Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

3ο φύλλο και καλύτερο..! / Μην το χάσετε

Κυκλοφορεί στη Γλώσσα από σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου, το τρίτο (και καλύτερο) φύλλο της «Πλατάνας», με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη, 4χρωμο, με άψογη σχεδίαση και εκτύπωση, το οποίο αναμένεται να εξαντληθεί...
Η «εφημερίς Πλατάνα» καταφέρνει να φθάνει στα χέρια σας μετά από κοπιαστική δουλειά και ξενύχτια πολλών ημερών, γι΄αυτό η συντακτική επιτροπή σας καλεί να την διαδώσετε ακόμα περισσότερο και να συμμετέχετε με κείμενα και προτάσεις σας.
Για να γραφτείτε συνδρομητές επικοινωνήστε με την Βιργινία Σιδέρη 2424033858 και την Τερέζα Ζερμπίνη 2424033385.

2 σχόλια:

  1. Από τα 3……. το χειρότερο τεύχος. Εξηγούμαι λοιπόν! Με χαρά διάβασα την πέμπτη στις Βόρειες Σποράδες, ότι κυκλοφόρησε το καινούριο τεύχος που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας, Πλατάνα. Πήγα κατευθείαν στην αγαπημένη μου στήλη της φαρμακόγλωσσας, που με διασκεδάζει ταμαλα!!!! Και με ενημερώνει!!!!!
    Μετά δυστυχώς πέφτει το μάτι μου στο όχι τόσο ενημερωτικό άρθρο για την ‘’ Η βιβλιοθήκη της Γλώσσας’’ Αναρωτιέμαι λοιπόν τι είναι αυτά που γράφει η ποιήτρια;
    Σε ποιους απευθύνετε; Μήπως στον κόσμο του διπλανού νησιού; Και αμέσως γεννιούνται τα εξής ερωτηματικά….
    1) Γιατί δεν αναφέρθηκε η κυρία Κάρκου στο άρθρο της, που και καλά τιμά την βιβλιοθήκη της Γλώσσας, στους πρωτεργάτες της και ιδρυτές της όπως Διαμαντής Παλαιολόγου & Παναγιώτα Αγγελέτου που πρωτοξεκίνησαν το σύλλογο και τη βιβλιοθήκη.
    Τους υπόλοιπους ανθρώπους που διατήρησαν & διέσωσαν με εθελοντικό έργο τα βιβλία, όπως Χρηστός Κριτσαλος, Ανάργυρος Πολυχροννης, Ιωάννης Αλεβιζος, Δομή Κρασσα. Παναγιώτα Μπελλα, Κώστας Κριτσαλος, Σταμάτης Καρβελης, Αργυρής Σπύρου, Γεώργιος Μιχελης, Μαρία Λαρυγγακη, Thea Montandon, Πάτερ Αλέξιος Παπασταμουλος, η μικρή κόρη του κυρίου Χ. Κριτσαλου Δήμητρα και μέσα σε αυτούς η κυρία Αρετή Καρκου και Πουλχερία Παπαχρηστου και πολλοί άλλοι που μπορεί να μου διαφεύγουν. Εγώ, ο τελευταίος Γλωσσιωτης θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους αυτούς που ξέχασε η κυρία Καρκου να αναφέρει για την εθελοντική εργασία που προσέφεραν.
    2) Ένας άνθρωπος αυτού το επιπέδου, που κανείς δεν αμφισβητεί σαφώς, όπως η κυρία Καρκου, που αποσκοπεί η προβολή αυτής και της Πουλχεριας Παπαχρηστου και ο παραγκωνισμός της εθελοντικής δουλειάς όλων των υπολοίπων παιδιών και στελεχών; Εδώ έρχομαι να συμφωνήσω με την Φαρμακόγλωσσα που αναφέρει, για τους νέους της Γλώσσας που στην πλειοψηφία τους αλλοτριώνονται και συνεχίζουν τα κακώς κείμενα της νοοτροπίας της Γλώσσας.
    3) Αναρωτιέμαι με τους συντάκτες της εφημερίδας Πλατανα, που επέτρεψαν να δημοσιευτεί αυτό το άρθρο, μη αναγράφοντας στην εφημερίδα αν συντάσσονται η όχι με τα άρθρα που δημοσιοποιούν. Αν όχι, θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν πως τα άρθρα που δημοσιεύουν δεν αποτελούν και γνώμη της εφημερίδας. Αν ναι, είναι κρίμα για την εφημερίδα που ξεκίνησε με τόσα όνειρα και ελπίδες να υιοθετεί αυτό το άρθρο που αν μη τι άλλο μειώνει την εθελοντική δουλεία των παιδιών του χωριού μας και μη.
    ΥΓ: Ελπίζω όλο αυτό το σκηνικό, να μην απογοητεύσει και να πεισμώσει όλους αυτούς που πρόσφεραν την ψυχή τους για αυτό το οικοδόμημα που λέγετε ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,να συνεχίσουν να προσφέρουν, να βοηθούν & να είναι περήφανοι για τον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συντακτική επιτροπή28 Ιουλίου 2012 στις 5:08 μ.μ.

      Αναμφισβήτητα η βιβλιοθήκη της Γλώσσας είναι ενα κόσμημα στον τόπο μας!Το μεγαλύτερο μέρος των βιβλίων ανήκει στο Πολιτιστικό Σύλλογο και στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου. Λεπτομέρειες μπορεί να μας δώσει η κυρία Τζανετή, την οποία ξεχάσατε να αναφέρετε.Πρίν την έκδοση του πρώτου φύλλου της Πλατάνας η βιβλιοθήκη ήταν ένα θέμα που κυριαρχούσε στις συζητήσεις μας.Ζητάμε συγνώμη που δεν είμαστε δημοσιογράφοι έτσι ώστε μέσα απο έρευνες να φτάσουμε στο πρόσωπο κλειδί που θα μας έδινε το άρθρο με όλες τις λεπτομέρειες.Δεν αμφισβητούμε το έργο και την προσφορά κανενός, αντιθέτως είναι μεγάλη η χαρά μας να δημοσιεύουμε κάθε πληροφορία που μας δίνεται και ο στόχος μας η βιβλιοθήκη να έχει μόνιμη στήλη στην εφημερίδα μας!Κάποιος όμως έπρεπε να κάνει την αρχή!Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν τα Χριστούγεννα ένα άρθρο όμως δεν μας έφερε κανείς!!!Έτσι λοιπόν φτάνουμε στον Ιούλιο και μια εβδομάδα πριν την έκδοση της εφημερίδας όταν γύρω στις δύο το πρωί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ζητήσαμε απο την κυρία Κάρκου να γράψει κάτι για την βιβλιοθήκη, γνωρίζοντας την αγάπη της για τα βιβλία.Ανταποκρίθηκε αμέσως και σε εικοσιτέσσερις ώρες είχαμε το άρθρο της στα χέρια μας!Παράδειγμα προς μίμηση αγαπητέ άγνωστε που γνωρίζεις τόσα πολλά αλλά ποτέ δεν μας τα έδωσες!Όμως ποτέ δεν είναι αργά.Περιμένουμε το άρθρο σου για το επόμενο φύλλο της Πλατάνας.Επώνυμα όμως!

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.