρα λένη και Νησιώτισσα που έβαλαν και τις τυρόπιτες αφιλοκερδός και πολλά άλλα. Αλλά δεν πειράζει παιδιά καλά να είμαστε ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ 5 ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.
      ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ.
      ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΧΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΑΤΖΗ .
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΒΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΡΗΤΟ "ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΚΛΠ" ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΕΔΩ. ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ. ΚΡΙΜΑ!

      Διαγραφή
  7. Και γιατί αγαπητέ Βαγγέλη , δεν ακουστήκατε πουθενά? Τους αφανείς ήρωες κάνατε? Γιατί παίζονται διάφορα πάνω στις πλάτες σας? Γιατί άνθρωποι που δεν χρειαζόταν να είναι μπροστά , βγήκαν μπροστά με την παρότρυνση κάποιων? Γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα? Αυτό είναι το ενωτικό πνεύμα που θέλουν να περάσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ. Βαγγέλη Πολυχρόνη, η ανιδιοτέλεια είναι αυτό που σας λείπει....Αλλά που να ξέρετε από αυτά. Και αν το κάνετε θέμα την μοναδική διαδρομή που κάνατε με το φορτηγό σας ρωτήστε τον κ. Μπάλλα που έχει κάνει 1000 άδες διαδρομές για τον Πολιτιστικό αν το ανέφερε ποτέ. Τι περιμένετε προσωπική προβολή; Όσο για την οικονομική βοήθεια, αν ο σύλλογος ΣΑΣ έδωσε χρήματα αποδείξτε το με τα παραστατικά του ταμεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αναφέρεστε προσωπικά σε επώνυμα άτομα πρέπον είναι κι εσείς να έχετε το ίδιο θάρρος να βάζετε το όνομά σας. Αλλά προφανώς δεν ξέρετε απο αυτά τα πράγματα...

      Διαγραφή
    2. Εγώ έχω ακούσει απο τον ίδιο,αλλα κ απο οικείους του να λένε πόσο πολύ έχει δουλέψει κ προσφέρει ο κ.Μπάλλας στον σύλλογο!!Αυτό δεν είναι προσωπική προβολή;Μην προσπαθούμε λοιπόν να δημιουργούμε εντυπώσεις!!

      Διαγραφή
    3. 1ον.Γιατί υποτιμάς και προσβάλεις ένα νέο παιδί και του κόβεις τα φτερά της προσφοράς;
      2ον.Προσωπική προβολή δεν περιμένουν τα παιδιά.Είναι μικροί ακόμη,δεν γνωρίζουν καλά από τέτοια επικοινωνιακά παιχνίδια.
      3ον.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος είναι όλων, ούτε ΣΑΣ ούτε ΜΑΣ.
      4ον. Γιατί τέτοιος πόνος;Μια τόσο ωραία εκδήλωση την αμαυρώσατε με κακίες και απαξιωτικά σχόλια.
      5ον.Νομίζω ότι ήταν ατότυπα να αναφερθούν ονόματα.
      6ον.Οταν ζητούνται προσφορές,πρέπει να ζητούνται απ΄όλους και όχι επιλεκτικά.

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!!!

      Διαγραφή
  9. Τελικά δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά. Μπήκαν νέα παιδιά στο σύλλογο και παίζονται πολλά παιχνίδια πίσω τους. Αλλά τι να κάνουμε όπως λέει και ο Βαγγέλης ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Ο σύλλογος δε συμμετείχε μόνο στο φαγητό πάντως, είδατε πολλά με τα ματάκια σας παντού συμμετείχε. Πείτε το μη φοβάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί η εφημερίδα σας δεν ανεβάζει όλα τα σχόλια; Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή σχολίων; Καταλάβαμε πολύ καλά οτι εξυπηρετείτε συγκεκριμένα συμφέροντα, γι' αυτό και το blog σας δεν έχει την απήχηση που θα θέλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kάθε ανάρτηση έχει και τον ΗΛΙΘΙΟ της. Σε αυτή έτυχε να είσαι ΕΣΥ.
      Θλιβερό ανθρωπάκι χέστηκα για τα συμφέροντά σας με τον τρόπο που τα εννοείς εσύ και το βρωμερό συνάφι σου.
      Όποιος είναι αξιοπρεπής -άγνωστη λέξη για σένα- υπογράφει αυτά που γράφει.
      Υ.Γ.: Όσο για την απήχηση του blog ρώτα κάποιον που γνωρίζει από διαδίκτυο...

