Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ανεφάρμοστος ο «πολύς» κανονισμός..!

Aνεφάρμοστος και «στα χαρτιά» παραμένει ο πολυδιαφημισμένος κανονισμός(ΚΛΙΚ) «Προστασίας Περιβάλλοντος και Καθαριότητας» του Δήμου Σκοπέλου.
Παρά το μήνυμα(ΚΛΙΚ) του αντιδημάρχου, η ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση, η κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, οι φωτεινές πινακίδες στον οικισμό, τα πανό, σκουπίδια, ογκώδη αντικείμενα, δημιουργούν άσχημη εικόνα για επισκέπτες και ντόπιους, χωρίς να υπάρχει αντίδραση μέχρι στιγμής.

19 σχόλια:

  1. Με κανονισμούς δεν αλλάζουν νοοτροπίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στη Γλώσσα ρίχνουν μερικοί τα βρομόνερά τους στις ρούγες.Τι να καταλάβουν αυτοί απο κανονισμούς , πλάκα κάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος ένας κανονισμός 150 σελίδων, για ανακύκλωση μόνο, να μη πάει χαμένο το χαρτί στο συρτάρι. Και να ήταν μόνο τα παραπάνω πόσα ακόμα.Πίκραααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εφαρμογη κανονισμων και νομων τοσο στην ελλαδα οσο και σε ολο το κοσμο απαιτει πολιτικη αποφαση. Αυτη κρινω οτι ΔΕΝ εχει παρθει αφου δεν εχει γινει ουτε ΜΙΑ κινηση προς τα κει παρα μονο παρακλησεις που φυσικα περνανε εως και απαρατηρητες. Και για να δωσω ενα παραδειγμα πολιτικης αποφασης που θα εδινε το στιγμα οτι κατι παει να γινει. Οι υπαληλοι καθαριοτητας του δημου θα μπορουσαν και θα επρεπε ΗΔΗ να αφαιρουν ΟΛΕΣ τις αφισες που πεφτουν στην αντιληψη τους ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ,κατα τις ωρες εργασιας τους, και οχι εν ειδη φιεστας μια φορα καθε καλοκαιρι. Μην παραβλεπετε το γεγονος οτι οσοι επαγγελματιες εχουμε "αυτορυθμιστει" ισως αρχισουμε να νιωθουμε και λιγο... Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτικη αποφαση δεν ειναι να μαζευονται απ τους υπαλληλους αλλα να τιμωριθουν επιτελλους αυτοι που κολλουν τις αφισσες.

      Διαγραφή
    2. Ειναι και το ενα και το αλλο. Απλα το πρωτο ειναι πιο ευφικτο σε ενα δημο που θελει να θεωρει οτι λειτουργει.

      Διαγραφή
  5. ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ !!!
      ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Θα αναρτησω και γω πανω στα παιδακια. Φοβερη κινητη διαφημιση!! και με συνδετηρες να μη φευγει!!

      Διαγραφή
  6. @ Ανώνυμο 18 Ιουλίου 2012 6:20 μμ …

    Σχετικά με τα δύο πανό στα κάγκελα της παιδικής χαράς, πολύ καλά έκανες και ανέφερες το απαράδεκτο αυτό γεγονός. Δυστυχώς, πάλι έγινε μεγάλο θέμα, όπως πέρυσι με τις αφίσες μιας θεατρικής παράστασης.

    Θα μπορούσε το πρόβλημα να είχε λυθεί μέσα σε 7 λεπτά, αν η αρμόδια υπηρεσία του δήμου που ασχολείται με την υπαίθρια διαφήμιση, είχε ενεργήσει πάραυτα για την αποκαθήλωσή τους.

    Αν ο κάθε αντιδήμαρχος ή γενικά αιρετός θα πρέπει να υποδεικνύει τα αυτονόητα σε κάποιους υπαλλήλους του δήμου… τότε τι να πω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "οι αρμόδιες υπηρεσίες" θα συμπληρώσω εγώ, διότι υπάρχει και η Δημοτική αστυνομία η οποία μπορεί να υποχρεώσει τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που τοποθέτησαν τα πανό, να τα αποσύρουν οι ίδιες (τα στοιχεία των επιχειρήσεων είναι γραμμένα πάνω στα πανό).

