Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Εορτή Λήξης Κατηχητικού Αλoννήσου

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Εορτή λήξης των κατηχητικών τμημάτων της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων, κ.κ. Χρυσοστόμου. Φέτος, η εορτή ήταν αφιερωμένη στη θάλασσα και τα παιδιά του κατώτερου τμήματος απήγγειλαν ποιήματα για τη μόλυνση των θαλασσών. Στη συνέχεια, τα παιδιά παρουσίασαν δραματοποιημένο το διήγημα του Αλέξανδρου Μωραΐτίδη, "Ο Άγιος των Θαλασσών" το...
οποίο αφηγήθηκαν τα παιδιά του ανώτερου τμήματος. Στο τέλος της εκδήλωσης η μικρή χορωδία μας, με την φροντίδα και διδασκαλία του μουσικού μας κ. Γεωργίου Κόστογλου και της κ. Ηλιάνας Παπαμίχου τραγούδησαν την θάλασσα και μας ταξίδεψαν για λίγο στα ήρεμα κύματά της.
Στην εορτή εκτός από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, παρέστηκε κι ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης κ. Νικόδημος Ευσταθίου, ο διάκονος π. Νεκτάριος Ευγενικός, ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης κι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Μετά την εκδήλωση οι μητέρες των παιδιών προσέφεραν γλυκίσματα σε όλους τους καλεσμένους μας!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.