Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τα δρομολόγια της HSW μέχρι 31 Μαΐου

Επίσημη επιβεβαίωση της πληροφορίας (κλικ), που δημοσίευσε σήμερα το πρωί αποκλειστικά η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» και έκανε λόγο για απόρριψη του αιτήματος της Hellenic Seaways για περικοπή δρομολογίων. Το fax που έφθασε στα κατά τόπους πρακτορεία έχει καθημερινές αναχωρήσεις του «Εξπρές Σκιάθος» από Βόλο στις 9 π.μ.* με ανάλογες αφιξαναχωρίσεις στα λιμάνια των νησιών μας και επιπλέον υπάρχει δρομολόγιο του πλοίου και το Σάββατο με αναχώρηση από Βόλο στις 12 το μεσημέρι. Αυτά θα ισχύσουν μέχρι 31 Μαΐου και τον Ιούνιο θα αρχίσουν τα θερινά.
Ανάλογα είναι και τα δρομολόγια στα ταχύπλοα, τα οποία θα πληροφορηθείτε από τα ναυτιλιακά πρακτορεία.
* Την Πέμπτη 26 Απριλίου η αναχώρηση από Βόλο θα γίνει στις 12 μ.

4 σχόλια:

  1. Κανένα νέο για τα δρομολόγια του FLYING CAT το καλοκαίρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΠΟΡΙΨΗ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου καλεί όλους τους κατοίκους του νησιού μας σε συγκέντρωση – συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα σοβαρά προβλήματα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που, όπως διαφαίνεται μετά και τις τελευταίες εξελίξεις (απόπειρα περικοπής δρομολογίων), θα οξυνθούν δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τη ζωή όλων μας.

      Διαγραφή
  3. Μήπως θα μπορούσε κάποιος από την εταιρεία να μας εξηγήσει γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου στα ταχύπλοα μεταξύ των δυο νησιών μας;

    Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ είναι πως το εισιτήριο με κατεύθυνση την Σκιάθο κοστίζει 37,50 ευρώ, για να έρθει κάποιος στην Σκόπελο το εισιτήριο κοστίζει 48 ευρώ!!!

    Το παράξενο επίσης είναι πως αν δει κανείς την τιμή του εισιτηρίου από Άγιο Κωνσταντίνο προς Σκιάθο, θα διαπιστώσει πως η αξία του είναι 37 ευρώ (δηλαδή μειώνεται σε σχέση με το εισιτήριο από το λιμάνι του Βόλου), ενώ το εισιτήριο από Άγιο Κωνσταντίνο προς Σκόπελο κοστίζει 49,50 ευρώ (δηλαδή αυξάνεται κι άλλο σε σχέση με το εισιτήριο από το λιμάνι του Βόλου) !!!

    http://www.hellenicseaways.gr/media/naylologia2012/GR/nTaxSporades_2012_2_gr.pdf

    Το αξιοσημείωτο επίσης είναι πως αυξάνεται και η τιμή των εισιτηρίων μεταξύ των δυο λιμανιών του ίδιου νησιού (διαφορετική τιμή εισιτηρίου ανάμεσα στην Γλώσσα και στην Σκόπελο), ίσως γιατί η εταιρεία πιστεύει πως υπάρχει πολύ μεγάλη χιλιομετρική διαφορά μεταξύ των δύο λιμανιών, τότε με αυτή την λογική γιατί δεν είναι ακριβότερο το εισιτήριο για Αλόννησο και παραμένει το ίδιο ακριβώς με την Σκόπελο, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει μηδενική χιλιομετρική απόσταση μεταξύ δύο διαφορετικών νησιών;;;!!!

    Δεν ζητάει κανείς να αυξηθεί το εισιτήριο για Αλόννησο, αρκετά ανεβασμένο είναι ήδη, εκείνο που πρέπει να ζητήσουν οι Σκοπελίτες είναι αν όχι να πέσουν οι τιμές των εισιτηρίων τουλάχιστον να υπάρχει δικαιοσύνη και να έχουν και τα τρία νησιά την ίδια τιμή εισιτηρίων.
    Κάτι απολύτως σωστό και λογικό έτσι δεν είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.