Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Καθαρισμός βυθού στο λιμάνι Σκοπέλου

Το Σάββατο 26/05/2012 στις 5.30 μ.μ. μέλη και φίλοι τoυ Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου πραγματοποιήσαν καθαρισμό του βυθού λιμένα Σκοπέλου.
Τα ευρήματα πολλά και εντυπωσιακά έως και επικίνδυνα, όπως οι μπαταρίες αυτοκινήτου που βρέθηκαν στο βυθό.

Πήραν μια ιδέα για το τί ρίχνουν οι μεγάλοι στη θάλασσα

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια δείξτε το δρόμο στους αόμματους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δίχτυα, τα μπουκάλια ή τα γυαλιά ηλίου που μπορεί να σου πέσουν στη θάλασσα, το καταλαβαίνω... Η μπαταρία αυτοκινήτου, τι δουλειά είχε στη θάλασσα; Την παρέσυρε η βροχή ή την πήρε ο αέρας και την έριξε στη θάλασσα; Είμαστε αδιόρθωτοι! Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαταρίες ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α'οτι μου ειπαν τα παιδια εαν ειχε καθαρα νερα θα ειχαν βγαλει παρα πολλα αντικιμενα κυριος δυχτια παραγαδια ροδες ΜΠΑΤΑΡΙΕς μπουκαλια δυο καρεκλες υπαρχει και αλος ενας καδος και διαφορα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θερμα συγχαρητηρια στον νικος και σε οσους βοηθησαν στον καθαρισμο του βυθου στο λιμανι. μπραβο. φανταζομαι οτι το εκαναν οχι για να στηριξουν την κυβερνηση ουτε για να υποστηριξουν τον δημα,αλλα για τον εαυτο τους .μπραβο τους. θερμα συγχαρητηρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν με άλλες κυβερνήσεις και άλλες δημοτικές αρχές .
      Μπράβο τους .

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.