Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο Κουνενές στη Σκιάθο

Την ξεκαρδιστική κωμωδία του Κώστα Πρετεντέρη «Ο Κουνενές», μια σχετικά άγνωστη στο ευρύ θεατρικό κοινό κωμωδία την οποία είχε ανεβάσει για τελευταία φορά στην Αθήνα πριν από δεκαετίες ο Κώστας Βουτσάς, θα παρουσιάστει στη Σκιάθο από τη θεατρική ομάδα του Βόλου «Σκηνοβάτες», την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 9:00 μ.μ., στο Ανοικτό Θέατρο Μπούρτζι.
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια πολύ όμορφη βραδιά και να απολαύσουν μία από τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες, από τη γνωστή θεατρική ομάδα που χρόνια τώρα ψυχαγωγεί το Θεσσαλικό κοινό και έχει κερδίσει επάξια την αγάπη του κόσμου.
Οι «Σκηνοβάτες» έρχονται στη Σκιάθο μετά από πρόσκληση του Συλλόγου «Δύο Αλέξανδροι».

3 σχόλια:

  1. Κοντά στη Σκιάθο είμαστε και εμείς βρε παιδιά... Κάντε μια προσπάθεια να φτάσετε και κοντά μας, για να σας απολαύσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Σκιάθο την θεατρική ομάδα κάλεσε ο πολιτιστικός σύλλογος «Δύο Αλέξανδροι».
      Από την Σκόπελο έγινε ανάλογη πρόσκληση;

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει πολιτιστικός σύλλογος στη Σκόπελο;

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.