Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Γλώσσας

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας θα πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, οι οποίες θα αρχίσουν την Τετάρτη 1 Αυγούστου και θα τελειώσουν την Παρασκευή 3 Αυγούστου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
- 1η Αυγούστου: βραδιά Καλλιτέχνη με τη Στέλλα Κονιτοπούλου
- 2η Αυγούστου: Θεατρική ομάδα με τίτλο «Κβιντιάσματα, χουλουμανισμοί, έρωτες και μπατίκια» με την επιμέλεια της κας Κίρμπα.
- 3η Αυγούστου: Χορευτικό Συγκρότημα Γλώσσας
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Γυμνάσιο Γλώσσας, με ώρα έναρξης 9 μ.μ.

19 σχόλια:

  1. βραδιά καλλιτέχνη: Στέλλα Κονιτοπούλου;;;;;; Είναι η Κονιτοπούλου καλλιτέχνης; Ε ρε τι άλλο έχουμε να μάθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας τί είναι;;;;; Γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι και μάλιστα με γνήσιο νησιώτικο ρεπερτόριο ή κάνω λάθος;;;;Γιατι εγω μεγάλωσα με νησιώτικα ακουσματα και οχι ΜΠΑΧ και ΜΠΕΤΟΒΕΝ.Δηλαδη αυτοί οι άνθρωποι που εξυπηρετουν αυτό το είδος δηλαδη το ΔΙΚΟ ΜΑΣ δεν λέγονται καλλιτέχνες;;;;;;

      Διαγραφή
    2. μονος σου απαντησες οπως το ειπες δεν υπηρετουν αλλα εξυπηρετουν

      Διαγραφή
    3. Η Κονιτοπούλου μπορεί να μην είναι Μητροπάνος(η σύγκριση για να μην παρεξηγηθεί κάποιος εν ζωή). Η προσπάθεια των παιδιών να κάνουν αυτές τις εκδηλώσεις μεγάλες.Μπράβο στην ομάδα,καλή επιτυχία.Μην μασάτε και τον ποιό ποιοτικό για τα Ελληνικά δεδομένα να μπορούσατε να καλέσετε και βέβαια να καλύψετε και το κόστος τα ίδια θα ακούγατε και χειρότερα.
      Είναι γνωστό το έργο......

      Διαγραφή
    4. Ράνια Παναγιώτου-Χρήστου29 Ιουνίου 2012 στις 2:11 π.μ.

      Ήθελα να απαντήσω στο παραπάνω σχόλιο αλλά με υπερκάλυψε η κα, Σπ.Καρβέλη απλά θα συμπληρώσω λόγια που έχουν ειπωθεί από τον John Henry Newman και ταιριάζουν γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση " Τίποτε δεν θα γινόταν, αν περιμέναμε μέχρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τόσο καλά, ώστε κανείς να μην μπορεί να βρει ελαττώματα "
      Καλό καλοκαίρι...

      Διαγραφή
  2. Αν μπορούσες να βρεις κάτι οικονομικότερο από τη Κονιτοπούλου έλα να διοικήσεις το Σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να φέρουμε δηλαδή? Δεν μπορούμε να παράγουμε εμείς ? τους συλλόγους μόνο να κόβουν βασιλόπιτες τους έχετε. Γιατί δεν δημιουργείτε και ένα τμήμα παραδοσιακών οργάνων μαζί με το τμήμα παραδοσιακών χώρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύλλογος είμαστε ολοι εμείς.Κάνε την αρχή και θα σε ακολουθήσουμε.

