Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Στη Σκόπελο η ΔΙΕΒΑ 2012

Η Σκόπελος θα φιλοξενήσει και το 2012, από 4-11 Αυγούστου, τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου (ΔΙΕΒΑ), μετά την επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση.
O Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας, με τη βοήθεια του τοπικού Ομίλου Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. υπόσχονται μια εξαιρετική διοργάνωση τόσο σε θάλασσα, όσο και στεριά, όπου με την Υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις.

10 σχόλια:

  1. Μπράβο και μπράβο. Ελπίζω οι ιστιοπλόοι που θα έρθουν να μην περάσουν έξω από το Δημαρχείο και τους έρθει στο κεφάλι το μπαλκόνι που άρχισε να γκρεμίζεται. Ελπίζω να μην φυσάει και πάρα πολύ και ξεκολλήσουν τα τρισάθλια παντζούρια του κτιρίου που κανονικά θα έπρεπε να είναι το στολίδι της παραλίας μας. όσοι βιαστούν να με κατηγορήσουν για κακόβουλο και γκρινιάρη ας κάνουν μια βόλτα από το Δημαρχείο να δουν το κακό χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε πατε καλα... εδω παει να γινει μια προσπαθεια να σταθουμε ορθιοι και εσεις μιλατε για μπαλκονια... ΕΛΕΟΣ!!! Φ.Κ

      Διαγραφή
  2. Τόσες δουλειές με γελοίες εκπτώσεις έχουν πάρει οι ντόπιοι εργολάβοι απο τον ΔΉΜΟ,δεν μπορούν να επισκευάσουν από κοινού το κτίριο δωρεάν; Ας δείξουν οτι συμμερίζονται τις ανάγκες του ΔΗΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα πραγματοποιηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο και πάλι μπράβο στον σύλλογο, στα μέλη του, στον δήμο, στον δήμαρχο, σε όλους όσους συνέβαλαν...
    και στον Πρόεδρο του ΝΙΚΟΣ, τον Θανάση, ακόμα ένα !
    η περσινή ΔΙΕΒΑ -για όσους έχουν μαγαζιά- ήταν σωτήρια... ας το παραδεχτούμε επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελπίζω να μαζευτεί η χαβούζα μπροστά στον Νικος μέχρι τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και 'οσοι είχαν καίκια ψάχνανε να βρούνε ρεμέντζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι περίεργη να δω πότε επιτέλους θα σταματήσουμε να κοιτάζουμε μόνο τον εαυτό μας, την καλοπέραση μας και το δικό μας συμφέρον, για να βάλουμε πρώτα και πάνω από όλα το καλό του νησιού μας και το συνολικό συμφέρον.
    Από την μια θέλουμε να έχουμε αύξηση στον τουρισμό αλλά από την άλλη μας ενοχλεί που δεν θα βρίσκουμε ρεμέντζο, που δεν θα βρίσκουμε καρέκλα να καθίσουμε στα μαγαζιά, που δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε με τις κότες γιατί θα κυκλοφορεί κόσμος στους δρόμους, θα έχουν μουσική τα νυχτερινά μαγαζιά κ.τ.λ.
    Όταν στην Σκιάθο έγινε η συνάντηση των μοτοσυκλετών η φασαρία και ο θόρυβος ενόχλησε τους Σκιαθίτες, κανείς όμως δεν βγήκε να πει μια άσχημη κουβέντα και θέλουν να την επαναλαμβάνουν γιατί σκέφτονται το καλό και το συμφέρον του νησιού τους.
    Μήπως είναι καιρός να αλλάξουμε μυαλά και νοοτροπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.