Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Γαμήλια ενθύμια...

50 μέτρα πιο μακριά υπάρχουν κάδοι
Ενθύμια από γάμο «πολυτελείας», που έγινε στην Παναγίτσα του Πύργου το Σάββατο που μας πέρασε...
Όσα δεν άφησαν εκεί που αρχίζουν τα σκαλοπάτια
τα πέταξαν στην  πίσω παραλία...
Πιστεύουμε, σήμερα Δευτέρα, ο Παντελής να διαβάσει την ανάρτηση και να πάει να τα μαζέψει.

17 σχόλια:

  1. Ο Παντελής να κάτσει εκεί που είναι. Είναι για τον επόμενο μεταμοντέρνο(trash- pop art)γάμο το άλλο Σάββατο. Ο στολισμός, το κέτερινγκ κλπ. Λιτός δεν λέω αλλά τι να κάνουμε, κρίση περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παντελής δηλαδή είναι το 100 για τα .....σκουπίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σημειώσουμε όμως εδώ, αγαπητή εφημερίδα, ότι οι γάμοι «πολυτελείας» αφήνουν αρκετά χρήματα στο παγκάρι της εκκλησίας, που κάποιος εκπρόσωπός της θα έπρεπε να φροντίσει να πληρώσει καθαρίστρια / καθαριστή να απομακρύνει τα «πολυτελή» σκουπίδια που μένουν πίσω, μετά την τέλεση του μυστηρίου.

    Όχι για όλα υπεύθυνος ο Παντελής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου.
      Για τον Παντελή γράψαμε, με δόση χιούμορ, επειδή διαβάζει «Βόρειες Σποράδες» καθημερινά...

      Διαγραφή
    2. Ο χώρος της εκκλησίας είναι πάντα πεντακάθαρος και η εκκλησία πάντα φροντισμένη και ασβεστωμένη. Αν δεν κάνω λάθος στη φωτογραφία φαίνεται ο χώρος της παραλίας όπου, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, η καθαριότητα είναι υπόθεση Δήμου. Μακάρι αυτές οι άθλιες εικόνες να ήταν οι μοναδικές στο νησί μας, που καθημερινά στενάζει από τα αμάζευτα σκουπίδια. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν ο τουρισμός άγγιζε επίπεδα του παρελθόντος και οι ανάγκες ήταν ακόμα περισσότερες.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 23,7,12 ΣΤΙΣ 8,45 μ.μ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εκκλησια, που το παγκαρι της γεμιζει από τους γαμους, αλλα και απο τον θρησκευτικο τουρισμο, ας φροντιζει η ιδια για τα σκουπιδια που παραγονται απο τις δικες της δραστηριοτητες...
      τα εσοδα της δεν τα μοιραζεται με το δημο!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΟ Ε !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 24 Ιουλίου 10:23, από τον θρησκευτικό τουρισμό και από τον συγκεκριμένο γάμο είχε όφελος μόνο η εκκλησία ο παπάς και οι ψαλτάδες που πήραν 50 εως 100 ευρώ ο καθένας, πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι μερικοί ή βλέπουν μόνο αυτά που θέλουν να δούνε.Έφαγε πολύς κόσμος ψωμί από αυτόν τον γάμο πολλοί οικονομικοί μετανάστες,φορτηγατζήδες,ταξιτζήδεςιδιοκτήτες δωματίων,ξενοδόχοι,εστιατόρες κ.τ.λ. Τώρα αν δεν έκατσε κανένας στα δικά σου δωμάτια ή στο δικό σου ξενοδοχείο κάνε υπομονή μέχρι τον επόμενο γάμο.

      Διαγραφή
    4. Αν έδειχνες τον ίδιο ζήλο που δείχνεις εναντίον της εκκλησίας και εναντίον όσων δυφημίζουν το νησί με τη δραστηριότητά τους και ταυτόχρον βρωμίζουν την παραλία και άλλους χώρους ενώ "τα έσοδά τους δεν τα μοιράζονται με το δήμο", τα πράγματα στο νησί μας θα ήταν τώρα πολύ καλύτερα!

      Διαγραφή
    5. δηλαδή εννοείτε ( εσεις οι παραπανω 3 σχολιαστες ) πως καλά κάνει η εκκλησία και δεν φροντίζει για τα σκουπίδια από τους γάμους πολυτελείας...???

      Διαγραφή
    6. 24 Ιουλίου 8:14 την απάντηση στη δίνει ο 24 Ιουλίου 9:58.

      Διαγραφή
  5. Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους εχω να πω το εξης. Αυτοι που εκαναν το γαμο ειχαν κανονισει ανθρωπους για την καθαριοτητα αλλα αυτα τα <> δεν πηγαν τα σκουπιδια στους καδους και τα πεταξαν εκει που ειδαμε ολοι.Το να γινονται γαμοι στο νησι ειναι καλο απο πολλες αποψεις αλλα αν μερικοι δεν εχουν μυαλο και παιδεια αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα τα σκουπίδια ποιος θα τα μαζεψει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O κανονισμος «Προστασίας Περιβάλλοντος και Καθαριότητας» του Δήμου Σκοπέλου θα βγαλει ποδια,χερια και θα τα μεζεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αηδιαστικο το σχολιο,,

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι ο κανονισμός Προστασίας Περιβάλλοντος και ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ έχει βγάλει φτερά και έχει πετάξει...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.