Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων

Στη Σκόπελο θα βρίσκεται από Σάββατο 26 έως και Τρίτη 29 Μαΐου εθελοντής κτηνίατρος για στειρώσεις αδέσποτων σκύλων και γατών.
Τον κτηνίατρο θα στείλει στο νησί, μετά από πρόσκληση του Δήμου, το «Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων» σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΣΚΟΠΕΛΟΣ Πολιτισμός – Περιβάλλον – Ζωοφιλία».
Όποιος γνωρίζει στην περιοχή που μένει κάποιο αδέσποτο σκύλο ή γάτα που χρειάζεται περίθαλψη ή στείρωση ας επικοινωνήσει στο τηλ. 24240 24260 (ώρες καταστήματος).

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία κίνηση, αλλά από περιέργεια ρωτάω, έπρεπε να στείλουν στη Σκόπελο κτηνίατρο από κάπου αλλού; Δεν υπάρχει εδώ διορισμένος κτηνίατρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από κτηνίατρο, θα πρέπει να μερημνήσουν να στείλουν κάποιον να εκπαιδεύσει τους περισσότερους ιδιοκτήτες ζώων, ότι δεν βγάζουμε το σκυλάκι μας περίπατο για να χέσει και να κατουρήσει τις πόρτες και τις γωνιές των σπιτιών των γειτόνων μας, με τη δικαιολογία: -ζώο είναι, τι να κάνω; Κάπου πρέπει και αυτό να κάνει την ανάγκη του!-
    Να το αφήσεις στην αυλή σου, στο σπίτι σου ή στο κτήμα σου να κάνει την ανάγκη του. Όχι να το βγάζεις περίπατο για να τα κάνει στην πόρτα του άλλου. Αν τύχει στη βόλτα να κάνει την ανάγκη του, να σκύψεις να τα μαζέψεις. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να βγαίνει να πλένει ακαθαρσίες!
    Μάλιστα υπήρχε κάποιος φιλόζωος που έβαζε το σκύλο του μέσα στην παιδική χαρά να κάνει την ανάγκη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε πατήσει ακαθαρσία φορώντας σαγιονάρα ή τρακτερωτό μποτάκι; Με τη σαγιονάρα, σου έρχεται εκείνη τη στιγμή να λιποθυμήσεις... βλέποντας τον πασαλειμό σου. Με το τρακτερωτό μποτάκι, καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή όταν πας σπίτι και προσπαθείς να καθαρίσεις τις εγκοπές του παπουτσιού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.