Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

HATTA: Eκστρατεία ενημέρωσης και αντιστροφής του αρνητικού κλίματος

Αυτή είναι η καλύτερη εποχή να επισκεφθείτε την Ελλάδα
Mετά τα τελευταία μηνύματα, τα οποία δείχνουν πάγωμα των κρατήσεων και σε μερικές περιπτώσεις ακυρώσεις, λόγω της ανασφάλειας που επικρατεί στο εξωτερικό για την Ελλάδα ο ΗΑΤΤΑ, σε συνεργασία με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και τους τουριστικούς φορείς της χώρας, προχωρά σε μία εκστρατεία ενημέρωσης και αντιστροφής του αρνητικού κλίματος προς τη χώρα μας.
Με τίτλο «Αυτή είναι η καλύτερη εποχή να επισκεφθείτε την Ελλάδα» ο Σύνδεσμος με δελτίο Τύπου διαβεβαιώνει τους εν δυνάμει επισκέπτες ότι Ελλάδα παραμένει ασφαλής χώρα για διακοπές.
Στο Δελτίο Τύπου γίνεται αναφορά στη δήλωση του...
υπηρεσιακού πρωθυπουργού ότι «ο τουρισμός παραμένει ένας από τους βασικούς άξονες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας» και ότι η χώρα προετοιμάζεται για τις εκλογές σε κλίμα σταθερότητας και ηρεμίας.
Σημειώνεται επίσης ότι η Ελλάδα παραμένει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για τους παραθεριστές.
Απαντώντας στις κυριότερες ανησυχίες που εκφράζονται μέσα από τα διεθνή ΜΜΕ κατά τις τελευταίες ημέρες, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι περισσότερο από το 80% του ελληνικού λαού είναι υπέρ της παραμονής της χώρας μας εντός της ζώνης του ευρώ, ενώ σημαντικό θεωρείται ότι οι ηγέτες της G8 έδωσαν έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη καθώς και τη δημοσιονομική πειθαρχία κατά τη συνάντησή τους το περασμένο Σάββατο.
Σε σχέση με τις ανησυχίες γύρω από απεργίες και διαδηλώσεις, αναφέρεται ότι η χώρα ετοιμάζεται για τις εθνικές εκλογές που χαρακτηρίζονται από ηρεμία και η πιθανότητα για απεργία στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2012 είναι μοκρότερη σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες...
Ακόμη αναφέρεται στην φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών, αλλά και στο ότι οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις προσφέρουν πολύ ευνοϊκές τιμές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία προσφέρουν επιπλέον παροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.