Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Οι... βουτιές του κ. Διολέττα

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΜΕ - ΟΤΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
Το Πανελλήνιο ξέρει από πέρυσι ότι ο κ. Διολέττας είναι δεινός... βουτηχτής, φέτος όμως αποδεικνύεται ότι στις πολιτικές βουτιές χτυπάει πάτο! Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε ότι φάσκει και αντιφάσκει στο δελτίο Τύπου που διένειμε στα ΜΜΕ της Μαγνησίας για το ζήτημα της Καθαριότητας... Και εξηγούμαστε:
- Ο Δήμος Σκιάθου, λοιπόν, επικαλείται οικονομικά προβλήματα, όπως μας...
λέει ο κ. Διολέττας, και βρήκε 206.000€ για την ανάθεση στον ιδιώτη;
-Τι έκανε η Δημοτική Αρχή- και οι προηγούμενες βέβαια-, ώστε οι υπηρεσίες να είναι στελεχωμένες με μόνιμο προσωπικό και άρτια εξοπλισμένες; Κροκοδείλια δάκρυα χύνετε για τους υπαλλήλους Καθαριότητας του Δήμου, κ. Διολέττα, αφού υπηρετείτε την ίδια πολιτική που τσάκισε τους μισθούς και τα δικαιώματά τους.
- Άραγε δεν είναι σε γνώση του ότι κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του περασμένου Φθινοπώρου τέθηκε ανοιχτά θέμα κατάργησης των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη συγκυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ; Οι εργολάβοι και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους για να κόψουν το φιλέτο. Κουβέντα για την ταμπακέρα από τον κ. Διολέττα...
- Είναι τόσο ...επαρκής και ενημερωμένος ο κ. Αντιδήμαρχος, που ούτε γνωρίζει την ιδιότητα και την ονομασία των συνδικαλιστικών οργάνων των δημοτικών υπαλλήλων. Αποκαλεί μάλιστα τον προσφιλή σ΄ αυτόν πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας πρόεδρο της ΠΟΕ! Μήπως γνωρίζει τι σημαίνουν τα αρχικά; Οι ύμνοι του προς το πρόσωπό του, δικαιώνουν και την κριτική μας προς την υποτακτική προς τις δημοτικές αρχές και συμβιβασμένη με τις πολιτικές του Ευρωμονόδρομου πλειοψηφία του Συλλόγου μας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), η οποία πραξικοπηματικά κατέλαβε το προεδρείο και συστηματικά αποφεύγει να εμφανιστεί !
-Αντιπαρερχόμαστε την εξομοίωση που επιχειρεί να κάνει μεταξύ του ΠΑΜΕ και της Χρυσής Αυγής ο κ. Διολέττας. Ειδικά τώρα που στο κόμμα του ανθίζουν...μπουμπούκια και... ξυλοκόποι υμνητές της Χούντας και του Φασισμού.
- Θαυμάζουμε το καθαρό μυαλό του Αντιδημάρχου και του πολιτικού του προϊσταμένου. Μόνο που το χρησιμοποιούν για να ξεγελούν ακόμα και το Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνεδρίαση της 23ης Μαίου, όταν τέθηκε από τους εργαζομένους αλλά και τον κ. Πρεβεζάνο το θέμα της ματαίωσης του διαγωνισμού, ο κ. Πλωμαρίτης δήλωσε ότι περίμενε να ανακοινωθεί ο αριθμός των διμηνιτών στη Διαύγεια και μετά θα αποφάσιζε. Ετσι λοιπόν αναβλήθηκε η συζήτηση! Κατελήφθη ψευδόμενος όμως! Το πρωί της ίδιας ημέρας είχαν αναρτήσει ήδη στη Διαύγεια νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το Σαββατοκύριακο 24-25/5 δημοσιεύτηκε και στις εφημερίδες της Μαγνησίας.
-Για τους ευσεβείς πόθους του περί κατάργησής μας, πρόσφατη είναι η ματαίωση ανάλογου διαγωνισμού σε δήμο των Ιωαννίνων, με μπροστάρη το ΠΑΜΕ και του δίνουμε ραντεβού στις επόμενες κινητοποιήσεις του κλάδου μας για την ανατροπή της αντιλαικής πολιτικής συγκυβέρνησης, Κεφαλαίου, ΕΕ.
Κλείνοντας τον ρωτάμε:
-Θα ενημερώσει το σκιαθίτικο λαό, που πληρώνει τα ανταποδοτικά τέλη, για τον απολογισμό της αναδόχου εταιρείας μετά το πέρας των πέντε μηνών;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΕ-ΟΤΑ Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ

3 σχόλια:

  1. Τι έχει σειρά? Νηπιαγωγεία ? παιδικοί σταθμοί? Δημοτικό ? γυμνάσιο? Λύκειο? Κέντρο υγείας? ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΤΑΤΗ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας πει ότι αυτά λέγονται Σ.Δ.Ι.Τ. (Συμβάσεις Δημόσιου Ιδιωτικού Δικαίου )
    Τι έχει σειρά? Παιδικοί Σταθμοί ? Νηπιαγωγεία? Δημοτικό ? Γυμνάσιο ? λύκειο? Κέντρο Υγείας?
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού με τον νόμο Καλλικράτη όλοι οι δήμοι ανεξαρτητοποιούνται και δεν έχουν βοήθεια από το κράτος και τα βγάζουν περά μονοί τους οικονομικά. Τότε γιατί να δίνουμε τους φόρους μας στο κράτος και να μην τους κρατάμε στον δήμο μας για δαπάνες του δήμου μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.