Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ελλάδα… είμαι σε δύσκολη θέση

Μια ταινία για τους νέους Έλληνες, φτιαγμένη από νέους
Ο σύλλογος Σκιαθιτών «Δύο Αλέξανδροι» σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Ελλάδα… είμαι σε δύσκολη θέση», την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου. Είσοδος ελεύθερη.
Το «Ελλάδα… είμαι σε δύσκολη θέση» είνα...
ένα ντοκιμαντέρ κοινωνικό-πολιτικό, μεγάλου μήκους, με σκηνοθέτη το Σεραφείμ Ντούσια, μεταπτυχιακό φοιτητή του National Film and Television School της Αγγλίας. Η ομάδα παραγωγής αυτού του ντοκιμαντέρ συντελείται από νέους με πείρα στην παραγωγή οπτικοακουστικών έργων.
Το «Ελλάδα… είμαι σε δύσκολη θέση», μπορεί να έχει ως θέμα τους νέους Έλληνες από κάθε γειτονιά του κόσμου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι απευθύνεται μόνο σε αυτούς. Οι άνθρωποι πλέον δε φοβούνται να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει, το δικαίωμα στη ζωή. Κάποιοι από σας είστε νέοι, κάποιοι υπήρξατε νέοι και κάποιοι μεγαλώνετε παιδιά που αύριο θα έχουν κι αυτά μπροστά τους ένα αβέβαιο μέλλον. Είναι δικαίωμα όλων μας να έχουμε μια ζωή με κύριο χαρακτηριστικό την αξιοπρέπεια και την ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.