Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ικανοποίηση Σαμαρά για τις αποκαλύψεις λαθρεμπορίου και νοθευμένων καυσίμων

Την πλήρη ικανοποίησή του για το σθεναρό και αποτελεσματικό αγώνα του με σκοπό την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαράς προς το Γ. Σούρλα, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στα πλαίσια της επίσκεψης του στη Μαγνησία.
- Με τις αποκαλύψεις σου, τόνισε, στις περιπτώσεις του λαθρεμπορίου και νοθευμένων καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις αποδείξαμε έμπρακτα ότι είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλουμε τη διαφάνεια παντού.
Ο Γ. Σούρλας ευχαρίστησε τον Α. Σαμαρά για τη...
θέση που του εμπιστεύτηκε και για τη συνδρομή του στον αγώνα του που διεξάγει κατά της διαφθοράς. Διαβεβαίωσε ακόμη ότι η Γραμματεία της Διαφάνειας του κόμματος, στην οποία προΐσταται, έχει στελεχιακή υποδομή, ενημέρωση και συνεργασία με όλους τους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς για τη διαφάνεια και ότι αυτή είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στον τομέα αυτό του κυβερνητικού έργου που αποτελεί πρωταρχική επιδίωξη της παράταξής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.