      Διαγραφή
    2. Ο δίδω το καλό παράδειγμα; Κάποτε είχατε κάνει ανάρτηση σχετικά με τα υβριστικά σχόλια, τι έγινε τώρα ξαφνικά;;;

      Διαγραφή
    3. Μου την δίνουν τα ανώνυμα θρασίμια, που μπροστά μου είναι κοτούλες και από πίσω βγάζουν τη γλώσσα του φιδιού...
      Όσο για τα σχόλια μου, εγώ τα υπογράφω φαρδιά - πλάτια.
      Βάλε την υπογραφή σου και σου εξηγώ ό,τι θέλεις...

      Διαγραφή
  11. To θέμα είναι να μην υπάρχει σχέδιο πίσω απ΄ όλα αυτά που διαδραματίζονται! Και δεν μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας , αλλά πάνω στα γεγονότα που διαδραματίζονται καθημερινά γύρω μας! Από μπροστά , σας χτυπάμε την πλάτη αλλά από πίσωωω...άστα να μην το πούμε καλύτερα! Στο ύψος σας παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ...
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eάν η Κοινότητα, η γενικά ο Δήμος δεν μπορεί να οργανώνει εκδηλώσεις τότε να μην μπερδεύει τον Πολιτιστικό σύλλογο!Τα ίδια κάνανε κ την Πρωτομαγιά στο Λουτράκι.Λέγανε:.....και με την συμβολή του Δήμου κτλ!!
    Ποιά συμβολή ρε παιδιά;Η συνεργασία με τον Δήμο ήτανε να έρθουνε κάποια άτομα (Δήμαρχος,Κοινοτάρχησα κτλ),να κάτσουνε σε ένα τραπέζι όλοι τους,κ να διασκεδάσουν!!Και μετά εξαφανίστηκαν....Ποιά βοήθεια πήραν αυτά τα παιδιά;
    Μόνοι τους κάνανε τις ετοιμασίες,μόνοι τους καθαρίζανε μετά που έφυγε ο κόσμος!!Ολα μόνοι τους.
    Τώρα στα προχθεσινά:κάπου ακούστηκε (...) Ας μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα απο τον σύλλογο.
    Δηλαδή πάλι με τις πλάτες του συλλόγου ενεργήσαμε;
    Για δόξα κ προβολή είμαστε πάντα πρώτοι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/η
      αυτό που γράφεις ότι ακούστηκε, όποιος το υπογράψει θα δημοσιευθεί αμέσως. Δεν μπορούμε να δημοσιεύουμε ό,τι ακούγεται, αλλά ό,τι υπογράφεται...
      Αν υπήρχε τέτοιο μπλοκ πείτε το επώνυμα.

      Διαγραφή
  14. Ακονίστε τα μαχαίρια να δούμε τι θα γίνει.Κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΛΕΟΣ ....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ???? ΠΑΛΙ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ??? ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε πατε ρε καμια βολτα με ποδηλατακι να σας φυσηξει καθαρος αερας;;; Γαλατικό χωριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι θλιβερό ότι καλό γίνεται στη Γλώσσα να το επισκιάζουν οι κακίες, η ακόρεστή ανάγκη για προσωπική προβολή και τα πολιτικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μεγάλη ντροπή όλα αυτά, αντί να παρακινηθούμε για καλύτερη οργάνωση του χρόνου, βγάζουμε τα μάτια μας.
      Επίσης καλό θα ήταν του χρόνου να ζητήσουν βοήθεια από όλους και σίγουρα όλοι θα βοηθήσουν.
      Γιατί όλους τους ενοχλεί ο διαχωρισμός που γίνεται και αν ο Δήμαρχος διαβάσει αυτά που γράφω θα καταλάβει.

      Διαγραφή
    2. Όποιος δεν ξέρει , ρωτά! Κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος! Όμως ο εγωισμός και η παντογνωσία , δεν μας αφήνει να δούμε πιο μακριά απ΄ τη μύτη μας! Υπομονή...

