Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ένας mamma mia γάμος!

Την λάμψη της ταινίας «Mamma Mia», αλλά και το μοναδικό τοπίο στον Άι Γιάννη στο Καστρί «ζηλεύουν» πολλά ζευγάρια από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, αποφασίζοντας να κάνουν το γάμο τους στη Σκόπελο.
Χθες το απόγευμα ανέβηκαν τα 200 σκαλιά του βράχου ο Πάολο και η Εμμανουέλα από την Ιταλία (κλικ), για να ενωθούν με τα «δεσμά» του γάμου, κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία τους να παντρευτούν σε έναν από τους κορυφαίους(κλικ) προρισμούς για γάμο στον κόσμο.
Το ζευγάρι και τους συγγενείς του υποδέχθηκαν...
η αντιδήμαρχος Σκοπέλου Γιώτα Αγγελέτου και οι Γιώργος και Βαγγέλης Δρόσος από το madrotravel, που είχε αναλάβει τα του γάμου.
Τους καλωσόρισαν με παγωμένο ούζο για να τους ευχηθούν «η ώρα η καλή» και μετά την τελετή και το ρύζι για τα καλορίζικα, τους κέρασαν μέλι με καρύδια για «καλές επιδόσεις».
Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα μάτια τους πήραν το δρόμο για τη Γλώσσα, όπου στο «Αγνάντι» του Νίκου Σταματάκη, έγινε η γαμήλια δεξίωση.
Βίος ανθόσπαρτος.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.