Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Φτωχοί οι Βούλγαροι τουρίστες;



Ακριβά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας
στο λιμάνι της Σκοπέλου

4 σχόλια:

  1. μα η βουλγαρια ειναι φτωχος προορισμος.
    απο την στιγμη που τον επιλεγουμε εμεις ως προορισμο για διακοπες, ψωνια ή για οτιδηποτε αλλο τελος παντων παμε εκει, ενω αυτοι δεν ερχονται σε εμας εδω, αυτο σημαινει οτι εμεις ειμαστε οι φτωχοι τουριστες και αυτοι ειναι πλουσιοι.
    ετσι δεν ειναι; ή μηπως δεν ειμαστε ακριβος προορισμος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο..συγχαρητήρια για την επιτυχημένη καμπάνια σας λοιπόν...το νησί μας σώθηκε...!!! ΕΛΕΟΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε καλά και τις Ελβετικές Άλπεις, Έλληνες τις συντηρούνε τι πάει να πει δηλαδή; Ότι εδώ στο Ελλάδα μας τρέχουν από τα μπατζάκια;; Καλά γιατί υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας κύριοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ποσοστό σε σύνολο πληθυσμού των βουλγαρων και των ρουμάνων έχει την οικονομική δυνατότητα να μπορεί να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μέσος μινιαίος μισθός είναι τα 160 ευρώ και τι ποσοστό σε σύνολο του πληθυσμού των σκανδιναβών, Άγγλών,Ιταλών,Γάλλων, Γερμανών, Ελβετών μπορεί να κάνει διακοπές στην Ελλάδα? Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει πρωτίστως, βέβαια οποιαδήποτε προβολή γίνεται καλή είναι αρκεί να γίνεται με σειρά προτεραιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.