Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Σποτ προβολής - παρουσίασης της Σκιάθου

Ο Πολιτιστικό Σύλλογος «Η Σκιάθος» θέλοντας να προβάλει τις ιδιαίτερες ομορφιές του νησιού μας αλλά και να κάνει γνωστές τις εναλλακτικές δράσεις που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ενός σποτ προβολής - παρουσίασης της Σκιάθου. Έτσι με επιτυχία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, τα πενθήμερα γυρίσματα καλύπτοντας μεγάλο μέρος του νησιού. Με δεδομένη την οικονομική κρίση θεωρούμε αναγκαία την παραπάνω ενέργεια η οποία θα ενισχύσει την τουριστική κίνηση, και παράλληλα θα προσφέρει στην ποιοτική προβολή του νησιού.
Το σποτ θα εστιάζει σε μια...
συνολική παρουσίαση της Σκιάθου, στον πολιτισμό και την ιστορία της με πολύ μοντέρνα και εντυπωσιακά πλάνα και θα προωθηθεί για: χρήση στο διαδίκτυο, προβολή σε τηλεοπτικά κανάλια, εκθέσεις και sites που αφορούν στον τουρισμό σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Gabari productios με δαπάνη του Συλλόγου. Το σποτ θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 24 Ιουνίου σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη που συνέδραμαν οικονομικά και τους Χάρη και Στεφανία Ξυδιά (Gabari Productions) για την ειδική οικονομική προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.