      Διαγραφή
  7. Σταματήστε πια να τρώγεστε με τα ρούχα σας!
    Δεν θα μιλήσω για τις επιχειρήσεις που τοποθετούν πανό, γιατί ίσως συμφωνήσω μαζί σας, πως είναι αντιαισθητικό, αν και αποτελεί ένα είδος διαφήμιση στην πεσμένη τουριστική κίνηση που έχουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά.
    Το βλέπω σαν ένα είδος απεγνωσμένης κραυγής να φωνάξουν κόσμο, να δείξουν πως υπάρχουν στο νησί και να δουλέψουν λιγάκι...Τέλος πάντων...
    Ας μιλήσουμε όμως για τις παραστάσεις που γίνονται εκτάκτως στο νησί μας. Με ποιον άλλον τρόπο θα γίνουν γνωστές;;;;Δεν έχουν όλοι υπολογιστή και ούτε γνωρίζουν όλοι αυτό το blog για να ενημερωθούν.
    Πέρυσι μιλούσα με κάποιους ηθοποιούς που ενώ ήρθαν με χαρά στην Σκόπελο, απογοητεύτηκαν γιατί δεν πήγε κόσμος να τους δει (οι περισσότεροι δεν το γνώριζαν) με αποτέλεσμα να μην βγάλουν ούτε τα έξοδα που έκαναν για να έρθουν στο νησί μας.
    Είναι κρίμα να πηγαίνει κάποιος με χαρά κάπου, να δίνει δουλειά στα τυπογραφεία, να ξοδεύει χρήματα για να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό η δουλειά του και κάποιοι να σχίζουν τις αφίσες τους αμέσως μόλις τις δουν!
    Έλεος πια! Αυτό είναι το μόνο που ενοχλεί στην Σκόπελο;
    Ας κοιτάξουμε να διορθώσουμε όλα τ'άλλα και αφήστε τις αφίσες για λίγες μέρες στην ησυχία τους.
    Τις σχίζετε αμέσως την επομένη μέρα και είναι όλα μια χαρά. Δείξτε λίγο κατανόηση και σε αυτούς που θέλουν να βγάλουν το μεροκάματό τους δίνοντας χαρά στους παρευρισκόμενους θεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Παντελούα τον ντελάλη τον θυμάσαι ;

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ μου όταν βγαίνει η ντουντούκα και φωνάζει οι περισσότεροι λείπουν από τα σπίτια τους! Βρίσκονται σε κάποια ακρογιαλιά ή τρέχουν στις δουλειές τους. Πώς θα τον ακούσουν;
      Ο ντελάλης λοιπόν θα πρέπει να βγαίνει έξω και να φωνάζει πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ!
      Πιστεύεις πως είναι καλύτερο αυτό;
      Για αρκετούς από εμάς η ηχορύπανση είναι χειρότερη από κάποιες αφίσες που θα βρίσκονται τοιχοκολλημένες για λίγες μέρες (μέχρι την παράσταση) και που έχουν πληρωθεί τίμια δίνοντας δουλειά σε κάποιους ανθρώπους.

      Διαγραφή
    3. Αν ειναι δυνατον... Καθε φορα το ιδιο πραμα. Συζηταμε για τα αισχη μας και καθε φορα καποιος θα μετακυλισει την κουβεντα στο "Ας κοιτάξουμε να διορθώσουμε όλα τ'άλλα". Με τους ηθοποιους μιλησες. Με τους τουριστες μιλησες και σου ειπαν οτι τους αρεσεσουν τα αφισοκολιμενα σοκακια μας; Εχουμε θυσιασει τα παντα για να κανουμε προσκαιρα τη δουλιτσα μας.

      Διαγραφή
    4. Η νοθεια καυσιμων- δινει δουλεια σε καποιους ανθρωπους
      Η νοθεια ποτων- δινει δουλεια σε καποιους ανθρωπους
      Το εμποριο οπλων- δινει δουλεια σε καποιους ανθρωπους
      Των ναρκωτικων- δινει δουλεια σε καποιους ανθρωπους
      Ο ωχαδερφισμος καταστρεφει πολλες δουλειες σε βαθος χρονου και πιο αποτελεσματικα..

      Διαγραφή
  8. Γιατί έρχονται μόνο το καλοκαίρι?Εγώ τις λέω ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.