Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Λεωφορείο για την προβολή της Θεσσαλίας

Να προσελκύσει τουρίστες από τη Δυτική αλλά και την Κεντρική Μακεδονία επιδιώκει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνεχίζοντας μία παράδοση ετών, ειδικά φέτος που η οικονομική κρίση βαρύνει ακόμη περισσότερο τον τομέα του τουρισμού. Η Αιρετή Περιφέρεια θεωρεί ότι η περιοχή μας έχει πολλά περιθώρια να αποκομίσει τουριστικό μερίδιο από τη Μακεδονία, που είναι μια αξιόλογη αγορά, με εύκολη πρόσβαση.
Έτσι, πρόθεσή της είναι να αξιοποιήσει με τον...
καλύτερο δυνατό τρόπο τα ατού της Θεσσαλίας και να τα κάνει ευρύτατα γνωστά σε ένα πλήθος ανθρώπων που αγνοούν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει τουριστικά η περιοχή μας.
Για το σκοπό αυτό το ειδικά διαμορφωμένο τουριστικό λεωφορείο πραγματοποιεί από 28 έως και τις αρχές Ιουνίου καμπάνια σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα, Νάουσα, Βέροια, Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα. Επίσης κατά την διάρκεια της περιοδείας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε δύο πόλεις τη Νάουσα και τη Βέροια. Στις εκδηλώσεις αυτές θα γίνει παρουσίαση της Θεσσαλίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συγχρόνως θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ από την Θεσσαλία σε μεγάλη οθόνη. Παράλληλα θα γίνει και παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων με φόντο την Θεσσαλία και ταυτόχρονα θα δοθεί μία μικρή διάλεξη για τον Τουρισμό και την Θεσσαλική γη.
Επιτυχημένη ήταν η χθεσινή παρουσία στην Κοζάνη όπου πολίτες της περιοχής είχαν την ευκαιρία να πάρουν έντυπο υλικό και να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμού της Θεσσαλίας. Τα στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας έγιναν αποδέκτες της βούλησης πολλών πολιτών που έδειξαν ενδιαφέρον να περάσουν τις διακοπές τους στη Θεσσαλία καθώς όπως ανέφεραν η μετακίνηση από και προς τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχει καταστεί πλέον ασύμφορη.
Σε όλες τις πόλεις, το προσωπικό της Περιφέρειας μαζί με επιχειρηματίες διανείμει διαφημιστικά φυλλάδια που προβάλλουν τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής μας και περιέχουν πληροφορίες τόσο για τις φυσικές ομορφιές όσο και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Ανάλογη καμπάνια είχε γίνει και πέρσι με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς καταγράφηκε σημαντικός αριθμός αφίξεων από τη Βόρεια Ελλάδα.

12 σχόλια:

  1. ας ριξουν λιγο και τις τιμουλες σε εισιτήρια, ξενοδοχεια, εστιατορια κλπ για να ερθει και ο κοσμος!!! αντε απο το τιποτα καντε το και θα δειτε οτι κατι θα βγαλετε!

    Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα νησια των βορειων σποραδων που ειναι ?πουθενα και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βόλος - Λάρισα - Καρδίτσα - Τρίκαλα ..
    και ουδέν άλλο σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε παιδακι μου Ε.Κ τζαμπα θα τους βαλω στα δωματια ειλικρινα.βαλτους εσυ στο καραβι με αυτες τισ τιμες.μακαρι να ιταν δικο μου και το καπαβι να τουσ εβαζα και εκει τζαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελευταιε ανωνυμε αληθεια λες??? αμα ειναι εστι ολη τη σεζον θα σου στειλω κοοσμο! ξερεις ποσοι φιλοι μου και γνωστοι θελουν να ερθουν και δεν ερχονται λογω (κυριως) των εισιτηριων???
    ελα να κανουμε μια καλη συμφωνια, δεν σου κανω πλακα!!!

    Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψε ο αναγνώστης 30 Μαΐου 2012 1:29 μ.μ.
      Για διάβασε καλύτερα και άφησε σε παρακαλώ στην άκρη τις ειρωνείες.
      Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα στο blog και έχουμε ξαναγράψει πως οι επιχειρηματίες που έχουν δωμάτια έχουν κατεβάσει κατά πολύ τις τιμές τους.
      Το ίδιο κάνουν και οι επιχειρηματίες των άλλων κλάδων.
      Δυστυχώς συνεχίζει και δεν ισχύει το ίδιο και με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
      Είτε σου αρέσει, είτε όχι όλα ξεκινάνε από εκεί.
      Τα πανάκριβα εισιτήρια είναι ο σημαντικότερος ανασταλτικός παράγοντας των τουριστών που θέλουν να έρθουν στο νησί μας και αν δεν κάνουμε κάτι γι' αυτό, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα...

