Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η οφειλή που με SMS έγινε βλάβη και …οι εξελίξεις στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν είναι δυνατόν η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα και να αφήνει χωρίς νερό το μεγαλύτερο τμήμα της Γλώσσας. Εφόσον, ωστόσο, υπάρχει ζημιά και δεν ενημερώθηκα έγκαιρα, τότε σήμερα θα έχουμε εξελίξεις στη ΔΕΥΑ» δήλωσε, χθες αργά το βράδυ σε δημοσιογραφούς, ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, όταν πληροφορήθηκε με SMS στο κινητό του ότι η διακοπή οφείλετο σε βλάβη!
Ως γνωστό η οφειλή της ΔΕΥΑ (κλικ) προς την ΔΕΗ είναι 170.000 ευρώ ενώ στη ΔΕΥΑ οφείλουν περίπου 400.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες όλο και πιο ώριμη γίνεται η σκέψη για διάλυση της ΔΕΥΑ και ενσωμάτωσή της στο Δήμο.

6 σχόλια:

  1. δηλαδη το,οτι ο σταφυλος για δευτερη φορα μενει χωρις νερο δεν το ξερει κανεις.αυτη την φορα ειναι ηδη περιπου 30 ωρες.και ο λογαριασμος νερου κανονικα πληρωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
    Η ΔΕΥΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ή ΕΣΤΩ ΕΛΛΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ.
    Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΛΟΓΗ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ,ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ.
    ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΝ Η ΔΕΥΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ή ΙΔΙΩΤΙΚΗ ή ΚΡΑΤΙΚΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ.
    ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΑΣ.

    ΥΓ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ,ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δήμαρχε,

    Η λύση που έχετε είναι μόνο μια και πάρα πολύ απλή.
    Προχωρήστε άμεσα στην κατάργηση της επιχείρησης και στην ενσωμάτωσή της στον Δήμο.

    Θα σας ευγνωμονούμε όλοι, ψηφοφόροι και μη.

    Σήμερα διακυβεύονται, εκτός από το κοινωνικό αγαθό που λέγεται «νερό», η φήμη του νησιού μας, η ομαλή λειτουργία των τουριστικών και μη επιχειρήσεων και γενικά το παρόν και το μέλλον μας.

    Και όλα αυτά διότι, ανεγκέφαλοι «υπεύθυνοι» αδιαφόρησαν και δεν μερίμνησαν ποτέ ώστε να μην φτάσουν τα πράγματα εδώ που φτάσανε. Έχετε όλο τι δικαίωμα αλλά και τη στήριξή μας, όχι μόνο να ξηλώσετε από θέσεις αλλά και να απολύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φταίει η κρίση ούτε η έλλειψη προσωπικού. Αυτή η εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης όλων των υπηρεσιών είναι αποτέλεσμα της ακαταλληλότητας των ανθρώπων και της έλλειψης συντονισμού. Όποιος έστω και ελάχιστα ασχολείται με τα Δημοτικά, αντιλαμβάνεται οτι ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες που υπάρχουν στο Δήμο είναι ξεχαρβαλωμένες. Η ΔΕΥΑΣ είναι το αποκορύφωμα αλλά το ίδιο συμβαίνει με τη ΔΙΚΕΣ, το ΚΑΠΗ, τον Παιδικό Σταθμό κλπ. Για να μη μιλήσουμε για την καθαριότητα γιατί εκεί το θέμα κυριολεκτικά "βρωμάει". Ολόκληροι κάδοι απορριμμάτων εξαφανίζονται μαγικά και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Και αν ψάξεις ένα Δημοτικό Σύμβουλο για παράπονα ή υποδείξεις, δεν υπάρχει κανείς. Κρίμα,κρίμα,κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θέλεις κάδο απορριμμάτων να ζητήσεις απ΄το Δήμο έναν και να τον τοποθετήσεις στην πόρτα σου ή στο παράθυρό σου. Όλοι θέλουμε κάδο κοντά μας, αλλά όχι δίπλα μας. Δεν έχεις γευτεί την μπόχα που αναδύεται απ΄τους κάδους, που μαζεύονται τα σκουπίδια απ΄όλη τη γειτονιά και μάλιστα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Καλύτερες νοικοκυρές θεωρούνται αυτές που ξεβρωμίζουν το σπίτι τους και απαλλάσσονται απ΄τα σκουπίδια και τα απόφαγά τους, τοποθετώντας τα στη μύτη του άλλου, όποια ώρα βολεύονται.
    Ο Δήμος περνάει απ΄όλες τις γειτονιές και όλους τους δρόμους. Ο καθένας να βγάζει τα σκουπίδια του στη πόρτα του, πριν περάσει το απορριμματοφόρο. Γιατί να μυρίζω εγώ καλαμαρίλα ή ψαρίλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.