Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Γιορτάστηκε η πολιούχος της Σκιάθου

Γιορτάστηκε, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 και την Κυριακή 8 Ιουλίου με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη η εύρεση της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Εικονίστριας, Πολιούχου της Σκιάθου.
Το Σάββατο απόγευμα έγινε ο Μικρός Εσπερινός στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών και στη συνέχεια ακολούθησε λιτανευτική πομπή της Ιεράς Εικόνος έως τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου (Παναγία Λιμνιά).
Στις 8 μ.μ. έγινε η Αγρυπνία στον...
Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων Χρυσόστομου και όλων των ιερέων του νησιού.
Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών και ακολούθησε Λιτανεία στην πόλη της Σκιάθου. Την ιερά εικόνα συνόδευαν κυρίες - μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου ντυμένες με την επίσημη, σκιαθίτικη, παραδοσιακή φορεσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.