Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στον δρόμο για το πανευρωπαϊκό

Ξεκινάει σε δυο μέρες το μαγικό ταξίδι της Μαρίας Παπαδοπούλου, αθλήτριας πάλης του Α.Ο. Σκοπέλου, για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελγίου. Μετά το πέρας των σκληρών προπονήσεων της στη Σκόπελο, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της Μάνου Βασιλείου, αρχίζει η προετοιμασία της με την Εθνική ομάδα κάτω από τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Ηρακλή Γρηγοριάδη.
Ο προπονητής της Μάνος Βασιλείου μας είπε :
  • Ευχαριστώ από βάθος καρδίας, όλους όσους βοήθησαν αυτό το όνειρο της Μαρίας να γίνει πραγματικότητα, υποστηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια αυτή, μιας και η Εθνική Ομάδα, δυστυχώς, δεν καλύπτει τα έξοδα της αποστολής. Η συμβολή τους στην διάδοση του αθλητισμού και στη διαφήμιση αυτού του μικρού νησιού στα πέρατα του κόσμου, είναι σημαντική. Ευχαριστώ όλους, από τον απλό πολίτη ως τον μεγάλο επιχειρηματία, που υποστηρίζουν αυτή μας την ανιδιοτελή προσπάθεια. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.