      Διαγραφή
  4. ΑΣ ΕΝΟΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.ΝΑ ΣΥΝΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε έστω και το παραμικρό τουλάχιστον για φέτος λόγω οικονομικής κρίσης. Πάντως να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες του νησιού που ενίσχυσαν οικονομικά το Σύλλογο μας για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.
    Ο γραμματέας του Δ.Σ Πολιτιστικού
    Συλλόγου Γλώσσας
    Γιώργος Γιολδάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ...ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΑΓΑΖΙΑ!ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΕΟΛΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Λουτράκι θα γίνει εκδήλωση μέσα στον Αύγουστο, απλά δεν έχουμε οριστικοποιήσει την ημερομηνία. Όταν λέμε ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες του νησιού εννοούμε και του Λουτρακίου.
      Ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας
      Γιολδάσης Γιώργος

      Διαγραφή
  7. Συγνώμη αλλα στο λουτρακι πέρσι έγινε μια χαρα γλέντι. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ,ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ Ε ΣΤΙΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!Η ΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΔΕΙΑ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ........

      Διαγραφή
  8. Κωνστατνίνος Ε. Μαρούλης29 Ιουνίου 2012 στις 8:57 π.μ.

    Θα ήθελα και εγώ να προσφέρω κάτι στην εποικοδομητική σας συζήτηση, διαβάζοντας όλες τις προσεγγίσεις . Η προσπάθεια του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, κατά την άποψη μου, είναι αξιόλογη και χρήζει συγχαρητηρίων. Για μένα ότι γίνεται στον τόπο μου και προσδίδει κάτι το πολιτιστικό, το παραδοσιακό, το καλλιτεχνικό είναι θετικό πρόσημο στα τοπικά δρώμενα και βοηθάει όλο τον κόσμο να πάρει μια ανάσα μέσα στο σημερινό περιβάλλον που ζει και το οποίο κατά κύριο λόγο του στερεί ίσως και τις αυτονόητες χαρές του. Πολύ δε περισσότερο οι εκδηλώσεις αυτές φέρνουν κοντά όλους μας και δίνουν και στους νεώτερους λόγους, αφορμές κα αναμνήσεις για να αγαπήσουν τον τόπο τους. Σαφέστατα στις προσπάθειες αυτές και λάθη θα γίνουν και παραλήψεις που ενδεχομένως να στενοχωρήσουν κάποιους πατριώτες. Η πρότασή μου είναι, οι όποιες στενοχώριες και παράπονα να εκφράζονται καλοπροαίρετα, ως μία ανάδραση εάν θέλετε, την οποία ο Σύλλογος να λαμβάνει και να βελτιώνει τις δράσεις του κατά το δυνατόν. Εύχομαι ειλικρινά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογός μας να στεφθούν από απόλυτη επιτυχία και να ευχαριστήσουν όσο δυνατόν περισσότερους. Καλή επιτυχία παιδιά και καλή πολιτιστική περίοδο.
    Κωνσταντίνος Ε. Μαρούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καινούριο ΔΣ έκανε για πρώτη φορά το Πρωτομαγιάτικο Γλέντι στο Λουτράκι και είμαι σίγουρη ότι θα ξανακάνουν και άλλες εκδηλώσεις στο Λουτράκι όπως και στη Γλώσσα. Είναι λογικό με αυτή την κρίση να φοβούνται να κάνουν οικονομικά ανοίγματα που στο τέλος δεν ξέρουν αν θα μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα. Βοηθάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάνε και οι φετινές εκδηλώσεις πολύ καλά. Γιατί όλο το χωρίο, απο το Μαχαλά ώς τα Κοκοσούλια, απο τη Γιαλί ώς το Σταυρό, και απο τη Λουτράκι ώς το Φάρο Γουρούνι κερδίζει απο αυτές τις εκδηλώσεις που γίνονται εδώ και πολλά χρόνια , οικονομικά και πολιτιστικά.

    Κ. Αγγελέτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ,ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ.ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου
    Ευάγγελος Πολυχρονίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου έχουν άρωμα Ελλάδας. Μπράβο στους διοργανωτές, στους χορηγούς αλλά και σε όσους βοηθούν διακριτικά για το καλό αυτού του τόπου. Η.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε παιδια, οι προηγούμενες τι είχανε ; Άρωμα Αμερικής ;

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.