Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Το «Αλκυόνη» στη γραμή Θεσσαλονίκη - Βόρειες Σποράδες - Βόλος από 28 Ιουνίου

Με τρία δρομολόγια την εβδομάδα από το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΑΛΚΥΟΝΗ» που θα ξεκινήσουν 28 Ιουνίου και θα ολοκληρώθουν 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η καλοκαιρινή σύνδεση της Βόρειας Ελλάδας με τις Σποράδες.
Η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 10 π.μ. με αφίξεις: Σκόπελο 3.30 το μεσημέρι, Σκιάθο 5 το απόγευμα και Βόλο άφιξη 7.30 το απόγευμα.
Η επιστροφή θα γίνεται Τρίτη και Πέμπτη, με αναχώρηση από:
Βόλο στις 2.30 το μεσημέρι, Σκιάθο στις 5 το απόγευμα και από Σκόπελο στις 6.30 το απόγευμα, με άφιξη στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα, ενώ τις Κυριακές η αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου θα είναι 30 λεπτά νωρίτερα (στις 14.00) και ανάλογες θα είναι οι αναχωρήσεις από τους ενδιάμεσους προορισμούς με άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 11.30 το βράδυ.
Περισσότερα: madrotravel / Tηλ. 24240 22300

2 σχόλια:

  1. Μήπως γνωρίζετε και τις τιμές των εισιτηρίων; Στο σύστημα κρατήσεων της ΝΕΛ δεν έχουν περαστεί επίσημα τα δρομολόγια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή
      Θεσ/κη-Σκόπελο
      Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή
      Σκόπελο-Θεσ/κη
      Ενδεικτικές τιμές μιας διαδρομής.
      Ατομο:55 ευρώ
      Αυτοκίνητο:95 ευρώ
      Ευχαριστώ για τη δημοσίευση!

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.