Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1ο. Περί εκμίσθωσης τμήματος δημοτικού ακινήτου στη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης για τοποθέτηση μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων (Α.Τ.Μ.) από Τραπεζικό Οργανισμό της Ελλάδας. (Εισήγηση υπ’ αριθμ. 3708/17.05.2012 του Γραφείου Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου).
Εισηγητής: Δήμαρχος Γ. Μιχελής
2ο. Συμμετοχή του Δήμου Σκοπέλου στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία «ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ».
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Αγγελέτου
3ο. Αποδοχή των όρων της υπ’ αριθ. 1874/17-04-2012 και κωδικό 053 ανοικτής πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» και έγκριση της υποβολής φακέλου-αίτησης για την επιβεβαίωση της διαχειριστικής επάρκειας της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ».
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Αγγελέτου
4ο. Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, για το έτος 2012. (Εισήγηση υπ’ αριθμ. 3965/28.05.2012 του Γραφείου Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας)
Εισηγητής: Δήμαρχος Γ. Μιχελής
5ο. Περί απαλλαγής υπολόγου, ορισθέντος με την υπ’ αριθμ. 30/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χρηματικού εντάλματος προπληρωμής 12-Α/09-02-2012 για τη συμμετοχή του Δήμου σε Τουριστικές Εκθέσεις του Εξωτερικού.
Εισηγητής: Δήμαρχος Γ. Μιχελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.