Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος

Συνεχίζοντας την υλοποίηση του σκοπού(*) για την ευαισθητοποίηση και ενεργή συμμετοχή των μελών του για την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση ποιότητας ζωής o Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου πραγματοποίησε άλλη μια...
σχετική δραστηριότητα την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012.
Το απόγευμα της μέρας αυτής μετά από γνωστοποίηση στα μέλη του πραγματοποίηε καθαρισμό της περιοχής από το λιμανάκι του Αι-Γιώργη μέχρι τον όρμο «Τσουκαλά» Πούντας, μια περιοχή που μέχρι τώρα δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα εθελοντισμού για την καθαριότητα.
Ο όγκος των σκουπιδιών δυστυχώς ήταν μεγάλος σε μια τόσο μικρή και απόμερη αμμουδιά.
Οι εθελόντριες-μέλη του Συλλόγου μας παράλληλα συνδύασαν πεζοπορία σε αυτή την πανέμορφη τοποθεσία του νησιού μας, αποδεικνύοντας ότι η καθημερινότητά μας γίνεται πολύ ουσιαστική όταν περιλαμβάνει δραστηριότητες, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η ψυχοσωματική μας ευεξία.
----------------------
* Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου συμμετείχε ενεργά μαζί με όλους τους άλλους φορείς του νησιού στην εβδομάδα εθελοντισμού για το περιβάλλον «Όλοι Μαζί, Σκιάθος Καθαρή», που για έβδομη συνεχή χρονιά διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «η Σκιάθος» υπό την αιγίδα του Δήμου από 17 έως 24 Μαρτίου 2012.
Μέσα στην εβδομάδα αυτή ο Σύλλογος ανέλαβε τον καθαρισμό της παραλιακής ζώνης από το δημοτικό πάρκο έως το αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.