Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Δωρεάν προβολή στον οδηγό του «Βήματος»

Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», σε συνεργασία με τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ, στο πλαίσιο των προσφορών της προς τους αναγνώστες της και θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια τόνωσης της φετινής τουριστικής περιόδου, προγραμματίζει τη δημιουργία έντυπου οδηγού για φθηνές διακοπές στην Ελλάδα. Ο εν λόγω οδηγός, που θα κυκλοφορήσει στο διάστημα μέχρι τις 10 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα, θα περιλαμβάνει προτάσεις για διαμονή σε καταλύματα όλης της χώρας (ανά περιοχή) με κόστος διανυκτέρευσης από 50€ και κάτω (το δίκλινο).
Η παραπάνω ειδική έκδοση αποτελεί μια...
εξαιρετική ευκαιρία για προβολή της επιχείρησής σας, εντελώς δωρεάν, μέσω της μεγαλύτερης κυριακάτικης εφημερίδας της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε ότι όντως μπορούμε να παρουσιάσουμε την επιχείρησή σας ως μια εναλλακτική λύση για διαμονή με κόστος κάτω από 50€, τη συμμετοχή σας στην έκδοση, καθώς και τα επικυρωμένα στοιχεία σας (επωνυμία, περιοχή, τηλέφωνο επικοινωνίας, website, e-mail).
Εάν επιθυμείτε προβολή του καταλύματός σας με φωτογραφία στη συγκεκριμένη έκδοση, σας ενημερώνουμε ότι το κόστος ανέρχεται στα 100€ πλέον ΦΠΑ 23%.
Επαναλαμβάνουμε πως, στην περίπτωση που δεν θέλετε την προβολή σας με φωτογραφία, η δημοσίευση των στοιχείων σας θα γίνει εντελώς δωρεάν.
Για να συμπεριληφθείτε στην έκδοση, πρέπει να μας στείλετε τα στοιχεία σας μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουνίου.
Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και στείλτε το
στο e-mail μας diakopes@dolnet.gr
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ …
ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ …
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ …
Website…
E-mail…
Τιμή δωματίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.