Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πανελλήνιας εμβέλειας η παρέμβαση του Δημάρχου Σκοπέλου

Αγαπητό blog,
Προς ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού, αναφέρω τα εξής:
Με την επικείμενη προκήρυξη γενικών βουλευτικών εκλογών, εξακολουθεί να ισχύει η αναστολή των προσλήψεων και των πάσης φύσεως υπηρεσιακών μεταβολών στους φορείς του όρθρου 14 παρ.1 του ν.2190/1994 όπως ισχύει, στους οποίους εντάσσονται και οι ΟΤΑ α’ και β' βαθμού καθώς και τα νομικά τους πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου.
Εύχομαι η πανελλήνιας εμβέλειας παρέμβαση(κλικ) του δημάρχου μας να παρασύρει και άλλους δημάρχους σε παρόμοιες διαμαρτυρίες, ώστε τελικά η Επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας να προβεί στην άρση της αναστολής των διαδικασιών προσλήψεων για συγκεκριμένες περιπτώσεις προσωπικού, αφενός για να μην ανασταλούν βασικές λειτουργίες της αυτοδιοίκησης και αφετέρου για να προστατευθεί η υγεία και η περιουσία των πολιτών.
Συγχαρητήρια στον δήμαρχό μας για αυτή του την παρέμβαση.
Δ.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.