Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Χρυσές παραλίες..!

Αλόννησος // Χρυσή Μηλιά
Το Χρυσό Βραβείο για τις πιο ποιοτικές παραλίες (Quality Coast) απονεμήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο Δήμο Αλοννήσου στην εκδήλωση «QUALITYCOAST INTERNATIONAL EVENT 2012 TORRES VEDRAS» που διοργάνωσαν οι οργανισμοί «COASTAL & MARINE UNION –EUCC» και «QUALITYCOAST TEAM» που οργανώθηκε σήμερα 18 Μαΐου στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας.
Στην εκδήλωση της EUCC παρουσιάστηκαν 100 επιλεγμένες περιοχές ως οι πιο καθαροί, πράσινοι και εναρμονισμένοι με τη φύση βιώσιμοι προορισμοί για διακοπές: The QualityCoast Top 100. Ο κατάλογος των βραβευμένων καταρτίσθηκε έπειτα από εκτεταμένη έρευνα άνω των 1.000 παράκτιων και νησιωτικών προορισμών μέσα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής. Αυτοί οι προορισμοί αναγνωρίζονται ως οι πλέον ελκυστικοί για...
τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τη φύση και το τοπίο, για ένα καθαρό περιβάλλον, για την τοπική ταυτότητα και την πολιτιστική κληρονομιά.
Την επιμέλεια της παρουσίασης του προορισμού στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Πορτογαλία (ΤORRES VEDRAS) είχε η MTC GROUP.

4 σχόλια:

  1. Στην εκδήλωση αυτή συμμετήχαν άλλες παραλίες απ΄τα νησιά μας ή γενικά απ΄την υπόλοιπη Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και συγχαρητήρια στην Αλόννησο και στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να κρατά τις ακτές της και το νησί της σε υψηλά επίπεδα! Στη Σκόπελο που βρίσκονται οι αρμόδιοι? Ή μόνο μ΄ ένα MAMMA MIA , τακτοποιήθηκαν όλα? Οι δικές μας παραλίες πότε θα αποκτήσουν αυτό που τους αξίζει? Μόνο τους τέως καταδικάζαμε για την ανυπαρξία τους? Αλλά ξέχασα... λεφτά δεν υπάρχουν! Κρίμα , γιατί πολλά περισσότερα περιμέναμε!
    Ένας αγανακτισμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου 'αγανακτισμένε'...
      και πρόσεχε μην πάθεις τιποτα δηλαδη

      παντως, να ξερεις, καθενας με τις χάρες του
      - εμεις με τις δικες μας
      - οι γειτονες με τις δικες τους

      Διαγραφή
  3. Προς 20/5/2012 11:41
    Δεν κατάλαβα το ειρωνικό πνεύμα στο σχόλιο του προλαλήσαντος.
    Μια που το αναφέρεις, πες μου, ποιες είναι κατά τη γνώμη σου οι δικές μας χάρες, για τις οποίες ξεχωρίζουμε και πώς τις έχουμε κάνει γνωστές στον κόσμο για να μας επιλέξουν σαν τουριστικό προορισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.