Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αγγλικό σκορ (7-6) στο τουρνουά παλαιμάχων που διεξήχθη στη Σκόπελο

Έληξε χθές με τους αγώνες ΑΕΚ - Σοφάδες 1-0 και Σκόπελος – Τρίκαλα 7-6 (!) το τουρνουά παλαιμάχων, το όποίο άρχισε την Παρασκευή 23 Ιουνίου στη Σκόπελο με τον αγώνα Σκόπελος  – Σοφάδες 2-2, τον οποίο κέρδισε στα πέναλτι η ομάδα των Σοφάδων.
Στους αγώνες απολαύσαμε τον αριστερό πόδι του 70αρη Μίμη Παπαϊωάννου, τον «νεαρότερο» Λύσανδρο Γεωργαμλή και τα άλλα παιδιά της ΑΕΚ, που την εστία της υπεράσπισε ο Δημήτρης Χρυσάνθης με επιτυχία.
Μακράν πρώτος σκόρερ του τουρνουά, ένας άλλος αριστεροπόδαρος, που στη εποχή του έβαζε 40 γκολ στο τοπικό, ο Μανώλης Γαρουφαλής του Α.Ο. Σκοπέλου, που...
πέτυχε 9 γκολ στο τουρνουά, τα 6 στο χθεσινό νικηφόρο 7-6 εναντίον των Τρικάλων.
Στα αρνητικά του ποδοσφαιρικού διήμερου η παντελής απουσία φιλάθλων.

1 σχόλιο:

  1. Η παντελης απουσια των φιλαθλων ειναι οτι δεν υπηρχε ενημέρωση.Προσωπικα εγω το έμαθα την τελευταια μερα.Βέβαια τα προβλήματα πολλα στους ανθρώπους, αλλα όταν βλεπεις εναν Παπαιωάννου που σε παει πισω σε αλλες εποχες, τότε έστω και λίγο τα ξεχνας. Εύχομαι του χρόνου να υπάρχουν ανακοινώσεις και γιατί όχι και δια μέσου του Δήμου έτσι ώστε να μαζευτεί ολο το νησι να δει αυτα τα ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.