Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μια εκδήλωση γεμάτη ελπίδα

Με τίτλο «Μια εκδήλωση γεμάτη ελπίδα», η επίση ιστοσελίδα του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα», που ίδρυσε ο Μίκης Θεοδωράκης τον Δεκέμβρio του 2010, έχει εκτενές ρεπορτάζ για την εκδήλωση – αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη που έγινε στη Σκόπελο στις 4 Ιουνίου.
Στο κείμενο που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό διαβάζουμε: «Κάτω από ένα καθαρό γεμάτο αστροφεγγιά ουρανό, μακριά από την πολιτική παραζάλη της πρωτεύουσας, ένα πανέμορφο νησί των Σποράδων η Σκόπελος μας θύμισε ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, ελπιδοφόρα και αισιόδοξη. Κόντρα στα τηλεοπτικά χαστούκια, κόντρα στις Κασσάνδρες που...
προμηνύουν της επερχόμενες συμφορές. Μια Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει. Μια Ελλάδα που παράγει πολιτισμό κι ελπίδα από μόνη της. Με τα δικά της λιτά μέσα, χωρίς να περιμένει βοήθεια από πουθενά...»
Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.