Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Γάμος στελεχών της PushPull στη Σκόπελο

Ένας ακόμα γάμος, ορθόδοξος αυτή τη φορά, θα γίνει στη Σκόπελο, στο εκκλησάκι γνωστού ξενοδοχείου. Ο γαμπρός και κουμπάρος, στελέχη της γνωστής μας, από τα διαφημιστικά που γύρισε σε Αγνώντα και Καστάνη, εταιρίας PushPull, επέλεξαν τη Σκόπελο αυτή τη φορά όχι για να γυρίσουν διαφημιστικό spot, αλλά για τον δικό τους γάμο!
Οι καλεσμένοι που ήρθαν στη Σκόπελο για το μυστήριο είναι πάνω από 180 άτομα, υψηλού οικονομικού επιπέδου, δηλώνουν ενθουσιασμένοι από...
τις ομορφιές της Σκοπέλου και οι ελεύθεροι σκέπτονται να κάνουν και τον δικό τους γάμο στο νησί.
Να θυμίσουμε ότι η γνωριμία της διαφημιστικής PushPull με την Σκόπελο έγινε μετά το άνοιγμα της τουριστικής επιτροπής Σκοπέλου προς τις βαλκανικές χώρες και την συμμετοχή της Σκοπέλου στις αντίστοιχες εκθέσεις.

4 σχόλια:

  1. Όσοι έλεγαν και έγραφαν πικρόχολα σχόλια για το άνοιγμα της τουριστικής επιτροπής Σκοπέλου στα Βαλκάνια, ίσως πρέπει να αναθεωρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα διαφημιστικά έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι, στην έκθεση τουρισμού στη Βουλγαρία πήγαν φέτος,ή κάνω λάθος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.