Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σκόπελος: 30% κάτω ο τουρισμός και 30% πάνω οι τιμές του τοπικού Καρφούρ!

Η τακτική της πολυεθνικής να παραπλανά (και να γδέρνει) τους  καταναλωτές με το κόλπο άλλη τιμή στο ράφι και άλλη (πολύ μεγαλύτερη) στο ταμείο είναι γνωστή.
Το adena-gr έχει δημοσιεύσει (κλικ) και κοινοποιήσει στη Γραμματεία του Καταναλωτή, άπειρα παραδείγματα. Όμως το Carrefour- Μαρινόπουλος (που υποτίθεται ότι ανέλαβε την αλυσίδα) να κοροϊδεύει και τους νησιώτες που ήδη υποφέρουν από την μειωμένη τουριστική κίνηση , είναι ντροπή.
Στο νησί της Σκοπέλου χθές, στα ράφι οι βαφές μαλλιών έγραφαν τιμή 7 ευρώ.
Στο ταμείο η υπάλληλός την χτύπησε 10 ευρώ. Στην υπόδειξη του "λάθους", αφού ενημέρωσε τηλεφωνικά τον προϊστάμενο μας έδωσε την επιλογή, να ακυρώσει την αγορά. Άδικα προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε ότι είναι ποινικό αδίκημα η κλεψιά, την οποία μαζί με 2η συνάδελφό της ανεγνώρισε όταν...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. και ποιος ξέρει σε πόσα άλλα προϊόντα μας κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι μόνο οι τιμές; Τα ράφια του είναι συνεχώς άδεια για τα περισσότερα προϊόντα και γενικώς παρουσιάζει μία εικόνα εγκατάλειψης. Κρίμα γιατί έτσι δυσφημίζεται το όνομα Carefour.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό. Άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο. Η αλήθεια είναι, ότι θέλει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όταν πας στο ταμείο. Πάντως, δυστυχώς, οι τιμές του έχουν αρκετή διαφορά, προς τα κάτω, με τα άλλα μάρκετ. Και λέω δυστυχώς, γιατί θα ήθελα να μην έχουν τόση διαφορά, για να μπορώ να ψωνίζω και από τα άλλα ντόπια καταστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.