Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η πεζοδρόμηση σε τελικό στάδιο

Στην Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στις 11 Ιουλίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00”, θα συζητηθεί η έγκριση του Πρακτικού Δημοπράτησης του έργου «ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ – ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΕΝΗ ΕΩΣ ΑΓ. ΡΗΓΙΝΑΚΗ», πρ/σμού 546.000,00 € & με αρ. μελ. 1/2012 (σχετ. η υπ’ αριθμ. 5335 / 03.07.2012 εισήγηση του Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας.
Το δευτερο θέμα της συνεδρίασης είναι η τροποποίηση του «Κανονισμού Χρήσης Δημοτικών Χώρων - Γης» στη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου, του Δήμου Σκοπέλου (σχετ. η υπ’ αριθμ. 4855 / 19.06.2012 εισήγηση Δημάρχου και η υπ’ αριθμ. 12/2012 απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου).

14 σχόλια:

  1. Μπράβο Δήμαρχε.
    Έπρεπε να αναλάβεις εσύ, για να γίνει επιτέλους πραγματικότητα αυτό το έργο, που θα αλλάξει την εικόνα της εισόδου στον οικισμό της Σκοπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά θα έπρεπε να είχαν γίνει προ πολλού και από προηγούμενες δημαρχίες αν δεν είχαν το νου τους αλλού . Επίσης ήθελα να συμπληρώσω με την εικόνα που παρουσιάζει ένα από τα αξιοθέατα του νησιού, η Παναγίτσα του πύργου , και εκεί θα πρέπει να γίνει κάτι, δεν είναι χαλί αυτό με δεκάδες αυτοκίνητα παρκαρισμένα αντί να υπάρχει ένα καλαίσθητο πάρκο με πράσινο , παγκάκια και δέντρα. Δεν είναι εικόνα αυτή για τους τουρίστες που μένουν στα κότερα.( Όπως λένε και οι άγγλοι, ποτέ δεν θα έχεις δεύτερη ευκαιρία να αλλάξεις την πρώτη εντύπωση )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης φίλε/η ξέχασες να αναφέρεις και για τους κάδους σκουπιδιών κάτω από την Παναγίτσα, που μετατρέπεται η περιοχή σε χωματερή το καλοκαίρι, ας κάνουν έναν σκεπαστό υπόγειο κάδο σαν της Σκιάθου για να εξυπηρετούνται τα μαγαζιά.

      Διαγραφή
    2. Γιατί είναι κατάσταση αυτή που επικρατεί στο παλιό λιμάνι; Είναι καργάτο από αυτοκίνητα που έχουν καλύψει και τα παγκάκια. Πας μια βόλτα να χαζέψεις τα κότερα, να ξεκουραστείς στα παγκάκια και να ρεμβάσεις το όμορφο νησί μας και μετά βίας βλέπεις τον ουρανό....

      Διαγραφή
  4. To μονο που ευχομαι ειναι να γινει ΣΩΣΤΗ επιβλεψη του εργου και να μην αρχισει να αποσυντιθεται 2-3 χρονια μετα την παραδοση.. old time classic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό το σχόλιό σου.
      -
      Πιστεύω ότι ο Μιχελής δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.
      Δεν έχει εξάλλου κανένα "προσωπικό" συμφέρον, ώστε να κουκουλώσει κακοτεχνίες ή μισοτελειωμένες δουλειές.
      (εννοείς τι εννοώ...)

      Διαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΥΡΑΝΧΑΣ) ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΟΤΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΕΛΗ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Επιτέλους ένας Δήμαρχος χωρίς κόμπλεξ..." μου έλεγε τις προάλλες κάποιος φίλος.

      Διαγραφή
    2. Μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας πενεύεσται...!!! Τα τόσα πολλά μπράβο για ποιές πράξεις, κατορθώματα ακριβώς πάνε..? Τό ότι μέχρι σήμερα περνάς από σοκάκια που θυμίζουν χωματερές, το ότι δεν βρίσκει λεφτά να πληρώσει εργάτες για τα στοιχειώδη πράγματα και πληρώνουν μεροκάματα και μπογιές στενοί του συνεργάτες από ντροπή και μόνο.....??? ''Η ότι βάζει μπρος να ξεπουλήσει/νοικιάσει Αρχαιολογικούς χώρους για μερικά ευρώ?
      Έλεος...μην πενεύεστε και τόσο πολύ...!

      Διαγραφή
    3. Τα λεφτά δεν τα σκορπίζουν στους δρόμους,θέλει κόπο να τα μαζέψεις,έλεγχο και σωστή διαχείριση.Οταν τα είχαν αντί να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που δημιούργησαν οι πρώην.Δημιουργούσαν νέες χωρίς την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε αυτές.Αυτό δεν ήταν μόνο στους Δήμους,αλλά σε όλη την κρατική μηχανή.Αν πληρώνουν στενοί του συνεργάτες μπογιές και άλλα.Μπράβο τους, που διαθέτουν από αυτά που ίσως δεν τους περισεύουν.Τουλάχιστον θα φύγουν περήφανοι χωρίς το κατηγορώ...φάγανε και αυτοί πάμε γι άλλους.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ; ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΛ..... ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
      Ζ.Ν.

      Διαγραφή
    5. ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ Η/Υ.
      Ζ.Ν.

      Διαγραφή
  6. Σίγουρα μπράβο στους στενούς του συνεργάτες που πληρώνουν από την τσέπη τους φίλε "8 Ιουλίου 01:45", αυτό εννοούσα και 'γω. Ευτυχώς που ακόμη υπάρχει φιλότιμο σε μερικούς. 'Οσο για το έργο το συγκεκριμένο, φυσικά και είναι καλό που θα γίνει..όταν θα γίνει. Γιατί μέχρι στιγμής, 2 μεγάλα έργα, αυτό το συγκεκριμένο και ο δρόμος "Τζιλαλί-Έλιος", στο ...ΘΑ...βρίσκονται. 'Αρα, τα πενέματα, ας περιμένουν να τα ρίξουν μετά...όχι πριν καν πραγματοποιηθούν...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.