      Ε.Ρ.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ!
      10Ν ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ,ΜΙΛΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ
      2ΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
      30Ν ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΔΑ ΑΘΛΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΕΕΕ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 30 ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΡΙΟ ΔΥΟ ΕΠΙ ΔΥΟ, ΜΕ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΩ! ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??? ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΚΟΠΕΛΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΦΘΗΝΟ!!! ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΦΘΗΝΗ! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ??? ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ Ε.Ρ.... ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ (ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ!!! ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΡΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ....

      ΦΙΛΙΚΑ Ε.Κ.

      Διαγραφή
    3. Η Σκόπελο είχε, έχει και πάντα θα έχει τουρισμό αγαπητέ/η Ε.Κ.
      Ποιοτικό τουρισμό και πάνω από όλα σωστό κόσμο.
      Και αυτό γιατί ευτυχώς δεν είναι όλα τα άτομα που μας επισκέπτονται τόσο επικριτικά, κακόβουλα και προκατειλημμένα όπως είσαι εσύ.
      Υπάρχουν πεντακάθαρα και καινούργια δωμάτια με 20€ και 25€, όπως υπάρχουν καφετέριες και εστιατόρια με πάρα πολύ λογικές τιμές.
      Στον Βόλο για παράδειγμα (θα μπορούσα να αναφέρω χιλιάδες άλλα μέρη) είναι ακριβότερος ο καφές και ένα κανονικό γεύμα.
      Οι περισσότεροι επιχειρηματίες κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και το έχουν καταφέρει.
      Πρόσεξε λιγάκι: Είπα οι περισσότεροι και όχι όλοι.
      Στο χέρι του κάθε τουρίστα είναι να ψάξει και να κάνει σωστές και συμφέρουσες επιλογές.
      Για ακόμα μια φορά επαναλαμβάνω να αφήσεις τις ειρωνείες, οποιοσδήποτε διαβάσει το πρώτο σου μήνυμα θα καταλάβει τι ακριβώς εννοώ.
      Όσο για το δεύτερο μήνυμά σου, μου δίνεις την εντύπωση κάποιου υστερικού που φωνάζει για να αποδείξει κάτι πρώτα στον εαυτό του και μετά στους υπόλοιπους (ιξού και τα κεφαλαία γράμματα)
      Κλείνοντας θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση, έτσι από απλή περιέργεια.
      Κατά την διάρκεια της επίσκεψης σου στο νησί μας δεν βρήκες τίποτα καλό; Κανένα θετικό στοιχείο; Τίποτα δεν σου άρεσε; Όλα ήταν χάλια και ανάξια λόγου;
      Αν απαντήσεις αρνητικά, τότε την επόμενη φορά πήγαινε σε κάποιο άλλο νησί, να δεις την γλύκα και μετά μιλάς.
      Αν πάλι απαντήσεις θετικά, τότε γράψε ένα θετικό και καλό στοιχείο και γίνε εσύ το παράδειγμα που θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, ώστε να μην τρώγονται όπως γράφεις.

      Με εκτίμηση
      Ε.Ρ.

      Διαγραφή
    4. Ε.Ρ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

      ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ...

      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕς, "τουρίστα είναι να ψάξει και να κάνει σωστές και συμφέρουσες επιλογές" ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!! ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ,ΠΕΡΝΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ???
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ!!


      ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ Β.Σ.

      Ε.Κ.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ Ή ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ .. ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!

      Ε.Κ.

      Διαγραφή
    6. Συνεχίζεις να γράφεις άλλα και να εννοείς άλλα.
      Όποιος διαβάσει τα σχόλια σου, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και ευτυχώς κανείς Σκοπελίτης δεν είναι βλάκας για να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς ήθελες αρχικά να πεις.
      Αν θέλεις να ακούσεις μια φιλική συμβουλή, την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός-ή σε αυτά που γράφεις, ώστε να μην μπαίνεις στην συνέχεια στον κόπο να προσπαθείς να τα μπαλώσεις - διορθώσεις.
      Δεν θα απαντήσω άλλη φορά σε σχόλιο σου, γιατί άλλωστε δεν αξίζει.
      Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.
      Ε.Ρ.

      Διαγραφή
    7. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΝΑΕΙ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ....
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΥΦΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.

      Ε.Κ.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.