      Διαγραφή
  18. ΚΡΙΜΑ!!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΘΑ ΕΛΘΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΚΑΙ Η ΝΗΣΣΙΩΤΙΣΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά τον ποδηλατικό αγώνα τον διοργάνωσε η επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης, ο σύλλογος γλώσσας, οι χορηγοί-σπόνσορες, ή οι εθελοντές γιατί έχω μπερδευτεί ? μακάρι να δείχνατε και τον ίδιο ζήλο για το μάρκετινγκ αυτής της προσπάθειας. Τουλάχιστον βγάλατε καμία κοτρόνα από το δρόμο κουρέψατε κανέναν θάμνο ανοίξατε κανένα μονοπάτι ή ήταν θαύμα που δεν γκρεμοτσακίστηκε κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που μετραει, για μενα τουλαχιστον, ειναι η επιτυχια και η συμμετοχη. Δεν ητανε αγωνας, αλλα ενας περιπατος. Μπραβο σε οσους το οργανωσαν,ηταν για μενα προσωπικα μια εξαιρετικη εκδρομη χωρις ανταγωνισμους και φαγωμαρες. Αυτα τα βγαλατε μετα αφου ειδατε πως πετυχε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. Εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απολύτως. Τέλος οι μιζέριες και οι κακοβουλίες του παρελθόντος. Ας σκεφτούμε οικουμενικά και ας δράσουμε τοπικά. Την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν περισσότεροι ποδηλάτες-σσες, απ' όλη τη Θεσσαλία μετά τη σχετική προβολή, ενώ στο μέλλον θα έρθουν κι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην τόσο πρωτοποριακή δράση για το νησί της Σκοπέλου και τους ανθρώπους της και κύρια τους νέους. Να είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
  21. Στο τελείωμα της διαδρομής στον Φάρο ΄΄Γουρούνι΄΄ , υπήρχε μια διαφημιστική ταμπέλα , με έναν μόνο χορηγό! Αυτό τώρα πως μπορεί να το ερμηνεύσει ο καθένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε κανείς από τους εμπλεκόμενους διοργανωτές , να μας απαντήσει , γιατί υπήρχε στο πανό διαφήμισης , μόνος ένας σπόνσορας?

      Διαγραφή
  22. Αυτός που πραγματικά αξίζει τα συγχαρητήρια κλπ. και δεν έχει υποθεί από κανέναν είναι ένα νέο παιδί και φίλος του νησιού που έτυχε να γνωρίζει τον κύριο Αμυρά και να φέρει σε επικοινωνία την τοπική Αρχή με την εκπομπή " μένουμε Ελλάδα". Από αυτόν ξεκίνησαν όλα, και για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, βρίσκεται στο εξωτερικό, δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί. Λυπάμαι ειλικρινά που κανένας δεν το ανέφερε....αρχίζω να καταλαβαίνω τους λόγους.
    Τέλος πάντων, ελπίζω να επαναληφθεί και του χρόνου η προσπάθεια αυτή και να πάει ακόμα καλύτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδατε, κι εγώ παρέληψα να αναφέρω το όνομα του, διαβάζοντας όλα αυτά. Απόστολος Ντούρας. Σε ευχαριστούμε Απόστολε για την προσπάθεια.

      Διαγραφή
    2. Ακόμα και αυτό το παιδί παρ'όλο που ήταν η αρχή αυτής της προσπάθειας η κοινότητα τον έκρυψε δεν είπε τίποτα...Μπρός στην προσωπική τους προβολή δεν κοιτούσαν τίποτα άλλο..

      Διαγραφή
  23. Ωραία η ποδηλαδηλατοδρομια, ωραίοι και όλοι οι συμμετέχοντες αλλα μια απορία ρε παιδιά . Αφου τερμάτισε στο φάρο δε γινόταν να πετάξουν απο το γκρεμό όλους αυτούς τους κακόβουλους που αμαυρώνουν αυτη την ωραία εκδήλωση ; Αλλα δεν πειράζει το ευχόμαστε για του χρόνου μπάς και γίνουμε άνθρωποι σε αυτο το χωριο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.